Selâmlar!
Yaşınıza göre olgun musunuz, yoksa çocuksu mu...✔

#Acid_Qeenn...🌺
Selâmlar!
Yaşınıza göre olgun musunuz, yoksa çocuksu mu...✔

#Acid_Qeenn...🌺
Nerede ciddi nerede neşeli olacağını bilmek temelde olgunluk gerektiriyor. Ben kesinlikle çoğu zaman olgun ve ciddi biriyim. Eğlenceli ve samimi olduysam kesin ortam, atmosfer ve kişi bu tavrıma erişecek o samimiyeti ve güveni bana iletmiştir🖤
İyi akşamlar. ben yaşıma göre her zaman olgunum zaten bu yüzden de yaşıtlarımla değil benden büyük insanlarla daha iyi anlaşabiliyorum. çünkü yaşadıklarımızın da bunda etkisi oluyor ama tabi ki de arada şaka yapmak ya da deli dolu olmayı da seviyorum. sadece düşüncelerim ve hayat hakkında ki kararlarım olgunca.. kimseye ön yargım olmaz ve anlamadan dinlemeden bir kişiyi eleştirmem 🌺🥳
Cevabını bulamadığım o soru.. Bazen diyorum ki sen ve büyümek? bhvgj sen asla büyüyemezsin, bazen de diyorum ki büyümüşsün işte bu yaşında ne bu çocukça haller? Sanırım benimki kimlik karmaşası sadece
Olduğum yaştan daha olgun bir yapıya sahip oldum her zaman, ama içimdeki çocuk hep benimle orada,, ve kendimi daha rahat, samimi hissettiğim birilerinin yanında çocuksu tarafım daha ağır basıyor..
Cevap
37Cevap
Olgun yanım da var, çocuksu yanımda. İkisi de çıkıyor zaman zaman.
Bu biraz cetrefili bı soru senin olgunluk dediğin şeye bakış acıma bağlı kimine göre çocukluk olgunluk olarak ta kabulenir kimse kabul etmez bazı şeyleri aslaet soydan gelir
Sadece bazı durumlarda çocuksu yanım çıkar ama bunu anlayabilecek olgunlukta olmayan insanların yanında fazla da çocukları sallamak lazım arka bahçeye 😊
Çocuksuyum ama yaşam enerjimle alakalı bu tamamen. Olgunca davrandığım ve yaklaştığım durumlar başka.
İkisi de olabiliyorum. Yanında çocuklaştığım kişiler oldu. Normalde olgunumdur…
Kör şeytan arada didikliyor beni.. şu içimdeki çocuk bir gösterse kendini diyorum bazen.. oluyo arada.
Kendimi övmek için söylemiyorum ama. Yaş olarak benden büyüklerde bile bazen bendeki olgunluğu göremeyince şaşıyorum.
Olgunum ama değer verdiğim insanların yanında çocuksu yanım ağır basıyor👍🏻
Zaman zaman hangisi daha ağır basarsa. Günü belli değil.
Biraz çocuksuyum, olgunum da lakin içimde hâlâ o yaramaz kız çocuğu dans ediyor, yaşıyor
Bazılarının yanında hala çocuksu olsam da olgunlaştım.
Tek başıma kalınca çocuk gibiyim onun dışında 40 yaşında gibiyim bu nedir ya 😂
Arasında bir yerdeyim qma yavaş yavaş olgunlaşıyorum sanki? Bilemedim 🖤
Hamlığım bitti.
Çocuksu bir yanım hala var.
Dışarıdan neşeli bi çocuk, içeriden gayet olgun birisiyim. Çevremdekilerde böyle düşünüyor
ne acıdan tıp olarak mı ruh olarak mı anlamadım :D
Bazen çocuk bazen olgun yerine göre değişiyo
nerede nasıl davranacağımı biliyorum desem daha doğru olur
Yaşımın ötesinde bir olgunluğum var ama bu kadar istemezdim biraz da deli dolu olmak hayatın senin kahrını çekmesi gerekiyor
Kişiye duruma göre değişirim
Olgunum, lanet bir şey.
2'si bir arada.
Yerine göre değişiyor
Yerine göre ikisi de
Yerine gore ancak cogunlukla olgunum.
Olgun ruhlu düşünceli biriyim
🙄çevreme gore çocuksu muşum galibada haklılar.
Evliyim çocuk olamam artık znsjd
Yerine göre değişiyor
Sanırım olgun biriyim
cocuksuyum ama olgunum
İki tarafım da var bazen bir diğeri ağır basıyor.
Yerine göre
Tavırlarım çocuk düşüncelerim olgun
Kocaman bir çocuğum😀
Evet kendimi hâlâ çocuk görüyorum 😂
İkisinin ortası diyelim
Olgun
Yanımdakilere göre değişir
Her ikisi
Yerine göre ikiside
Ben küçük bir kizimmm
Bilmiyom ama çocuksu olmadığım kesin😽
Olgun
Ortası 😀😀
Olgun
Kişiye göre
Yerine göre değişiyor
Ortası diyorum
olgunumdur
Ortasıyım
Olgunum
Yetine gore degisiyo
Her anlamda olgunum
olgun
Çolgun🤪
Çocuksu olmak çok hoş
Bu konuda her ikisi yerine göre değişir.
yerine göre
Çocuksu.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?