Kimsenin saçına ak olmadan, Sırtına yük olmadan, Kalbine iz bırakmadan, Sıyrılıp gitmek lazım şu hayattan."

Kimsenin saçına ak olmadan, Sırtına yük olmadan, Kalbine iz bırakmadan, Sıyrılıp gitmek lazım şu hayattan."

Daha cok üzulenlerden oldum
Ben kimseyi üzmeye kiyamazken
Onlar beni daha çok üzdu kirdi yaraladi
Bir sey soracam ben bilmeden seni kirdimmi
Sana ulasmaya calisiyorim kac gundur
Ama cevap dahi vermiyorsun
Sana ✍ zaten
Bu yorumuma cevap verirsen sevinirim
her şey üzücü evet ben üzülen oldum kuzenim manyak çıktı en son yurtdışına kaçtı inşallah bir daha denemez bildiğin ben duymadım annem dedi kapının arkasından şarkı mırıldandı benim duyduğumu sandı ben o ara şarkı dinliyordum duymadım duysam ne olacak yanına mı gidecem hayır onu sevmiyorum o maalesef hoşlanıyor ve arzuluyor ama tabiki saplantı var hadi bu kez yapalım tam bende gurur duyayım kendimle yattım bu kez holey diyim 😡 kişiliği karakteri bozuk şunu demek istiyor şarkıyla annem dedi yuva tabiki kurmak istemiyor ama orada bir yazı var aşkın beni deli ediyor tabi orada dedi mi bilmiyorum ben odadaydım oda kapının arkasında utanmasa içeri girecek bir kaç kere denemiş durmuş sonra ve garip olan eskiden de o odada tacizler etti beni hayat çok garip dimi bu kez içeri giremiyor çünkü millet var döver o zaman yoktu o kadar çok rahattı beyinsiz
Ben bu hayatta üzülen oldum sadece.. kimseye bir kötülüğüm dokunmadı sadece hak edene hak ettiği gibi davrandım. ama yine de günün sonunda iyi niyetli olduğum için ben kaybediyorum. aslında kaybetmek demeyelim çünkü ben insan gibi kalıp çizgimi bozmuyorum bu yüzden de kazanan ben olsam da karşımda ki insana bir şey olmadığı için bir yerde ben kaybetmiş oluyorum.. yine de keşke kötüler özellikle de hak ettiğini bulsa diyorum..
Teşekkür ederimm
Üzdüğüm oldu mu bilmem, olmuşsa da yanlışlıkla olmuştur kusura bakmasın. Üzülen oldum. Çok üzüldüm, baya bi çok üzüldüm. Kotamı doldurdum sanırım. Üzülmüyorum artık gereksiz.
Cevap
24Cevap
Üzmek istemedikçe üzülen ben oldum, tabii hiç bir aptallık mutluluk gibi sonsuza kadar sürmez :D
Bir yıldır üzülen tarafım, hiç kimseyi üzmedim ben kendimden başka...
Ben insanları kırıp üzmemek için elimden geleni yaparım.. Ama karşımdaki insanlar benim kadar düşünceli değiller ne yazık ki..
Ne üzdük ne üzüldük, pırlanta gibi adamız, tertemiz hayat yaşadık
Üzülmeden olmaz
İnsanız, beser şaşarız.. yanilarabiliyoruz..
Yanılabiliyoruz
Umarim yanilmazsin🌸
Üzdüğümde olmuştur ama genel bakarsak ben daha çok üzülmüşümdür maalesef bu fani hayatta ne kalbin kırılmadan yaşamak mümkün nede hiç bir kalbi kırmadan
Üzüldüğüm oldu ama doğal olarak konuşmayı kesilince veya küfürsüz hakaretsiz gerçek kişiliklerinin hakkında ağır konuşarak.
Fakat beni öyle bir üzüdüker ki ellere fistan, Dillere destan bir şekilde
♥️ kocaman kalabalıklarda yanlızız.
Üzdüysek iki katı üzülmüş ,
Bedeli ne ise ödemişizdir.
Üzülen ama kimseninde yanına kâr bırakmayan. Üzdüğümü zannettiğim kısımlarda arkamdan yapılanları öğrendiğimde meğersem üzmediğimide anladım. 🐉
Çünkü seven üzülür diğeri umursamaz
Kimseyi üzdüğumu hatırlamıyorum, kimsede böyle bir iddia da bulunmadi ama birçok kez üzülen taraf oldum.
Üzüldüğüm ve üzülmem gereken durumlar olmuştur acı ama tecrübe.
Üzdüklerim ise tamamıyla hak etmiş olanlardır vicdanım rahat.
Genelde üzülen olmuşumdur ama o duygularım da törpülendi umursamayan taraf oldum uzun zamandır
Kimseyi üzmeyi sevmem. Çünkü kul hakkını sevmiyorum. Üzüldüysem de kaderimde yaşarım deyip geçerim.
Roller hep değişti uzende uzulende. Şimdi ise umursamazlık var güzel zamanlarmis
Üzülmedim dersem yalan olur fazlasıyla üzüldüm ama üzen taraf olmadım.
Hem üzen, hem üzülen oldum, hangisi çok diyorsan bilemiyorum, eşit bile olabilir...
Kimseyi üzemem ben. Üzüldüyse ben de üzülmüşümdür muhakkak.
Sağlam üzüldüm sağlam üzdüm.
Bilmiyorum üzüldükçe üzdüm ben
Üzülen oldum hep. Hiç kimse içinde hangi duyguların olduğuna önem vermiyor çünkü.
Üzmeyi sevmem genelde üzülmüşümdür üzeni uzaklaştırırım ama.
Teraziye baktığımda dengeli
Sanırım dengeli
Üzemezler dalarım onlara
Hiç üzmedim. Ama üzülmedim de.. 😀
Detaya katılıyorum. Üzüldük be… Tepeden tırnağa
Üzülen taraf tabi ki 😥
Beni üzeni üzme evresine geçiyorum artık.
Üzüldük hep uzmeyi bilmiyoz ki
bu hayat yordu beni bildiğiniz gibi değil
her defasinda kirilan ben oldum maalesef :(
Üzülen ben oldum
Üzülen olmuşumdur ya
Üzülen oldum
Üzülen 💁🏻♀️
Üzülen
Üzülen
Çok üzüldüm.
İkiside diyebilirim.
Üzülen taraf