İyi geceler yarın çekimim var ama hâlâ uyumuyorum?

Yaşamı bir deneyim olarak görüyorum. Her geçen an bana bir şeylerin oluşu olarak geliyor ve bir akış olduğunu düşünüyorum. Akışı bozmak istemiyorum ama olan giden bir akışta kendimi düzeltiyorum yani İstanbul'dan ayrılmayı düşünüyordum bilet aldım ve biletim iptal oldu bende vardır hayır deyip düzeltmedim ve bir dizide oynadım yarın bir sahnem daha var ama bugün yaşadığım şeyler beni yine bazı durumlara itti.. örnek olarak hayatta yaşanan her an bir tecrübe bazı anlar ise geçmesi gerekiyor. Yani robotlaşma diyorum ben buna boş anlar olur o an da robot gibi davranırım o günün gerçek anı geldiğinde anlarım ki o an için vardık her zaman hayatımın asıl amacı neydi diye düşünüp durdum hâlâ da öyle ne için yaşıyorum. Bugün kafam tekrardan bir tekerrür etti. Bulunduğum ortamdan beni yanlış şeylere itiyor gibi hissediyorum o yüzden ayrılmam gerekiyor. Burada bir görevim yok buraya gelme amacım yerine getirildi.. devam etmem gerekiyor. İlerledikçe geçmişteki her şeyi unutmalıyım. Devam edersem eskisinden kötü olurum ben kötü olmak değil tecrübeli olmak istiyorum, tecrübe ile çakallık veya kötülük aynı değildir. Araba sürmeyi bilmek farklı hızlı sürüp ben 40 yıllık şoförüm deyip çarpmak farklı anladığınızı düşünüyorum. Benim buradaki görevim bu değil

İyi geceler yarın çekimim var ama hâlâ uyumuyorum?