Hayatta yapmam dediğiniz neler yaptınız? Bunu diyen kişiler neler yaptılar?

Hayatta yapmam dediğiniz neler yaptınız? Bunu diyen kişiler neler yaptılar?
çıplak fotoğraf attım. ilişkiye girerken kendimi çektim veya başka türlü cinsel şeyler yaparken. asla kimseye kul köle gibi hissetmedim ama tek bir kişinin fino köpeği oldum. herkesi kolayca silebilirim ama şu hayatta silemediğim tek kişi var ve bu da beni aşırı sinirlendiriyor aptal gibi hissediyorum. başka erkekleri düşünerek mastürbasyon yaptım. canını yakmam dediğim hayvanların canını yaktım. yeri geldi insanlara küfür ettim hakaret ettim ki asla yapacağım bir şey değildir. tamamen dürüst olacağım sözünü verdiğimde seneler sonra dürüstlüğümden ödün verdim. tabi karşımdaki de dürüstlüğünü bozmuştu ona sinirlendim ama bahane değil. normalde yalan söylemekten bişileri saklamaktan da hoşlanmam ama sakladığım şeyler var çünkü benden sakladıklarını öğrendim. skeyim aklıma bunları getiriyorsun :D daha çok şey vardır hatırlamak istemiyom
30 yaşına kadar ben duramam evlenirim demişim. 30 yaşında evlendim 😂😂😂
Bilmem. Genelde prensip sahibiyim. Esnek de bir yapım var. Çok katı kurallarım yok. Her zaman ikna olabilirim. O yüzden hayatta yapmam demiyorum. Mesela başkasının özgürlük alanına tecavğz etmem. Etmedim de. Sma diğer taraftan mesela her yemeği yerim giyebilirim. Alkol kullanmam bir kez şarap tattım beğenmedim o yüzden de haram olduğu için de alkol kullanmıyorum. Bunun gibi katı kurallarım olmasa da prensiplerim var, demokratik bir yapım var, yeri gelince esnerim. Mesela şimdi farklı bir partiye oy verebilirim. Hiç oy vermediğim bir partiye kendime göre gerekçelerim oluştuğu İçin oy vermeyi düşünüyorum. Sevgiyle kal. 🤗🌸😎
Evet yaptım. Bu nedenle artık asla yapmam, hayatta yapmam vs gibi şeyleri hayatımdan çıkardım. Yaşam nelere kapı aralıyor bu belirsiz.
EİG için teşekkür ederim.
Cevap
15Cevap
Mesela 23 yıl önce Kore'ye ilk gittiğim zamanlar hayatta bunların yemeklerini yiyemem, yemem derdim. Şimdi Kore yemeklerinin hemen hepsini yiyorum.
Yapmam dediğim bir şeyi yapmadım ve yapmamda
Allah der ki; kimi benden çok seversen onu senden alırım…
Ve ekler; “Onsuz yaşayamam” deme, seni onsuz da yaşatırım.
Ve mevsim geçer, gölge veren ağaçların dalları kurur, sabır taşar, canından saydığın yar bile bir gün el olur, aklın şaşar.
Dostun düşmana dönüşür, düşman kalkar dost olur, öyle garip bir dünya.
Olmaz dediğin ne varsa hepsi olur…
“Düşmem” dersin düşersin, “Şaşmam” dersin şaşarsın.
En garibi de budur ya; “Öldüm” der durur, yine de yaşarsın.
Hz. Mevlâna (k. s)
İnsanı insan yapan kibrinin duvara çarptığında, açılan yarasınıtecrübe ile sarabilmesidir. Hep ona çalıştım, onda bile çok eksik kaldım.
Evvela Büyük konuşmamak gerektiği. Hayatımın en büyük imtihanı ise aklıma bile gelmeyecek olan Boşanmaktı. Ama Mevla' m bizleri eşimizle, evlatlarımızla, mallarımızla imtihan ediyor.
Hep hayalim mutlu huzurlu bir yuva idi. Ama Rabb' im evlatlarımı bana bağışladı. Çok şükür herkeste taktir eder.
Bir kıza asla yalvarmam demiştim. 3 gün kapısında beklemiştim. Vay anasını aklıma geldi yine sinirlendim.
Yapmam dediğim şeylerin çoğunu yaptım..
O yüzden artık demiyorum...
İş yerim varken kredi kullanmam diyordum ama kullandım ve zehirlendim.
Asla ama asla, asla demiyorum
😅😂🤣🤣 Farkındayım komik oldu.
Ben yapmam dediğim bir şeyi yaptım, bilmiyorum iyi mi kötümü
Değişim göstermem diye düşünmüştüm ama yanılmışım..
Ben de bir şarkı istiyorum 🤭
Tamam size en sevdiğim şarkıyı yollayim
Çok teşekkür ediyorum 😊
Rica ederim 😊
Cinsellik olarak yapmam diyordum ama yapınca daha da yapmam demedim hashdah
Asla dediğim ne varsa
Yapmam dediğimi yapmışımdır
Bana bişey olmaz deyip olana olmuştu
Sevmem dedim sevdim
Herşeyi kdnfkkfg
Öyle bir iddam yok
Çoğu şeyi yaptım, pişman değilim.