Kişilik & Karakter Enerjiniz yüksek mi düşük mü? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Gece gece spora mı gitsem 😄Enerji fazla … kendimi bildim bileli Enerjiniz yüksek mi düşük mü? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,8b cevap paylaştı. Düşük. 0 0 Yorumla
EnkiEridu Takip Et Xper 5 Yaş: 32 +1 yıl Türkiyeye bekleriz o zaman koçum 1 3 Yorumla Soran +1 yıl Tamamdır Abi… Beşiktaş maçına bilet bakıyordum… Trabzon maçı moralimi bozdu… bu sene gelemedim daha … burnumda tütüyor….Hayat sana güzel… tatil tatil gez Yorumla EnkiEridu +1 yıl Biz it gibi çalışıyor, bey gibi yiyoruz bak bu saatte hala çalışıyorum Türkiyede yaşamak zor Yorumla Soran +1 yıl Ben de işden sonra spor sonra online derse girdim … bu ara biraz tatil odundayım geçen senelere nazaran … anlıyorum Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Düşük.
Benimde yüksek
Türkiyeye bekleriz o zaman koçum
Tamamdır Abi… Beşiktaş maçına bilet bakıyordum… Trabzon maçı moralimi bozdu… bu sene gelemedim daha … burnumda tütüyor….
Hayat sana güzel… tatil tatil gez
Biz it gibi çalışıyor, bey gibi yiyoruz bak bu saatte hala çalışıyorum Türkiyede yaşamak zor
Ben de işden sonra spor sonra online derse girdim … bu ara biraz tatil odundayım geçen senelere nazaran … anlıyorum
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!