Manipüle etmek, kadına güvenip her şeyini anlatmamak. Hele bu adam iyi özelliklere sahipse kadının gözünde bir anda zayıf karakterli görülür ve kızlar böyle özellikteki erkeklere hiç acımazlar.
Acaba bir erkek bir kadını ancak sevmediği bağlanmadığı zaman mı mutlu olur?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Ben kadından emin olana kadar kadının bende ne gördüğü hiç umrumda değil. Önce ben emin olmalıyım ki o yola çıkayım. Çünkü ondan çok var benden az sayıda:)
Bence yanlış düşünüyorsun. Erkeğin de kadının da kalitelisi çok az. Öyle olmasaydi sosyal medyada kadınların da dertlendigi postlar olmazdi.
Kadınların kaybı burada başlıyor zaten. Hep bir rol. Güçlü gözükme çabaları falan. En kalitelisi bile güçlü gozukmek veya kıskandırmak adına o kadar çok saçmalıyorlar ki kaliteyi orada kaybediyorlar
Güçlü gözükme çabası var çünkü çocukluktan itibaren kadınların üstünde bir baskı oluyor. Yanına bir erkeği verirsin dışarı yollarken yanında göz kulak olsun ne de olsa kız çocuğu.
Sen kızsın kapat biraz üstünü dersin baskı kurarsın, düşüncelerine önem vermezsin.
Sen kızsın gece o saatte dışarı çıkma dersin.
Kadın cinayetlerini görür gece dışarı kadın başına çıkmaya korkarsin, bir erkek tanışmak için yaklaştığı zmaan "acaba beni eve kadar takip eder mi" diye düşünürsun.
Bu kadar baskı altında sen ben olsaydik belki bunu kaldırmakta daha çok zorluk cekerdik. Erkek de baskı altında ama biz evden bunalıp dışarı ciktigimizda orası bizim için güvenilir oluyor. Bir kıza tanışma teklif etsen de bir şey olmaz, gidip bi kafede ağız tadıyla kahve icsen de bir şey olmaz.
İyi erkekleri eziyorlar maalesef. Ama biz erkeklerin çoğunda da aşağılık kompleksi var. İki günlük kızı hayatının merkezine alır direkt baglanirsan olan şey hayal kırıklığı oluyor, soruyla biraz celisik oldum ama gerçekten bazen kadınlar o kadar haklilar ki.
Bir kadının bir erkeğe güvenip arabasına binmesi veya bir kafede buluşup bir paylasimda bulunması bile kadın için çok riskli bir şey.
Sırf fiziken zayıf diye öldürülen kadınlar o kadar cok ki
Aynen konuyla çok alakasız bir yere geldin. Kadın dışarıya güçlü gözüküyorsa gözüksün, onu bilen adama rol kesmesi saçma. Tamam ortam ve dönem çok kötü erkekler kadar kadınlar da tehlike ama bu herkesin öyle olduğu anlamına gelmez. Şimdi bir kadın benden emin olmak istiyorsa benim de olmam lazım. Hakkım çünkü hayat benim hayatım ve o dahil olacak.
Erkek dediğin yeri geldiğinde kavga da edecek, yeri gelince bağıracak çağıracak ama sırf bunları yapabiliyor diye de herkese yapmayacak. Hak edene hak ettiğini vermeli
Kadına şiddete tamamen karşıyım, kadına zulüm edene ben erkek demem. Duygusal kontrolü olmayan asalaklar yüzünden herkes öyle olamaz.
Kadınların şöyle saçma yönü de var erkeği en derin hassas yerlerinden vurmaya çalışıyorlar ve bir kendilerini akıllı sanıyorlar. Erkeği saçma sapan deniyorlar. Sanki o erkeğin onuru gururu yokmuş gibi evli olmasa da evli damgası vuruyorlar, inancına fikrine sanki onun değilmiş gibi ezmeye çalışıyorlar veya erkek sanki onursuzmus gibi sırf kadını ayarlamak için karakterinden kişiliğinden ödün verecek sanıyorlar. İşte bu kadınlardan bir cacık olmuyor maalesef çünkü kişi kendinden bilir işi.
Ben de öyle bir kompleks olmadığı için olanlar kendi adına konuşabilir. Benim geçtiğim yolların, girdiğim ortamlarin, gezdiğim kişilerin veya yaptığım işleri en fazla dizilerde gören erkekciklerin burada show yapmasına da ayar oluyorum. Hayatı buradan ibaret sanan kadın veya erkekler de zaten ekstra asalak. Burada gördükleri dışında bir şey görmeyip hayatı bilmeyenler show yapıyor.
Kadın dediğin nerede ne yapacağını bilecek. Ağır olacak bir erkek onu hayatınin ortasını almışsa değer bilecek. Bilmiyorsa o kadın zaten kadir kıymet bilmez daldan dala atlar. O yüzden böyle boş kadınlar için can sıkmayin
Her cümlende haklısın. Güvenmemek lazım. Özellikle sana yüksek gelen bir kadın hemen gidiyor, seven kadın da taktik falan yapmaz net olur diye düşünüyorum.
Kadınlar sertligi seviyor maalesef, erkeğin durusu olması aşırı hoşlarına gidiyor. Ama dediğin gibi kaçırdıkları nokta da bu. Erkeğin de onuru var ve onun onurunu denemek istersen yalnız kalırsin.
Zaten kadınlar mutlu değiller. Psikologlara en çok giden kadınlar, beyaz saçlarını en çok boyayan kadınlar. Cesaret gerekiyor kadınlara başka bir şey değil.
Hep aynı adamlarla sevgili oluyor hep aynı dizileri izliyorlar sonra degisememekten yakınıyorlar. Değişmek kolay değil ama empati kurmak, erkeğe saygı duymak çoğu kadın için ölüm.
Bu arada ne tarz işlerde çalıştın neleri çok iyi tecrübe ettin? Hem kadınlar hem iş tecrübesi olarak? Ve bir kadının samimi olduğunu anladığın ipuclarin var mıdır
Tam görüş atmaya geldim bildirimin geldi şanslı brosun kfjdjjd
İşte onur gurur mevzusu oldu mu orada durulmaz gerek yok.
Serbest meslek moruk benim 26 öncesi. Sonrasında güvenlik amirliği fabrika işleri vs.
26 öncesi hızlı takıldık, şansımız açıktı güzel paralar kazandık falan ama aile ile sorun oldu bende işte normal işlere dönüş yaptım. Normal insan gibi yaşıyorum yani kfkdkd
Kız işlerine gelince de yine hızlı bir hayatım oldu yaş ilerledikçe duruldum. O yüzden iyi tanırım kadınları, yapabilecekleri, düşünceleri vs hep aynıdır yani. En manyağından en masumuna kadar tanıdım.
Bir kadın senin için her şeyden ve herkesten vazgeçtiği zaman samimidir. Gerçek seven kadının gözü kara olur ve bahane bulmaz. Senin rahatsız olduğun şeyleri yapmaz. O kıvama gelene kadar da uğraşır, uğraştırır
kesinlikle öyle tam anlamıyla bağlanıp bunu ona hissettirirsen cepte gözükürsün ve kaybedersin tespitlerin doğru bro
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!