Çok zor süreçten geçiyorum. Zaten evden dışarı çıkan birisi değildim. Bütün sorunlarımı hep içime atmak zorunda kaldım. Liseden mezun olduğum zaman direkt herkesle ilişkimi kestim ve 3 yıl kimseyle konuşmadım. Deprem olduğunda yazmak istedim yaşıyor mu diye yazdım ve konuşmaya başladık. 7 aydır konuşuyoruz fakat ben 2 gün önce hata yaptım ve içimi dökmek istedim. Bütün her şeyi yazdım.. 2 gün boyunca yazmasını aramasını bekledim :) Sonrasında bana ayıracak vaktinin olmadığını hissettim ve engelledim. Bugün başka numaradan bana yazmış sonra bencil olduğumu iyi ki hayatından çıktığımı yazmış. Sonra bir şekilde ulaştım ve konuştuk tekrardan. Şimdi pişmanım keşke ulaşıp konuşmasaydım :) Her şeyimi biliyor ve bu beni rahatsız ediyor napmalıyım? Bu arada kız arkadaşım erkek arkadaşım değil. Benim tedavi olmamı önermiş bu cevabı beklemiyordum daha çok kırıldım. Ne anlattığma gelirsek yaşadığım ağır olaylar. Sizce neden 2 gün yazmadı?
Güncellemeler
+1 yıl
En basit olanı depremde abimi kaybetmek gibi. Gerçekten zor şeyler yaşıyorum siz de kötü yorum yaparak üstüne eklemeyin lütfen.
Çok pişmanım ne yapsam acaba? şakayla karışık deli doktoruna git dedi. 2 gün yazmaması beni daha çok üzdü. Üstelik mesajları silmeyen birisiymiş daha yeni fark ettim. Off napacağımm
Başka arkadaşından uzun mesaj atmış en sonuna bencil olduğumu eklemiş bu beni kırdı ve bende başka numaradan tekrar döndüm beni aradı ve normal konuştuk. Şimdi rahatsız hissettim her şeyimi bildiği için.
Direkt numaramı değiştirsem sence nasıl olur. ? Bildiği şeyleri umarım kimseye anlatmaz çünkü liseden arkadaşım. Önceden çok geniş bir çevrem vardı kimsenin benim bu duruma düştüğümü bilmesini istemem. Napmalıyım en mantıklı yazan sensin. Düşünmekten uyuyamadım
ya furkan bir şey daha soracağım. Ben neden iş çıkışı beni aramadığını sordum 2 gün neden beklediğini. İşten dolayı yoğun olduğunu ve işte kalmaya çalıştığını söyledi. Fakat her akşam saat 9-10 gibi arkadaşlarıyla buluşup gezen birisi. Ve ben bıkacağı birisi değilim çünkü sürekli yazmam ve asla sürekli konuşan birisi değilim. Bir konu açıldı bende yazdım 2 gün resmen yazmadı şaka gibi. Engelledikten sonra başka yakın arkadaşından yazmış. Tedavi olmalısın vs vs gibi. Ben sadece sorunlarımın bazılarını yazıya dökmüştüm. Çok kırıldım nasıl desem bunu şu an kafama takıyorum ve günüme odaklanmıyorum. Hayatımdan tabiki silmek istiyorum çünkü kimseyle 1 dakika konuşmak istemiyorum.
Sildim de zaten sadece bencil demiş buna açıklık getirip tekrar mesaj attım ve aramada konuşurken rahatsız hissettim kendimi. Keşke mesaj yazmasaydım tekrar nasıl silerim bilmiyorum.
senin bencillik gibi bi durumun yok orası kesin mesajına neden bakmamıştır başkalarına vakit ayrımaktandır aklıma başka bişey gelmiyo tedavi olunacak bişey de yok
intihar etmiştim yakın zamanda ve tabiki hayatta kaldım. Bana deli doktoruna gitmemi söyledi. Şakayla karışık söyledi ama çok utanıyorum keşke anlatmasaydım şimdi yaşama enerjim tekrar düştü.
Depremin 3. günü çıktım maraş'tan sonra bir daha gitmedim. Abimin mezarlığına bile gitmedim onunla vedalaşamadım. Tek başıma bir evde yaşıyorum. Tek kalınca düşünecek çok şey oluyor. Sorun bundan ibaret
yani 2 gün yazmamasının asıl bencillik olduğunu vs vs yazıp tekrar silmek isterdim. Sorun şu ki bana geri yazıyor her yerden yazıyor sonra cevap vermek zorunda kaldıyorum. şimdi hayatımda olacak ve cevap vermezsem normal konuşmasına yine ağır yazacak iki durumda beni çok etkiliyor. Belki normal bir insana sıradan gelebilir ama benim içim ağır.
Kusura bakma furkan vaktini aldım çok konuştum 😬☺️ Yardımın için teşekkürler. Sanırım burdaki yazıyı silemiyorum. Cevabımı aldım şimdi uygulamayı komple siliyorum. Kendine iyi bak. İyi geceler
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Çok tanıdık bir hikaye
Aynen gecenin saat 2.44 de hikaye uyduracağım :)
Abla böyle şeyler anlatılmaz.
