Birilerini sürekli suçlarken, iftira atarken, hakkında konuşurken veya kendiniz yaptığınızda normal olan bir şey, başkası yaptığında anormal olur mu?
Roman yazardım da, neyseeee...

Birilerini sürekli suçlarken, iftira atarken, hakkında konuşurken veya kendiniz yaptığınızda normal olan bir şey, başkası yaptığında anormal olur mu?
Roman yazardım da, neyseeee...

Evet her zaman bakıyorum ve bakmaya da devam edeceğim kendi kişiliğimi bozmam çünkü çizgilerimi her zaman kendime hatırlatırım.. ki kimseye karşı yanlış yapmayayım ya da güvenmeyeyim
Millet hep kaşar olmuş zaten artık kadını erkeği yok hepsi basit elde edildiği gibi basitte yaşıyorlar duyguları insanların bu pisliklerinden öyle nefret etmeye başladım ki kendimi daha çok sevmeye başladım
maalesef bu tür insanlardan çok fazla var.. Benim en çok korktuğumu şeylerden biri bir insanı kırmak haksız yere suçlamak.. Keşke herkes empati yapabilmiş olsa..
Evet o yüzden kimseyi yargılamıyorum...
Neyin ne olduğunu bilmeden yargısız infaz edenlere deli oluyorum
Cevap
4Cevap
En rezil insan kimdir diye sorsalar, kesinlikle; kendi yaptığını görmeyip aynı şeyleri yapanı eleştirmek..
Zaten bunu diyoruz kendi yapınca dürüst oluyor, başkası aynı şeyi yapınca bilmem ne oluyor 😂
Sıklıkla. Hatta nerede bir şu birikintisi, cam ya da ayna görsem kendimi düşünürüm. Göremediğim hatalarımı, eksiklerini vs. İnsabları yargılamayı, ayıplamayı da anlamıyorum. Öz3llikle kendinde olan bir hatayı baikasknda görüp vah vah dıyerek dedikodusunu yapanları...
Kim kendini o kadar objektif şekilde yargılıyor?
Ayrıca o kadar uzun uzadıya felsefeye gerk yok, empati yapabilen insan bu sorunun cevabını zaten verebilir.
Malum kendine yapılmasını istemediğni başkasına yapmamak lazım
Kendine hak gördüğünü başkasına layık görmeyen haset insanlar kadar fesatı var mı acaba?
Artık buna fesatlık mı denir, başka bir şeylik mi bilemiyorum 🤔
Detayı okudumda ne kadar boş şeylermiş:))) dedikodu haset iftira bunlara ne gerek var ve cidden insanların bunları yapmaya çok mu zamanları var😄
ben çok açık görüşlü biriyim herkes istediğini yapsin sadece kendi yaptığı şeyi ben yaptığımda dedikodu yapmasın çirkini s. kmemişler kendini namuslu sanmiş o hesaba geliyor
Ben bunu yapabiliyorum çünkü haksızlık etmek istemem kimseye ama işte bi çok insan bunu beceremez
Bizim buralarda bir söz var. "Önce herkes kendi açık totosunu örtsün"
Bi sorun yok değil mi
Sorun yok diyelim sorunlar yok olsun...
Umarım olur 🤦🏻♀️
Bakmıyorum çünkü gerek duymuyorum. İnsanlar yokmuş gibi yazmaya alıştım ben.
Milletin arkasından sallamam yüzüne söylerim ne söyleyeceksem
Empati yeteneği çok güzel bir şeydir. Ne yazık ki herkeste bulunmuyor. Biz de naif ruhlar olarak suç bizde olmasa da içimiz rahat etmiyor.
Buna hep dikkat ediyordum da 3 yıldır neredeyse yargı, dışlama, neden sorularını bıraktım. Her kim ne yapıyorsa vardır kendince sebebi.
Detaya göre cevap verilirse hayır.
Başkası yaptığında da aynı ben yaptığımda da.
Yaz yazabiliyorsan artistlik yapma. Bu dediklerini asla yapmıyorum derdim kendimle olur
Elbette bakıyorum
O aynadan hiçbir zaman gözümü ayırmadım 🙂
İsim olmaz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?