Ne sıklıkla haklı çıkıyorsunuz? Ben çoğu zaman haklı çıkıyorum. 🤔

Ne sıklıkla haklı çıkıyorsunuz? Ben çoğu zaman haklı çıkıyorum. 🤔

Ben genellikle çoğu zaman haklı çıkarım.. çünkü zaten kendimi ve karşımda ki insanı çok iyi olduğum için haklı oluyorum hatta her zaman ben demiştim diyorum.. tabi ki de insanız her insan gibi ben de hata yaparım hatam olduğu zaman da karşımda ki kişiden özür dilerim mutlaka.. ama ne zaman bir şey olsa sonunda ben haklı olurum karşımda ki insan ise egosundan haksız olduğunu görmez bile. mesela bir de Sürekli haklı olmak, bazı açılardan güzel olabilir. Örneğin, haklı olmak, kendinizi güvende ve kontrollü hissetmenize yardımcı olabilir. Ayrıca, haklı olmak, başkalarının saygısını ve takdirini kazanmanıza yardımcı olabilir. sürekli haklı olmak güzel midir sorusunun cevabı, bu durumun sizin için ne anlama geldiğine bağlıdır. Eğer haklı olmak, kendinizi iyi hissetmenize ve başkalarının saygısını kazanmanıza yardımcı oluyorsa, o zaman bu durum sizin için güzel olabilir. Ancak, haklı olmak, bencil ve kendini beğenmiş bir insan olarak görülmenize neden oluyorsa, o zaman bu durum sizin için güzel olmayabilir. sürekli haklı olmak, bazı olumsuz sonuçları da olabilir. Örneğin, sürekli haklı olmak, bencil ve kendini beğenmiş bir insan olarak görülmenize neden olabilir. Ayrıca, sürekli haklı olmak, ilişkilerinizde sorunlara yol açabilir.
Kimi zaman öyle bir hayal kırıklığı yaşiyorum ki.. keşke diyorum gitmekle haksız olsaydım da bendeki o güzel insan kalbimin aynı yerinde durabilseydi.. Kimi zamanda en güzel cümlelerle gerçekleri öyle bir tokat gibi yüzüne vurur ki karşındaki keşke dersin bu kadar asaletle söylemeseydin de haksızlığımi.. aklımda yer etmeseydin.. Ben insanım robot değilim.. Yanlışlar yapabilirim.. Her zaman haklı olamam.. her zaman haksız da olamam.. Önemli olan haklılığını karşındakilere inceden söyleme biçimin.. önemli olan haksız olduğunu zerafetinle itiraf etme üslubun.
Kesinlikle örnek veriyorum son sorunda kızların görüşlerinin benim tezimi desteklemesi gelip diyor muyum bak ben haklıyım diye 🤪 üslup her şey de önemli
Cevap
8Cevap
Sürekli haklıyım. Teşekkürler djdk
hahaha biz de yedik :D
Afiyet olsun az yiyin yoksa löpcük olursunuz 😃
tariz yaptım tariz :D ne anlarsın sen tarizden :o Alamancı seni :D
Hey Şiri; tariz nedir :D iğneleme mi.
Tariz yerine iğneleme diyebilirsin bundan sonra artistleşmenin manası yoktur.
Hayır iğneleme değil edebiyattaki adı Tarizdir size göstermediler tabi bunları :D en fazla dokundurma dersin iğneleme deyince farklı bir anlama gidebilir. Öğreteceğim inşallah sana bunları :D
Ayh sanki hayatının her alanında bu şekilde öğrendiğin gibi konuşuyorsun da 🙄 türk halkı olarak biz ona iğneleme deriz günlük hayatta tariz yaptım demeyiz djdkkd
Ya sen Almanya'da yaşamıyor musun nereden biliyorsun gündelik hayatta ne kullanıldığını Almanca mı bu :o
Türkiye’ye hiç gidip gelmiyoruz biz, akrabalarımız da yok orada :D hatta Almanya’da ben hariç hiç Türk de yok, Türkçe dersi de görmedik biz djdja diii mi?
