Kişilik & Karakter Bu hayatta sizi en çok ne kırar üzer? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Bu hayatta sizi en çok ne kırar üzer? Kıskançlık Vefasızlık / Nankörlük Yalan Aptal yerine konulmak İhanet Kıymet verilmemesi Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Bu hayatta sizi en çok ne kırar üzer? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,9b cevap paylaştı. Artık kalbim bile olmadığı için beni üzen hiç bir şey yok.. sadece geceleri ağlıyorum bazen rahatlamak için 0 0 Yorumla
deniz47 Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 30% +1 yıl bu saatten sonra başkası beni üzemez, ben kendi kendimi üzerim gerekirse 1 0 Yorumla
Sdçt42 Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl İhanet mesela uğradığım ihanet sonrası uyku uyuyamıyorum 0 0 Yorumla
TuruncuJaponBalığı Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2b cevap paylaştı. Yalan , nankörlük, anlaşılmamak nerdeyse şıklar dan çoğunluğu 0 0 Yorumla
Hoplatır Takip Et Xper 6 Yaş: 37 , eic 88% +1 yıl Çirkin erkeklerin yanında güzel kadın görmek 😎 0 0 Yorumla
zenginbiriii Takip Et Xper 4 Yaş: 33 +1 yıl Hani bazen hiç bir şey demeden çekip gidiyorsunuz ya o çok kırıyor işte yaşattığını yaşa diye dua ediyoruz sonra arkanızdan 0 0 Yorumla
Regnanspiritus Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl ölüm dışında pek bir şey üzmüyor artık. 0 0 Yorumla
Eğitilme Takip Et Master Yaş: 34 , eic 47% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 8b cevap paylaştı. Çocuklar ve kadınlar ve hayvanlar üzüyor. 0 0 Yorumla
wake_up_tomorrow Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 82% +1 yıl Uzun boylu kızların bana yazması 0 8 Yorumla Bıkmışmerve +1 yıl Jdksls mesela kaç? Yorumla wake_up_tomorrow +1 yıl 170 üzeri Yorumla Bıkmışmerve +1 yıl Merhaba ben 170 im lsls Yorumla wake_up_tomorrow +1 yıl Üzeri dedim bende 189 Yorumla Bıkmışmerve +1 yıl E uzunmuşsun sen niye boy kompleksine girdinki boşuna. Bende seni 1.69 sandım sjama Yorumla wake_up_tomorrow +1 yıl Kısayım demedim ki Yorumla wake_up_tomorrow +1 yıl Ya 5 - 10 dakika Yorumla Bıkmışmerve +1 yıl Aha uyumaya gitmişimm Yorumla
BeyazTavşann Takip Et Master Yaş: 30 , eic 38% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,6b cevap paylaştı. Anlaşılmamak 0 0 Yorumla
charmsture Takip Et Master Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,5b cevap paylaştı. Hepsi 0 3 Yorumla HasanT09 +1 yıl Merhaba, nasilsiniz Yorumla charmsture +1 yıl @HasanT09 kötü Yorumla HasanT09 +1 yıl Neden kötusun :( Yorumla
Ksproff Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 6,3b cevap paylaştı. Vefasizlik ve yalan 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Artık kalbim bile olmadığı için beni üzen hiç bir şey yok.. sadece geceleri ağlıyorum bazen rahatlamak için
bu saatten sonra başkası beni üzemez, ben kendi kendimi üzerim gerekirse
Nankörlük
İhanet
Aptal yerine koyulmak
İhanet mesela uğradığım ihanet sonrası uyku uyuyamıyorum
Yalan , nankörlük, anlaşılmamak nerdeyse şıklar dan çoğunluğu
Çirkin erkeklerin yanında güzel kadın görmek 😎
Yaşadıklarımın hepisini yazmış üzmeyen olmuyor bunlardan.
Hani bazen hiç bir şey demeden çekip gidiyorsunuz ya o çok kırıyor işte yaşattığını yaşa diye dua ediyoruz sonra arkanızdan
ölüm dışında pek bir şey üzmüyor artık.
Çocuklar ve kadınlar ve hayvanlar üzüyor.
Gereksiz dikkat cekme
Aptal yerine konmak ve ihanet
Jıskançlık hariç hepsi :)
Uzun boylu kızların bana yazması
Jdksls mesela kaç?
170 üzeri
Merhaba ben 170 im lsls
Üzeri dedim bende 189
E uzunmuşsun sen niye boy kompleksine girdinki boşuna. Bende seni 1.69 sandım sjama
Kısayım demedim ki
Ya 5 - 10 dakika
Aha uyumaya gitmişimm
Hepsi.
Vefasızlık
hiç bir sey
Umursanmamak
Anlaşılmamak
Önyargi
Hepsi
Merhaba, nasilsiniz
@HasanT09 kötü