Yaşamı bir deneyim olarak görüyorum. Her geçen an bana bir şeylerin oluşu olarak geliyor ve bir akış olduğunu düşünüyorum. Akışı bozmak istemiyorum ama olan giden bir akışta kendimi düzeltiyorum yani İstanbul'dan ayrılmayı düşünüyordum bilet aldım ve biletim iptal oldu bende vardır hayır deyip düzeltmedim ve bir dizide oynadım yarın bir sahnem daha var ama bugün yaşadığım şeyler beni yine bazı durumlara itti.. örnek olarak hayatta yaşanan her an bir tecrübe bazı anlar ise geçmesi gerekiyor. Yani robotlaşma diyorum ben buna boş anlar olur o an da robot gibi davranırım o günün gerçek anı geldiğinde anlarım ki o an için vardık her zaman hayatımın asıl amacı neydi diye düşünüp durdum hâlâ da öyle ne için yaşıyorum. Bugün kafam tekrardan bir tekerrür etti. Bulunduğum ortamdan beni yanlış şeylere itiyor gibi hissediyorum o yüzden ayrılmam gerekiyor. Burada bir görevim yok buraya gelme amacım yerine getirildi.. devam etmem gerekiyor. İlerledikçe geçmişteki her şeyi unutmalıyım. Devam edersem eskisinden kötü olurum ben kötü olmak değil tecrübeli olmak istiyorum, tecrübe ile çakallık veya kötülük aynı değildir. Araba sürmeyi bilmek farklı hızlı sürüp ben 40 yıllık şoförüm deyip çarpmak farklı anladığınızı düşünüyorum. Benim buradaki görevim bu değil
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Gunun gercek anının geldıgını kendıne gore nasıl yorumluyosun onu anlamadım bı?
Her gün geçici anlar olur mesela metroya yürümek gibi öyle yürürsün bu olması gereken bir zamandır zaten olacaktır. Günün sonunda bir olay olur bu sana bir şey katar veya hayatını değiştirir. Küçükte olsa bir şeyleri anlarsın. Her gün olur mu sanmam ama hemen hemen bana oluyor. Bugün oldu mesela artık bulunduğum ortam bana mantıklı gelmemeye başladı bunu anladım buradan ayrılmam gerektiğini anladım daha önce düşündüm ama hayat bana dedi ki buradan gitme ama bu evden git. Bana bunu dedi ve bende bunu anladım
Oyle yururkende hayatımız degısebılır hayatın belırlı anları rutın hale gelsede onemsız an lar olarak gorulmemelı dıye dusunuyorum sadece tesekkur ederım ornek ıcın. Bulundugun alan ıyı gelmıyosa ruhuna degısıklık bazen gereken bıseydır cıkacagın yol da ıyı yerlere goturur senı umarım
Umarım. Hayatın her anı değerli sözü yalan çünkü hayatımız sanıldığı kadar değerli değil:)
Bu acıdan bakarsak gunun sonunda kendımıze kattıgımızı dusundugumuz seylerde Şu an yasama amacımız sebebımızde degersız olur hayatımız sonunun ne zaman gelecegını bılmesekte Şu an ıcınde bulundugumuz an dır o yuzden her an degerlıdır bana gore cunku hayattasın olması gerekenden cok veya az degıl
Hayatta olanın amacını biliyor musun okul okumak mi kitap yazmak mı çocuk yapmak mı etrafına bir bak ! Herkesin tek derdi yemek yemek içmek sevişmek olmuş başka bir şeyleri yok bu hayatlar mi değerli? Sevgili yapıp nesli devam ettirmek veya zevk için bedenleri birleştirmek. Popülerlik uğruna insanların gözünde aptalı oynamak.. değerli bir hayat yok değerli bir hayatımız yok. Çünkü hiç kimseye umut olmuyoruz. İnsanlar kötülüğü ve kaba olmayı hak ediyor sertliği.. çünkü korku onları yönetir. Belki kötü olsa insanlar hayat daha anlamlı olur
Hayat senın cevrenden veya gordugun seylerden de ıbaret degıl ama bınlerce kotu ornegın yanında bınlerce ıyı orneklerde var ıyı ve kotu vardı hepte olacak herkeste kendı amacını kendısı belırler
Basit insanlar için amaçlar çocuk yapmaktan ibaret.
Katılmıyorum genel bı yargı bu basıt ınsanlar cocuk yapar gıbı bı anlam ıcerıyo oysa kı dunyaya ıyı ve faydalı bı bırey kazandırmak ıstemelerı de evlat sevgısını yasamak ıstemelerıde gayet normal bı davranıs cocuk yapmanın amacı sahsı hırslar ıse ayrıdır sadece uremek ıcın ureyenlerle ıyı ebeveynlerı aynı kefeye koyamayız
Hepsi aynı:/ bana kalırsa dünya yok olmayı hak ediyor ama bir yandan da bu korkunç.. insanlar toplanıp düşünmeli biz neden var olduk. Savaş için mi seks için mi ne için neyi önlemek için. Neyii
Dını acıdan dusunenler ıbadet kulluk ıcın geldıgını dusunurken ateıst bı ınsan evrım sonucu geldıgını herhangı bı amacının ve sonucunun olmayacagını soyluyo yıne herkes kendı dusuncesını ve amacını kendısı belrlıyo mılyarlarca ınsanın aynı durusta dusuncedr olmasını bekleyemeyız tabıkı de o kadar utopık olmak anlamsız bı sekılde herkes kendı dogruları ve amaclarıyla hayatını ıyı veya kotu sekılde bazen dengesızce surduruyo ta kı olene kadar bu yuzden evet dunyaya anlam yuklemıyorum kendı dını ınancımdan dolayı gelıp gecıcı oldugunu dusundugumden ama bu da hayatımın degersız oldugunu dusundurtmuyo bana
Gel evlenelim her gün sabaha kadar bunun tartışmasını yaparız en azından elimi değil çenemiz yorulur