En yakınıma içimi döktüm 2 gün cevap yazmadı?

Çok zor süreçten geçiyorum. Zaten evden dışarı çıkan birisi değildim. Bütün sorunlarımı hep içime atmak zorunda kaldım. Liseden mezun olduğum zaman direkt herkesle ilişkimi kestim ve 3 yıl kimseyle konuşmadım. Deprem olduğunda yazmak istedim yaşıyor mu diye yazdım ve konuşmaya başladık. 7 aydır konuşuyoruz fakat ben 2 gün önce hata yaptım ve içimi dökmek istedim. Bütün her şeyi yazdım.. 2 gün boyunca yazmasını aramasını bekledim :) Sonrasında bana ayıracak vaktinin olmadığını hissettim ve engelledim. Bugün başka numaradan bana yazmış sonra bencil olduğumu iyi ki hayatından çıktığımı yazmış. Sonra bir şekilde ulaştım ve konuştuk tekrardan. Şimdi pişmanım keşke ulaşıp konuşmasaydım :) Her şeyimi biliyor ve bu beni rahatsız ediyor napmalıyım? Bu arada kız arkadaşım erkek arkadaşım değil. Benim tedavi olmamı önermiş bu cevabı beklemiyordum daha çok kırıldım. Ne anlattığma gelirsek yaşadığım ağır olaylar. Sizce neden 2 gün yazmadı?
Güncellemeler
+1 yıl
En basit olanı depremde abimi kaybetmek gibi. Gerçekten zor şeyler yaşıyorum siz de kötü yorum yaparak üstüne eklemeyin lütfen.
En yakınıma içimi döktüm 2 gün cevap yazmadı?