Kişilik & Karakter Kendinizi olgun mu hissediyorsunuz, toy mu? aynadakiajan Takip Et Master Yaş: 45 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Merhaba KScanlar nasılsınız?Kendinizi olgun mu hissediyorsunuz, toy mu?Dırım dırım dırım dıssss 🤪 #aynadakiajan Kendinizi olgun mu hissediyorsunuz, toy mu? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,2b cevap paylaştı. Fizik olarak genç dursam da zihin olarak olgunum 0 0 Yorumla
nordun_gadasi Takip Et Efsane Yaş: 36 , eic 31% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 20,2b cevap paylaştı. Yerine göre olgun yerine göre toy gadası 1 0 Yorumla
serdarcihan5 Takip Et Yoda Yaş: 44 , eic 99% +1 yıl olgunum kanka 1 2 Yorumla aynadakiajan +1 yıl Çocuklaşmakta iyidir arada Yorumla serdarcihan5 +1 yıl aynen Yorumla
ErtugrulKARTAL1903 Takip Et Master Yaş: 43 , eic 68% +1 yıl Olgunum zaten 0 1 Yorumla aynadakiajan +1 yıl Baba yaşa göre ayrı karakter yapısına göre ayrı olduğu için detayda belirtmedim bunu. Yorumla
Sweetdreams1950 Takip Et Master Yaş: 103 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 5,7b cevap paylaştı. Ikiside fakat bu aralar çocuksuyum 0 0 Yorumla
yasayanbjri Takip Et Master Yaş: 22 , eic 97% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,7b cevap paylaştı. Olgun biri olduğumu düşünüyorum. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Fizik olarak genç dursam da zihin olarak olgunum
Yerine göre olgun yerine göre toy gadası
olgunum kanka
Çocuklaşmakta iyidir arada
aynen
Olgunum zaten
Baba yaşa göre ayrı karakter yapısına göre ayrı olduğu için detayda belirtmedim bunu.
Ikiside fakat bu aralar çocuksuyum
Olgun biri olduğumu düşünüyorum.
İkisinin arası
Bayapı toy'um deneyim 0