Kıyafet konusunda çok yobazdım. Hayatta giymem dediğim şeyleri şimdi severek giyiyorum. Sürekli sosyal medya reklamlarında görüyordum. En son makarasına bir tane alayım dedim. O kadar hoşuma gitti ki artık normal pantolon giyesim gelmiyor. 😅 Annem çok dalga geçiyor ama ben bu tarz giyinince çok mutlu oluyorum, kendimi çok iyi hissediyorum. 😅 Siz de hayatınızda yapmam etmem dediğiniz konularda, eğer yapacağınız değişikliklerin sizi mutlu edeceğini düşünüyorsanız kesinlikle denemekten çekinmeyin derim. Bounanotte 🌃🙏🏻
Hayatta yapmam deyip sonradan yaptığınız neler var?
Benim bir arkadaşım vardı. Kendinden 10 yaş büyük biriyle konuşuyordu. Ama kesinlikle yanlış tercihti. Onu vazgeçirmek için biraz ağır konuştum. Baban yaşında adam gibi. Bir yıl sonra hayatımda ilk kez birinden hoşlandım. Aramızda 10 yaş vardı😅 neyse ki mantıkçı biriyim de vazgeçtim.
Yaş farkının da aynı olması çok manidar olmuş signorina 😅 Aslında kişi beynine hükmetmeyi bildikten sonra neyin doğru neyin yanlış olduğunu daha net anlıyor. Duygularını da en iyi şekilde yönetebiliyor. 🙂 Umarım hayatınızda her zaman doğru kararlar verirsiniz 🙏🏻
En uyumsuz renkleri uydururum. Birbiriyle en uyumsuz gözüken parçaları giyerim.. mekâna ya da modaya hiçbir zaman uymam.. yeri de zamanı da modayı da Ken veddnime uydururum
Eskiden olsa çok şey sayabilirdim ama şimdi asla yapmam dediğim bir şey yok çünkü bugün asla yapmam dediğimiz şey ileride kesin yapacağımız şeyin garantisi demektir
Kesinlikle Yoksa kalkıp ben dindar biriyimdir ama kimsenin yaşantısına da karışmam dediği halde hiç tanımadığı şort giymiş bir kadın hakkında atıp tutan eski sevgilimden ayrılmasam çekeceğim vardı 😃
Ben de dini vecibelerini yerine getiren biriyim ama kimsenin hayatına karışıp haklarında olumsuz yorum yapmıyorum. Hakkınızda hayırlısı olsun signorina 🙏🏻😅 Günümüz insanında ciddi bir hoşgörü eksikliği var.