(Sonunda rendelenir cacık olursunuz) o yüzden nedenini Bilmediğiniz konularda kahramanliga soyunup tanımadığınız insanlara özelden yazıp fikir sahibi olmadığınız şeylere civileme atlamayın sonunda hıyar gibi ortada kalırsınız
(Sonunda rendelenir cacık olursunuz) o yüzden nedenini Bilmediğiniz konularda kahramanliga soyunup tanımadığınız insanlara özelden yazıp fikir sahibi olmadığınız şeylere civileme atlamayın sonunda hıyar gibi ortada kalırsınız
senden cacık olmaz yoğurda günah derim :D
çok güzel bir tabir vardır işgüzar...
birine yaranmak için burnunu olmadık işlere sokana denir. Hıyar olmakla birdir işte.
Hele bi de bu işgüzarlığı 250 gram kaşar için yapmıyorlar mı offfffff kokudan durulmuyor
Cevap
3Cevap
Ben koşmam tabi ki de.. ama insanlar kendileri seçim yapar kendileri üzülür ağlar.. bu yüzden de kendi düşen ağlamaz diyorum ben
Kendi düşen ağlamazmış, akıllarını kullanıp millete yaranmaya çalışmasınlar kör mü...
Cacık en iyimser hali.
Yerli yersiz her şeye atlayıp üzerine vazife olmayan konularda hak sahibi olduğunu düşünmek ayrı bir ahmaklık. Ne yaptığını bilmeyen dengesiz ve sözüm ona yetişkin karakterlerle dolu burası.
Birbiri hakkında atıp tutanlar, racon kesenler, havaya girenler.. Dışarıda akıp giden hayatın içinde ''it yurduna'' konulmayacak şahsiyetlerin, burada hakareti ve hadsizliği cahilliklerini kalkan edinerek pervasız şekilde sergilemeleri artık beni hiç şaşırtmıyor.
Bizde ona kebap kokusuna gitti derler😄😄
Hıyar kovalayan oluruz.
Elek ederler elek
En İyi Cevap