Zahmet olmazsa ve üşenmezsen yaz bakalım... da görelim kapasiteni...🤭😜😂😂

Zahmet olmazsa ve üşenmezsen yaz bakalım... da görelim kapasiteni...🤭😜😂😂

En başta zeki ve nerede nasıl davranması gerektiğini bilen biri olması. Sizi temin ederim bu ikisi olmayan biri istediği kadar yakışıklı, güzel olsun yanınızda size eşlik etmesini istemeyeceğiniz çünkü sizi utandıran kişilerdir. Bunların ardından vücut dili, giyim tarzı ve hitabeti de son derece büyük etkenlerdir. Yakışıklı ya da güzel olması beğenmenizde etkendir ama çekicilik başka bir şey. Tamamen kendi fikrim olarak da koku diyeceğim. Koku beni çok etkiler ama herkeste aynı etkiyi yaratır mı bilmiyorum.
Renkli gözlü olmalı, şişman olmamalı, konusmasını oturmasını-kalkmasını bilmeli, önüne gelene gülümsememeli, aklı fikri telefonda olmamalı, giyim kuşam mekana uygun olmalı ve konusurken ses tonuna hakim olmal, kibar olmalı. Temel ahlak kurallarını bildiğini göstermeli. Bana çekici gelen kız tipi bu.
Çekici olayım derken bazen itici ya da komik oluyorlar 😂
En başında kendine güvenleri tamdır gadası 🙃
Çok teşekkür ederim
Cevap
28Cevap
Günaydın senin özelliklerin diyoree 😅☕ :P
😍😘
<3
Bu saydıklarıma sahip çirkin biri bile manken gibi birisini tavlayabilir.
34 bedenli küçük memeli küçücük fındık kalçali sıfır basenli incecik bacaklı bebeksi okşamalık yüzlü kalem etekli stilettolu Yasemin Özilhan tadındaki garilar çekicidir bak 😝
Uyuyorsan bul beni 😝
Ortak özellikler, sık gülmezler gülüşleri çok güzeldir, çok hoş kokarlar, kıyafetleri jilettir, konuşurken gözünün içine bakarlar
Gamsızlıkla suçlanırlar, halbuki o kişiler daha ilk görüşte insanların notunu verdikleri için kişiye göre...
Nerde nasıl davranması gerektiğini bilirler, mesafeli olurlar, hayatlarına sınırlı sayıda insan alırlar, sınırlarını korurlar, üslupları iyidir, kelimelerini güzel seçerler, kendilerine emek harcarlar.
Ne istediğini bilen , nerde nasıl davranması konuşması gerektiğini bilen.. zeki saygılı ve empati yapabilen, özgüvenli olanlar ama özgüven egoya dönüşmeyen insanlar
Güzel bir gülümseme güzel bir insanı muhakkak ve anında çekici kılar. Güleryüzlü olmaları, kibar olmaları, diğer insanları inceleyip bakışlarıyla rahatsız etmemeleri.
Cıvıl cıvıl olması aurasının olması ve kendinin farkında olup proporsiyonuna uygun giyinmesi benimle sohbet edebilecek seviyede zeki olması
Güzel giyinirler, bakımlıdırlar, auraları yüksektir, kültürlüdürler, bilgilidirler, diksiyonları düzgündür, nerde nasıl konuşacaklarını bilirler
Hayatın belirli ve önemli konularında tecrübesi olan insanlar bu geçim falan değil aslında tamamen ilişkiye yönelik olanlar
Zeki olurlar, tipleri düzgün olurlar, nerede ne yapacaklarını bilirler, çoğunluğa göre değil kendilerine uygun olanlara göre hareket ederler 😀
Balıketten öte kilolu olmayıp kalçaları geniş olan orta yaş grubundaki hatunlar evelden ezelden ilgimi çekmiştir
Fiziği güzel olması boyu uzun olması gözleri güzel olması yüzü güzel olması ve ses tonu
şık giyinmek
düzgün diksiyon
bakımlı olmak
bilgili ve kültürlü olmak
Ya böyle dışarıdan bakınca öyle bi aurası oluyor ki kişinin ister istemez çekiliyorsun ajjs
Kapasitesini gizlemesi 😄
hazşne boşuna gizli değil
Çekicilik doğuştan gelir yüzü fiziği düzgün olan her birey çekici adayıdır
kızsa başak burcu oması
erkese aslan balık
bence onu çekici yapar
Espirili olması, bakımlı olmasi
Hayat enerjisinin yüksek olması
Kesinlikle nezaket ve empati.
Samimi olması, güvenilir, dürüst
Gözlük gerisi bilmiyorum
Güzel olması güzel gülümsemesinin olması