Çok pişmanım ne yapsam acaba? şakayla karışık deli doktoruna git dedi. 2 gün yazmaması beni daha çok üzdü. Üstelik mesajları silmeyen birisiymiş daha yeni fark ettim. Off napacağımm
Abla deli doktoruna git o zaman
bıkmış olabilir senden
Sence geri nasıl arkadaşlığımızı bitirebilirim?
en basit ben artık konuşmak istemiyorum dersin
Zaten 2-3 kez engelledim ve bir kaç yerden yazdı ve tekrar konuşmak zorunda kaldım. Şimdi bir daha engel atarsam çok kötü gözükecek.
niye konuşmak zorunda kaldın
Başka arkadaşından uzun mesaj atmış en sonuna bencil olduğumu eklemiş bu beni kırdı ve bende başka numaradan tekrar döndüm beni aradı ve normal konuştuk. Şimdi rahatsız hissettim her şeyimi bildiği için.
bildiği şeyleri anlatmamasını ve bidaha konuşmak istemediğini söylemek en mantıklısı bence
Direkt numaramı değiştirsem sence nasıl olur. ? Bildiği şeyleri umarım kimseye anlatmaz çünkü liseden arkadaşım. Önceden çok geniş bir çevrem vardı kimsenin benim bu duruma düştüğümü bilmesini istemem. Napmalıyım en mantıklı yazan sensin. Düşünmekten uyuyamadım
bence mantıklı hiç muhattap olmak istemiyosan anlatmaz bence ama bilemeyiz
Sürekli konuştuğun yakın arkadaşına içini açtığın zaman neden 2 gün yazmaz ki?
bilmem belki anlık soğuma gelmiştir ne yazdıgını bilmiyorum tabi ama mantıklı bi sebebi olamaz
Furkan kim olduğunu bilmiyorum inan, ama sağol şimdi rahatça kafama takmadan uyuyabilirim.
lafı olmaz iyi geceler
ya furkan bir şey daha soracağım. Ben neden iş çıkışı beni aramadığını sordum 2 gün neden beklediğini. İşten dolayı yoğun olduğunu ve işte kalmaya çalıştığını söyledi. Fakat her akşam saat 9-10 gibi arkadaşlarıyla buluşup gezen birisi. Ve ben bıkacağı birisi değilim çünkü sürekli yazmam ve asla sürekli konuşan birisi değilim. Bir konu açıldı bende yazdım 2 gün resmen yazmadı şaka gibi. Engelledikten sonra başka yakın arkadaşından yazmış. Tedavi olmalısın vs vs gibi. Ben sadece sorunlarımın bazılarını yazıya dökmüştüm. Çok kırıldım nasıl desem bunu şu an kafama takıyorum ve günüme odaklanmıyorum. Hayatımdan tabiki silmek istiyorum çünkü kimseyle 1 dakika konuşmak istemiyorum.
Sildim de zaten sadece bencil demiş buna açıklık getirip tekrar mesaj attım ve aramada konuşurken rahatsız hissettim kendimi. Keşke mesaj yazmasaydım tekrar nasıl silerim bilmiyorum.
senin bencillik gibi bi durumun yok orası kesin mesajına neden bakmamıştır başkalarına vakit ayrımaktandır aklıma başka bişey gelmiyo tedavi olunacak bişey de yok
intihar etmiştim yakın zamanda ve tabiki hayatta kaldım. Bana deli doktoruna gitmemi söyledi. Şakayla karışık söyledi ama çok utanıyorum keşke anlatmasaydım şimdi yaşama enerjim tekrar düştü.
intihar mı neden böyle bişeye giriştin ki
Zaten irili ufaklı sorunlarım vardı. Fakat deprem yüzünden yaşadıklarım gördüklerim. Aklımdan silemiyorum asla normal olamıyorum.
çok büyük geçmiş olsun ama hayatta yaşanacak güzel şeyler var şu an yaşayacaksın öyle bişeye girişme bidaha
Depremin 3. günü çıktım maraş'tan sonra bir daha gitmedim. Abimin mezarlığına bile gitmedim onunla vedalaşamadım. Tek başıma bir evde yaşıyorum. Tek kalınca düşünecek çok şey oluyor. Sorun bundan ibaret
üzüldüm anlayabiliyorum seni istersen arkadaş olabiliriz
Sen bana söyle şimdi o kişiyi nasıl silebilirim şimdi tekrar yazayım mı yoksa hiç konuşmayayım mı
hiç konuşma bence senin pskolojini kötü yönde etkileyen seni kuşkuda bırakan birine tekrar neden yazasın ki
yani 2 gün yazmamasının asıl bencillik olduğunu vs vs yazıp tekrar silmek isterdim. Sorun şu ki bana geri yazıyor her yerden yazıyor sonra cevap vermek zorunda kaldıyorum. şimdi hayatımda olacak ve cevap vermezsem normal konuşmasına yine ağır yazacak iki durumda beni çok etkiliyor. Belki normal bir insana sıradan gelebilir ama benim içim ağır.
nerden yazarsa engelle bence cevap verme o kişiyi takmamaya çalış seni kötü etkiliyo yeni arkadaşlar edinmeye çalış mesela
Şimdi yazıp sileyim mi sence? tekrar yazarsa da hiç cevap vermeyeyim
Sadece wp kullanıyorum zaten ulaşamaz diye düşünüyorum belli bir yerden sonra
hiç yazma bence cevapta verme
Kusura bakma furkan vaktini aldım çok konuştum 😬☺️ Yardımın için teşekkürler. Sanırım burdaki yazıyı silemiyorum. Cevabımı aldım şimdi uygulamayı komple siliyorum. Kendine iyi bak. İyi geceler
rica ederim iyi geceler
intihar mı yardım ister misin
Sende mesafe koy
sıkılmıstır senden
Ne ağır olay yaşadın
Neden