Birilerinin benim için güzel söz söylemesi beni memnun eder. Yani önemlidir, ama sırf bunun için rol kesemem, olabildiğince yolumdan şaşmama taraftarıyım.

Birilerinin benim için güzel söz söylemesi beni memnun eder. Yani önemlidir, ama sırf bunun için rol kesemem, olabildiğince yolumdan şaşmama taraftarıyım.
Benim için önemli ama zaten insanlar genellikle her şeyi yargıladığı eleştirdiği için bazen mesela ne yaparsan yap kimseyi mutlu edemez kimseye yaranamazsın.. seni sevmeyen sevmemeye devam eder bu yüzden de ben extra çaba harcamıyorum olduğum gibi oluyorum sadece.
İşine yaradığın herkese iyisindir. 40 kere sırtında tasiyip 1 kere indirdiğin insan sana kötü oluyor. İyi tanınmak güzeldir ve ben bu konuda hakkini verdiğime inanirim. Ama çevreye yaranmak içinde yapmacık olmaya gerek yok
Cevap
8Cevap
Özellikle istediğim bir insan varsa önemli. Onun dışında o kadar önemli değil.
İyi tanınmak çevrede güzel bir imaj yaratmak evet önemli benim için
Hayatımı insanlara göre yaşamam ama imajımın zedelenmesini de istemem.
İyi görünmek sen şakrak cıvıl cıvıl olursan olur
Çokta önemli değil zaten herkes işine geldiği gibi tanıyor
Tabi en onemlisi adaletli oldugumu bilsinler. Itibar cok onemlidir satin alinmaz.. bir kaybedersen birdaha zor kazanirsin itibarini.
önemli değil ben olduğum gibiyim isteyen sever isteyen sevmez
Hayır. Bir sürü insanın beni bilmesine gerek yok. Sadece yakınlarım bilsin yeter
Değil iyi olsamda kaybediyorum bende iyi olmuyorum
Önemsiz
hyrrr
evet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?