Ve neden sizce?
Erkekler rahatına düşkündür.
Aslında hepsi öyle değil!
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Herkes mümkünse rahatına düşkündür. Erkek kadın fark etmiyor bence. Hatta erkekler duygusal olumsuzluklardan daha az etkilendikleri için zor zamanlarda belki bir tık daha sorumlu davranabilirler. Ama sanırım rahat zamanlarda kadınlarda daha çok rahata düşüyoruz evet.
valla erkeklerin neredeyse hepsi işinde gücünde sabah 7 akşam 10 çalışıyorlar bence kızlar daha çok rahatına düşkün büyük kısmı evde yatıp kendisine bakıcı erkek arama peşine düşmüş ne işleri var ne güçleri okudukları okulu bile tatil niyetine okuyorlar baba parası sağolsun
Cevap
25Cevap
Bir boğa erkeğiyim. Her gün sabah 7 de evden çıkıp en erken 9 da geliyorum. Biz boğalar rahatına düşkünüz. Fakat maddiyattan çok uzanma rahatlama dinlenme sessiz ortam gibi durumlardan keyif alırız. Rahatıma düşkün müyüm? Evet. Ama onun harici sorunlarımı günlük çözüp yatağa rahat girmek için elimizden geleni yaptığım sürece bence bir problem yok :D
Valla ben rahatım
Rahatima düşkünüm benim için çok önemli bir şey
Rahatlığımı bozacak şeylere pek tahammül edemem de shfbg ama bundan ödün veriyorsam biri için o zaman anlarım çok değerli
Hepsini bilmem. Kendim için evet diyorum yani konforu severim.
Erkekler evde yatıp zengin koca aramiyor onu kizlar yapiyor rahatina düskünnolan kızlar
Erken yaşlanmayı engelliyor ve hep genç duruyoruz o yüzden rahatımıza düşkünüz
Evet genel olarak öyle ama haklılar aslında onların açısından bakınca
En rahatına düşkün adam bile sevdiği kadın için bambaşka birine dönüşür ve çabalar.
o çaba geçti artık. çaba bekleyen taraf olduk
Erkekler rahatına düşkün olsaydı, inşaatlarda amelelik yapıp, madenlerde ölüme gitmezlerdi.
Hemde nasıl rahatına düşkün varlıklar tabi bazıları öyle değil
Kadınlarda öyle. Bana yardımcı olabilir misin sence benim tipim yüzüm nasıl profil fotoğrafıma bakıp yorumlar mısın beni 25 yaşındayım.
Abi yüzün falan iyi sakallari kessen 5 yıl genclesirsin ama ilk baslarda alisamazsin saçın iyi ama memen sarkıyor belli basli 2 hareketi düzenli yaparak bunun önüne geçebilirsin
Enayi bir kadın bulurlarsa tabi
bunun erkeği kadını yok herkes rahat etmek ister..
Evi resmen otel olarak kullanıyoruz haklısın çok rahatımıza düşkünüz
hayvan oldukları için öyle
Aslında hepsi öyle değil!
Maddi gücü olan rahatlığa düşkün olur !
Erkekler rahatına düşkündür.
Ne konuda düşkün onuda öğrenebilsek
Kişiden kişiye değişir
En İyi Cevap