Görende yıllarca Türkiye'de kaldı sanır. Benim de Norveç'te akrabam var ben Norveççe biliyor muyum :D Almanya'daki Türkleri görüyorum çoğu zaman Almanca Türkçe karışık konuşuyorlar :D
Ben öyle değilim işte. Sen beni bilmiyorsun :D
Tarizi bilmiyorsun daha :o Türkçe göstermişler de edebiyat göstermemişler :o
Yoo bilmiyorum demedim :D kullanılmıyor yaygın değil dedim
Almanya'da mı yaygın değil :O
Türkiye’de de değil
Ya sen nereden biliyon :o bizim jenerasyon bilir :D
Hadi sen sana iyi bak :D
Mersi Alamancı sen de sana iyi bak
Haklı olduğum durumlarda çıkıyorum, haksız olduğum zamanlar da susuyorum.
Tamam işte ne sıklıkla haklı çıkıyorsun onu soruyorum. Geçiştirmeyin soruyu hanımefendi 🙃
Çoğu zaman haklı çıkıyorum beyefendi.
Sen biraz fenaya benziyorsun kesin karşıyı bezidirip öyle haklı çıkıyorsundur 😱
Ne alakası var beyefendi, nereden çıkardınız böyle bir düşünceyi?
Soruyu ilk geçiştirir gibi oldun ondan 🤔 ilk izlenim diyelim hanımefendi
Hayır geçiştirmedim, ayrıca size haksız olduğum zamanlar da sustuğumu başta zaten dile getirdim.
Öyle olmalı zaten haksız olduğunu kabul etmek insanın olgunluğunu gösterir hanımefendi
Kimse kendini yermez ki ama herkes zaten her zaman haklı. :D
Evet öyle olmuş 🤣 haksız olduğu zamanlarda vardır insanların her zaman haklı olunmaz 🤔
Genelde haklı cikiyorum bazı konularda ama haksız olduğum konular da var.
Hislerim kuvvetlidir. Genelde çoğu konuda.
Göbek adım hakkı olsa bu kadar olur 😂
Haklı olmasın bro o :P
Hakkı ya haklı diye isim olmasın bro 😂
Senin profilde Instagram var lan 🤔 yürüyeyim sana oradan 😂
hahaha yürümek serbest bro :D ama viskiyle gel :P
Viski mi 🤔 kullanmadığım için hediye gelen viskiyi arkadaşa verdim be bro
vay arkadaş :o yapılır bu bana bro :o
Arada gelıyor bana bro. Gönderirim sana ben.
Kullanmıyorum geleni veriyorum birilerine eve kadar taşımıyorum bile 😂
bana getirmiyorlar bir kez geldi o da 35'lik jack daniels :D
https://ibb.co/3v4QZTN
En son şu geldi teknisyenin birine verdim 😂
hhaha bak la bana getirmiyorlar böyle şeyler :D
Bana getiriyorlar da ne oluyor 🤦🏽♂️
Bunun yerine bir paket çay getirseler daha iyi 😂
hahaha bana çay da getirmiyorlar getirseler göndereyim diyeceğim de bro yok :D
Ne biçim müşterilerin var bro ya.
Adam makine revize edilmesi gerekıyor falan diyor.
Bu ara yapamayız yoğunum diyorum şak viski kartonla sigara geliyor 😂
Kendimi ağırdan satmam lazım desene :D
Yok kanka ya bazı müşteriler kıl oluyor yokuş yapıyorum.
Adam para veriyor diye teknısyenleri satın aldığını sanıyor 🥹
O hepimizde oluyor bro adama iş yapıyorum panoyu yapmışım teslim etmişim kurulumunu yapmışım ya şu bizim panoya da bir bak diyor araya onu da kitlemeye çalışıyor :D hazır buradasın buna da bak hesabı :D
Hastayım o tiplere ya 😂
Çook başımıza geliyor hay hay yeni iş hak ediş formu hazırlayıp hemen bakıyorum diyorum ‘ acelesi yok sonra bakarsın ‘ falan diyorlar 😂
hahaha ben de diyorum ekstra ücrete girer :D devlet kurumu arıyorlar yardımcı oluyorum 2 kez 3. de artık size fiyatı karşılığında destek olabilirim diyorum bir daha aramıyorlar ya :D para isteyince kaçıyorlar bro :D
Geçen sana iş patlayacaktım ama baktım 2 hafta sürer bir de makine başında yazılım atman lazım soylemedım sana.
