Biz haklıyız detaya girmek istemiyorum elimizde deliler var. Karşı taraf alenen suçlu kötü niyetli tazminati istemiyoruz ama ondan istemezsek yine davayı kazanabilir miyiz bilmediğim için soruyorum bilgisi olan var mı
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
İsteyip istememenizin bir etkisi olmaz. İtirazın iptali davası mı açacaksın?
Evet evraklar hazır pazartesi açılacak evrakta kötü niyetli tazminat istemiyoruz. Sadece davayı kazanmak istiyoruz bi borç var ikinci kez bizden para talep ediyor elimizde parayı aldığına dair dekont var ikinci kez talep ediyor usulsüzlük bu
O dava itirazın iptali değil, menfi tespit davası. Senet borcu mu bu?
İki yorum var ilk yoruma ayrıntılı bir şekilde yazdım okuyup bilgin varsa yardımcı olabilir misiniz şimdiden teşekkürler
Avukatım ama düzgün anlatamamışsın
İki hala var diyorum dava ettiler bizi kazandılar. Daha yeni sonuçlandı zaten. Mahkeme masrafları bize yıkıldı kaybettiğimiz için. Ayriyetten ıcra dosyası geldi. Birinci halanin adı soyadi yeni avukatınin adı yazıyor ikinci halanin adı yok onların masraflarıymis bizim ödediğimiz para öyle dediler. Biz ikinci halaya söyledik adın yok burada diye. O da nasıl olmaz benimde hakkım bu para o kadar masraf yaptık hakkımı bırakmam dedi sordu soruşturdu. Ona demişler bu parayı o tek başına alamaz. Talep eder ama sadece Kendi hakkını ikinci hala da ortada bir usulsüzlük var avukat ve ablam paramı aldılar deyip ablasının avukatına gitti avukat parayı vermiş. Parayı aldigi halde dedemden yine para talep etmiş icraya vermiş. Borçlu dedem ve biz. Zaten parayı ödedik ödediğimiz parayı yine istiyor. Onu da isteyemexmis ama avukat icrayi kapatmış ama ne kadar para aldığını oraya eklememis.
Avukat ben ispatlarim dekont var elimde ona verdiğime dair şimdi yazı yazacağım itiraz dedi yazdı o yazı da Da borç ödendi. Tekrar talep ediyor dekont vardır elimizde bu kişi kötü niyetlidir parayı almıştır yeniden istiyor kötü niyetli tazminati istiyoruz vs diye yazmış bize gönderdi. Biz kötü niyet tazminatı istemiyoruz. Sadece davayı kazanmak istiyoruz..
Sorum şu bu davayı kazanmak için bu tazminatı istemek gerekli mi? Tazminat istemezsek ne olur.
Umarım bu sefer anlatabilmisimdir..
Kazanırsın taleple bağlı mahkeme peki neden istemiyosun?
İstemiyoruz çünkü bu kişinin durumu yok bide yapmayacağı pislik yok çirkef vs uğraşmak istemiyoruz sadece davayı kazanmak istiyoruz o kadar
Zaten yüzde 20 veriyolsr bence talep et. Soru sormak istersen yazabilirsin avukatım
Avukat olup olmadığını bilmiyorumm ama yine sorayım
Şimdi biz bı dava kaybettik bize borç geldi. 8.000 TL kadar borç geldi. Ayriyeten 1 hafta önce annem ve dedem adına 15 .000 TL borç istendi. Davayı kazanan iki halam bu borçlu biz.
Kağıtta birinci halanin adı ve yeni avukatın adı yazıyor borçlu biz ikinci halanin adı yok halbuki davayı ikisi açmıştı. Biz bunu ikinci halaya söyledik adın yok diye. Nasıl olmaz benimde hakkım var o parada deyip hakkını aradı. Önce icra müdürüne gidip bilgi topladı bu parayı ablan tek başına alamaz demişler. Parayı alan birinci halanin avukatına gitmiş. Oda parayı ona vermiş. Bu ikinci hala parayı aldığı halde ikinci kez dedemden para talep etti icradan. Dedem itiraz etti biz bu parayı ödedik vs dedi. Sonra birinci halanin avukatından yardım istedik o da ben hallederim demiş dekont falan onda var. Neyse yazmış işte kişi kötü niyetlidir parayı almıştır yeniden istemektedir kötü niyetli tazminati istiyoruz diye yazdırmış.
Bunu biz istemiyoruz karşı taraf halam olur çok pislik biri yapmadığı çirkeflik yok biz sadece davayı kazanmak istiyoruz çünkü bu parayı ödedik. O da hakkına düşeni aldı. Kötü niyetli tazminati istemezsek yine davayı kazanabilir miyiz?