Arkadaşlar beni işten çıkardılar sebep herkesle kavga ediyor olmammış şirkette herkes benden şikayetçiymiş benle devam edemeyeceklermiş bende dedim benim kimseyle derdim yok ben her yerde iş bulurum benim için sorun yok çalışana iş çok dedim bana diyorki bu kavgacılıgınla hiç bir şirkette tutunamazsın hiç üzülmeden eşyalarımı toplayıp çıktım şirketten müdür muhasebeye git çıkışını felan yapsınlar demedi ama ertesi gün cvme kaç kez bakmışlar çıkışımı da günler sonra istifa olarak göstermişler sizce iyimi konuşmuşum kendimi güçsüz göstermedim
Güncellemeler
+1 yıl
başka fikri olan
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Tazminat felan yok muydu
yok ama bu kavgacılıgınla hıcbıryerde tutunamazsın demesı cok agırdı
Uyarmış yapıcı eleştiri
bende dedım bundan sonrası sızı degıl sadece benı ılgılendırır ben heryerde iş bulurum deyınce bırden yzuu dustu arkadaslar dıyor o senın gozunu korkutmak ıcın demıstır cıkarmıycaktı seni dedi bende sorun yok heryerde ıs bulurum dedım gıttım hıc uzulmeden sok oldu
Tazminat odemedimi şirket
ödüycek kadar çalışmadım
Ne kadar çalıştın
6 ay felan basarılısın ama herkesle kavgalısın dedı kavgalı olma nedenım ıs yapmamaları musterılerden sıkayet gelmesı bende bunları yonetıcılerle paylasmam kavga cıkması
6 ay yeter tazminat vermeli. Vermesinler diye sivine istifa yazmış. Kendileri çıkarttıklarıni belirtseler tazminat vermek zorundalar ondan istifa yazmışlar
1 yılda tazmanıta alıyorsun bende dedım ıstıfa etmedım sız cıkardınız farketmez o kod duzeltırız dedı bırde eylul maasımı vermıyor ekımde alcakmısım işten cıktım ben dıyorum olsun maas gununde alcan dıyor böyle saçmalık olur mu
Ben 5ay 23 gün çalıştım. Ayrıldım işten tazminatımı da aldım. Hatta kendim istifa ettiğim halde. Haklarını bilip talep edersen kimse seni dolandıramaz
yaa maaşımı alamıyorum düşün eylülde çalıştığımı neden ekımde alayım ben işten cıktım çalısmıyorum dıyorum sen kendın cıktın için ekımde alcan dıyorr
Öyle bir dünya yok. İşe girerken yaptığın imzaladığın anlaşmada öyle şey yazmiyo. Yaptığınız anlaşmayı talep et oku gözden geçir.
Bak işte o evrakları okumadan imzalamak bizim sonumuzu getiriyo
işe girerken sözleşme yapmadım kı
Aaaa. Ozaman istediğini yapar adam
Suç sende
yaa tamamda ben neden maas ıcın beklıyım ekımı bunların derdı farklı bence sureklı karıyernette cvme bakıyorlar heralde nerde ısı gırdı felan dıyemı
Mukavelen yoksa hicbisey yapamazsın
ee şikayet ederımmm ıs sozlesmeı yapmadılar bu suc heralde
Vergi kaçağından zaten ceza alırlar.
Ben olsam şikayet ederim.
nasıl vergı kacagı nereye edıcem sıkayet edeyım
Vergi dairesine. Google de araştır
baktım ısveren ılla ıs sozlesmesı yapması gerekmez dıyor
Yok öyle bir dünya
Haklisin valla. Ben bile sinir oldum burdan
birde dıyorkı bu kavgacılıgınla hıcbıryerde tutunamazsın tutunutum tutunamam bundan sonrası senı ne ılgılendııryor
Aslinda senin iyiligin icin demis onu. Sen bira, fevri olmus olabilir misin gulum?
ama bak neden kavga edıyoruz ben şimdi işimi ıyı yapıyorum kıdemlıyım orada musterıler hep benı ovuyor felan siz işinizi ıyı yapıyorsunuz ama arkadaslarınızdan sıkayetcıyım onlar ıyı yapmıyor dıye musterılerden sıkayet gelıyor bende bunu ust duzey yonetıcılerın gorcegı grupta paylastım sonra herkes benle kavga etti ee sen işini yapmıyorsan ben yazmak zorundayım bunu sonra hepsı benden sıkayetcı olmus felan durustler sevılmıyor
Anladim. Haklisin o zaman.
ama şöyle bırsey var cok haakret ettım sırkettekılere işte g... zekalı slk aptl felan diye
Onu yapmasaymissin iyiymis
evet dedı zaten ısınde ıyısın ama uslubun yanlıs yınede ısten cıkarma sebebı olamaz sence
🤷🏻♀️🤷🏻♀️🤷🏻♀️
Sivri dillisin sanirim. Ben de oyleydim. Kendimi tutmaya basladim.
evet sıvrı dıllıyım ama asla kendımıde ezıdrmem
İyi konusmussun
bana diyorkı bu kavgalıcıgınla hıcbır şirkette tutunamazsın agrıma gıttı sananekı bundan sonrası sadece benı ılgılendırır