3 parçayı plc’de haberleşme yazılımı.
3 Parça derken 3 plc mi haberleşecek PLC neydi merak ettim. Şu an dinlenme aşamasındayım bro TUSAŞ'a yeni proje sundum işi aldım. Yazılımcı almam lazım da o kapasitede adam bulmak zor eğitsem zaman harcayacağım
Plc markaları sanırım fatec 🤔
Evet 3 plc haberleşecek.
Makine 3 parçadan oluşuyor zaman ayarı falan olayı.
Sağlam yazılımcı var konuşayım istersen
Bro şu sıra dinlenme modundayım aldığım iki proje var onlara da daha bakmadım sadece merak ettiğim için sordum
Ben her zaman çıkıyorum hdjjcjckd
Tam senden beklenen cevap kandırıkci hocam her zaman haklı çıkılmaz 😱
Ama iyi kandırdım gaucıvısıckalls
Artık ne desen inanmam 🤣
Aaaa kalbim kırılır usıfovkksks
Yalana bak 🤪
Aynen ne kırılacak kalbim birde senin için ya hsjfkvkkdl
Bana kurban ol sen 🤣 sahtekar öğretmen 😱
Yallah ya hajdjjckdks
hahah yallah derken :O
Konu hatun ise cikma sansimiz hic yok
Ne çektin be
Hep haklı olmaktan sıkılacak kadar sık.
Mantıklı insanların en büyük laneti maalesef iyi bilirim ☺️
Çok doğru bir tespit. Bazen cümlesi cümlesine ayıklayıp, basamak basamak ayrıntısı ile ele alıp anlattığımda, kendi haklılığımı istemsiz kanıtlamış oluyorum ki burada amacım asla haklı çıkmak değil, karşı tarafa altını doldurarak anlatmak ve anlamasını sağlamak. Ve sonuç karşı tarafın haksız çırpınışları, ya da sessizliği oluyor. :)
maalesef ki hep haklı çıkıyorum
Hep değildir çoğu zaman olur da her zaman olmaz illa ki haksız çıktığın zamanlar da oluyordur başkan
Neredeyse her zaman
İyi bari direkt her zaman demedin 🤣
Jaja😂Hislerim biiznillah kuvvetli olduğu için
Beşer şaşar diye bir söz var 😱 illa ki yanildigin oluyordur her insan gibi ben de çoğu zaman haklı çıkıyorum bazısı bunu kabul ediyor bazısı etmiyor
Bazen bazı kişiler hakkında bir şey hissetmediğim zaman susarım, genellikle altından kötü şeyler çıktığından vs.
İnsanlar konusunda genelde herkesle çok iyi anlaşırım ama bazı insanlarla samimi olamıyorum mesafeli davranıyorum sonra zaten sebebini görüyorum. Tamamen enerji meselesi
Elbette tıpkı seni sıkan kişilere denk gelince kibarca uzaklaşmak gibi 😊
Ben öyle durumlarda açık açık diyorum sıkıldım gidiyorum diye 🤣 ortamda negatif enerji varsa uzaklaşıyorum uzaklaştıktan sonra kesin bir olay oluyor kavga gürültü vs
Pembe dizi kuşağı için konular ne güzel 😊
Daha çok müge anlı Esra Erol tarzı gibi sanki 🤔
Maalesef genelde her zaman haklı oluyorum
Bazen de hiç haklı olmasam keşke dediğin oluyordur
Her zaman haklıyımdır ben
Haksız olduğun zaman da vardır şimdi her zaman biraz fazla oldu sanki 🤣
Çoğu zaman. Yeni lakabım da bayan mantık oldu😂
Mantık insanı olarak mantıklı insanı severim ☺️
Ben her zaman haklıyım
Kimse her zaman haklı olamaz 🤔
Ben oluyorum işte
Peki hadi öyle olsun 🤣