Kişilik & Karakter Mesela isminiz Ayşe sizin arkadaş olarak gördüğünüz birinin isminizi ayşeee diye rehbere kaydetmesinde ne düşünürsünüz? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Başkaları adı soyadıyla ama siz böylesiniz Güncellemeler+1 yıl Bir sebebi var mı Güncellemeler+1 yıl Ya şöyle arkadaşlar adınızın kısaltmasını kaydetmesi yani bilmiyorum bana samimilikten gibi geldi Mesela isminiz Ayşe sizin arkadaş olarak gördüğünüz birinin isminizi ayşeee diye rehbere kaydetmesinde ne düşünürsünüz? Cevapla Rehber Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,3b cevap paylaştı. Bir şey düşünmem. 0 0 Yorumla
huzunluyurek Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 779 cevap paylaştı. buna öküz altında buzağı aramak derler 0 0 Yorumla
YasinÇetin32 Takip Et Bilge Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Bence Normal Takılacak Bi Mevzu Değil 1 0 Yorumla
UniversalSoldier Takip Et Master Yaş: 24 , eic 96% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2b cevap paylaştı. Mümkünse kimse beni ayşe olarak görmesin 🤣 0 0 Yorumla
Salihydnxyz Takip Et Master Yaş: 24 , eic 83% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,5b cevap paylaştı. Her şey olabilir 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Bir şey düşünmem.
buna öküz altında buzağı aramak derler
Bence Normal Takılacak Bi Mevzu Değil
ne kadar kuruyorsunuz pes
Mümkünse kimse beni ayşe olarak görmesin 🤣
oylesine kaydetmiştir
Kaydederken üşenmiştir bence o yüzden
Her şey olabilir