♾️ Siz hangi ortamlarda daha iyi düşünüyorsunuz, Mesela şarkı dinlerken mi sessizlik olduğu zaman mı, veya karanlık ortamlarda mı yoksa aydınlık ortamlarda mı

♾️ Siz hangi ortamlarda daha iyi düşünüyorsunuz, Mesela şarkı dinlerken mi sessizlik olduğu zaman mı, veya karanlık ortamlarda mı yoksa aydınlık ortamlarda mı

Karanlık ve sessiz ortamlarda tabii ki.. Özellikle de yanımda kimse olmadığında, düşüncelerimle baş başa kaldığımda odaklanmam daha kolay olur ve daha iyi düşünebilirim. 💫
Karanlıkta daha iyi düşünürüm çünkü aydınlıkken etrafta dikkat dağıtacak çok şey var. Ayrıca karanlıkken düşününce sanki ortamı aydınlatabilecekmişim gibi fikirler beynimde uçuşur.
Bana düşünmek olsun namazda, helada, yolda yürürken, karşımda biri konuşsun, yemek yerken, yaparken uyurken çıldırcam Allahim
Teşekkür ederim 😂
Rica ederim ne demek 😂 seni mutlu görünce seviniyorum asdfsd
Görüşe güldüm ya 😂az sakin ol be kızım jsjs
Evet şimdi bende fark ettim 😂 sdjsdj
Hiç farketmez düşünmek istediğim zaman düşünürüm.. 😄 Müzik olması yeterli.. 😄
Şarkı dinlemek güzeldir.. :D
Aynen öyle.. 😅 Moduma göre güzel oluyor..
Seni neşeli görüyorum bir kaç gündür 😅 sevindim.. 😊
Aslında her zaman öyleyim.. Sadece neşemi bozan insanlar oluyor bazen.. 😊
Onlar kaybeder.. neşen daim olsun her zaman.. ☺️
Kesinlikle.. ☺️ Teşekkür ederim barış.. 😊
Rica ederim her zaman.. ☺️✨
Teşekkür ederim.. ☺️
Rica ederim.. ☺️
Cevap
13Cevap
Her iki ortamda da konuya odaklandıktan sonra gayet iyi düşünürüm..
Karanlık ortamlarda daha iyi düşünürüm çünkü odaklanmam açısından daha sessiz bir ortam olur
Çok karanlık ya da çok aydınlık değil ama loş ortamlar bana daha fazla iyi geliyor
Işığı kapatıp düşünmek çok dinlendirici ve tazeleyici bir his. Gece karanlığı, o sessizlikteki sesler, sakinlik, bir de böceklerin sesleri hârika hissettiriyor🍀😎
Ben hep düşünce halinde biriyim… bazen o kadar kaptırıyorum ki kendimi hangi ortamda dahiyane fikir geliyor farkında olmuyorum :))
Işık olan hiçbir yerde bir şey yapamam, özellikle beyaz ışık. Karanlık ortamlarda daha iyi odaklanırım.
Karanlık ortamlarda daha iyi düşünüyorum, ayrıca müzik dinlerken de aklımdan çok daha fazla şey geçiyor..
Karanlık ortamlarda. Özellikle geceleri hem daha sessiz sakin oluyor hemde o karanlık insanın daha derin daha ayrıntılı düşünmesini sağlıyor bence
Ben yüksek adrenalin varken çok hızlı ve doğru karar veriyorum
sessiz ve yalnız olduğum bir ortamda daha iyi düşünüyorum
Karanlk ortamda cok relax oluyorm dingin bir zihinle düşunrm özellikle geceleri
abim valla karanlık her zaman daha iyidir bana göre hem daha güzel hem daha hoş oluyor
Düşünmek istediğimde her ortamda düşünürüm ki 😀
Karanlık ve ya aydınlık fark etmez şarkı varsa hem rahat-rahat düşünür hem hayal kurarım
Karanlık daha iyi bi yandan kafa dinlerken diğer yandan düşüncelere dalabilirim.
sessiz olması önemli. karanlık - aydınlık farketmez
Karanlıktan cok korkarım ama çok da severim ışığı sevmem
Karanlık ortam üçünçü gözü çalıştırır. İnsan daha iyi düşünür ve sorgular bu yüzden.
Karanlık tabi
Ki karanlık ortamları çok seviyorum
Hep düşünürüm
Karanlıkta kendim ile başbaşa iken.
Karanlık ortamda filozofa dönüşüyorum
Karanlık ortamlarda genelde.
sessiz bir yer olduğu sürece fark etmiyor,
Karanlık sanırımm
Her yer aydınlık olmalı
Aydınlık ortamlarda daha iyi düşünürüm
İki ortamda da
los isikta xnxnxnx