Size, inanmayan insanları inandırmak için, yemin eder misiniz?

Çok yemin eder misiniz?

#inci🌸
Size, inanmayan insanları inandırmak için, yemin eder misiniz?

Çok yemin eder misiniz?

#inci🌸
Doğru sözün yeminde ihtiyacı yoktur. Kimseyi bana inansın diye pışpışlayamam. Onun kendisiyle olan problemi. Kurağğnıma kitabıma diye başlıyorsa söze zaten kaç kaç
Yemin etmem yemin edecek kadar zor bi durumda kalmadım çok şükür ama yemin etmeyi sakız çiğnemek kadar kolay görenler çok basit gerçekten yalanlarına yemini alet etmeleri çok çirkin.
Teşekkür ederim. 😊🌷🌷
Etme🌷ben ediyorum teşekkür
😊🌷
❤🌷
💗💗🌷🌷.
Bir insan sık sık yemin ediyorsa zaten yalan söylüyordur şahsen ben ne kadar pisliğe şahit olduysam Allah kitap hocayım diye gezip yemin edenlerde gördüm.
yok valla etmiyom
"Vala" şey olmuş kalıplaşmış artik jjsj değiştir o huyunu çarpılırsin falan jsjsjs
Ekmek değil yaradana sığınıp ben çarpıcam jsjsjs
Görüşünü açmadan şunu dedin
Teşekkürler ehuhehe😂
Cevap
23Cevap
Hayır bana hiç samimi gelmez.. zaten ben bir insana güvenmiyorsam istediği kadar yemin etsin sadece bir söze güven duyacak ya da inanacak değilim.. ki güvendiğim bir insanın da yemin etmesine gerek yok ben her türlü güvenirim eğer gerçekten değer verdiğim arkadaşımsa.. ama her söze de yemin olsun demek onlarda alışkanlık gibi oluyor. şaka amaçlı diyebilir valla öyle tarzında. ama ciddi olarak sürekli etmesi samimiyetsiz gelir.
Yemınıme kur aağnn samimi gelmezler ajsjd
Jsjss görüşün şivesi var dinime imanıma jsjsjs
Var var ajsjdd
Nadiren yemin ederim ki o yeminde baya ağırdır. Vallahu Azizun Zuntikam gibi.
https://youtu.be/PiXlg0K_e5E?feature=sharedAğzımdan vala çıkıyor.. alışkanlık onu bırakıyorum bıraktim gibi.
Bak sen 😂 pis ponçik
Ay napım ayol kaliplaşmış bu bende jwjs
Dilini ısır
Sürekli yemin edenlerin yanında birde Allah’ın adını anarak konuşanlar samimi gelmiyor. Sen kim, Allah kim? Allah dediğin baban mı ki sen durmadan adını zikrederek sanki yapacağından emin olmuş gibi konuşuyorsun. Koskoca evrenin yaratıcısı… Ben böyle konuşanları hiç dikkate almıyorum, Alemlerin yaratıcısının sonsuz bir iradesi var, o yüzden O’nun adına böyle hareket etmek bence çok yanlış bir şeydir
Bu insanlarin kim olduguna baglidir
Egerki sevdiklerim olursa evet yemin ederim
Ama bir yabanciysa ister inan ister inanma beni baglamaz derim
Yalan söylüyor da inandırmaya çalışıyor gibi çok itici. Bizde de vardı biri Allahtan gitti her cümlenin başında yanlış anlama ama derdi.
Daha çok kendini kimseye inandiramamis biri olarak görünürler. Çok yemin eden çok yalan atar. Ben mesela cümlede bile valla kelimesi falan kullanmam.
Yemin etme bazılarında alışkanlık haline gelmiş yok yani niye yemin ederler anlamış değilim 😅
Çok yemin etmem, çok yemin edilmesini de doğru bulmam.
Hayır, kesinlikle yalancıdır, yalanını yeminle desteklemeye çalışır
Söyler geçerim yeminle inanmak isteyen gitsin başka kapıya. İspatlama çabası içine gireceğim bir şey yok. Yapmadığımı yaptım dememe gerekte duymuyorum.
Yemin etmişliğim vardır tabi ama alışkanlık hali değil
Çok gerekirse ediyorum evet.
Asla yemin etmem. Çok çok nadir. Zaten Tevratta da 10 emirden biri Allah"ın adını boş yere ağzınıza almayındır.
Sık yemin eden zaten işin içinde yalan çok olduğu için ediyor
Hayır tam tersine neden bu kadar özellikle bunu söylüyor diye şüphe duyarım
Bu kadar yalan yeminsiz olmaz.
Gözüm çıksın ki etmiyorum.
Hayır güvenilecek bir insan olsa bile şüphe bırakır.
Sık yemin edenler genelde ağzı alıştığı için söyler. Yani ortada dürüstlük olmaz bence
Hayırr gelmezz dini alet etmek iyi bişey değil
O yeminler gerçek değil zaten
Sürekli yemin ediyorsa muhakkak yalan söylüyordur
En iğrendıgim insan tipi
Ben bir şaibeye düşerim, kıblesini sorgularım 😂
He vallah
Hayır gelmezler.
Gelmez
Hayır gelmez.
Samimi gelmez. Sırf yemin ettiği için hiç inanmam.
Bazen evet bazen hayır
Yemin eden kişi kesin yalan konuşur
Yok la istersen inan derim zorlamam
Genelde yalancılar çok sık yemin eder
Gelmez çok yemin edenden uzak durmak lazım
Ualancılar bence
Hiç hoş değil.
Bunlara şey deniyor. " Yalan g0tune yuva yapmış."
yoo yalancinin dibi
Yani kısmen..
yemin etmem
Gelmez en samimiyetsiz onlardir