Bazı insanlar karizmadır. Gittikleri mekanlarda hemen ilgi odağı olurlar. Onun yaptıkları diğer insanların çenesini yorar. Parlaktır, cezbedicidir. Doğuştan gelen bir karizma ve kendine güven eh bunlar herkesin harcı değil doğal olarak. Sizce ezik tip kime denir? Nasıl davranır bu tipler? Gizli soru sormaktan nefret ederim ama bu defa gizli :))
Cevabın nedir?
- Kişilik & Karakter konusunda 730 cevap paylaştı.
+1 yılBuda benım dusuncem ezık olduguna ınandıgınız ınsanlar kımler pekı cok yakısıklı ya da guzel degıl kalabalık ortamlarda utancından ne yapmasını bılmeyen bırı ya da cebınde parası yoksa eglenmeyı bılmeyen bırımı yoksa ucuz kıyaflet ya da markasız seylerın kullanıp gıyenlermı
Soruyu soyle soralım ezık gorduklerımızın bızden farkı nedır
ıkı gozu ıkı kulagı burnu olan ınsanların bırbırınden farkı ne olabılır karıyer tahsıl mertebe ya da bunları boyle gormek ıstedıgımız gıbı kısa ve oz bız ınsanların dusuncelerımı kendı kendımıze havalanıp kendımızı bır halt zannedıp bır yerelere geldıgımızı var sayıp karsımızdakını bır anda kendmızden dusuk gormekmı
Kusura bakmayın asıl ezık olan bızız neden mı onu bu durumda madem goruyorsak onu bu durumdan cıkarmak ıcın bır cabamız ugrasımız yok ıse tam tersı o sekılde gorup o sekılde ınsalara reklam edıyorsak ezık olan bızız kımse degıldır
Bır kez daha soruya bkalım ve soruyu bırde kendımıze soralım
AMcım bırılerını rencıde etmek kırmak degıl fıkır ve dusncelrım bunlar kırdıgım olduysa hepınızden ozur dılerım saygılarımla52 Yorumla
Soran+1 yılÇok güzel yazmışsınız. Tebrik ediyorum. Ezik dediğimiz insanlar kendilerini kendi gözlerinde büyütmedikleri için belki de o durumdalar. Peki onları küçümsemek kimin ne haddine olabilir ki..
- +1 yıl
Tesekkur ederı guzel goren gozlerın ve yuregınızn guzellıgı bunlar
Haddıne degıl aslında soyle dıyelım hadsız davrananların kendıne yakıstırdı ama er ya da gec basına gelecek dusuncesını bır anda unutmus basıt ksılıklerın ısıdr bırakın etme bulma dunyası nasıl olsa yapıyorsa yasayacaktır zaman surec en guzel ılac ve gostergedır merak etmeyın
En İyi Cevaplar
Sadece özgüvensizlik..
Bahsettiğin insan karakteri, ezik denenlere göre daha zeki, daha yetenekli, daha güçlü vs.. olmuyor. Hatta çoğu zaman ezik kişiler daha çok kendini geliştirmiş oluyor her anlamda çünkü adamlarda aşağılık kompleksi var, kendini yeterli bulmuyor ve geliştirmeye çalışıyor.
Ezik olmayan insan da her şeyi iyi yaptığını sanıp üzerine gitmeye ihtiyaç duymuyor.
Tek fark, ezik olan iyi yönlerini belli edemiyor çünkü çok pasif ve çok sessiz..
Diğeri iyi bir yönü varsa onu göze soktuğu ve abarttığı için bir şey biliyormuş gibi görünüyor.46 Yorumla
Soran+1 yılBende böyle düşünüyorum. Ezikler diye kimseyi aşağıladığım yok. :) Ben onların diğerlerinden eksik olduğunu düşünmüyorum. Ama kendileri düşünüyorlar ve yazık ediyorlar
Soran+1 yılBu hayatta herkes kendisini bir b*k sanmalı gerçekten. Yoksa olan kendisine oluyor
Soran+1 yılb*k gibi hissettiriyor diğerleri
Soran+1 yıldoğru
Gizli Üye(30-35)+1 yılasıl ezik olanlar ve kendini ezik hissedenler diye ayırıyorum ben
1) kendini ezik hissedenler;özgüven eksik olanlar bu başarısız, çirkin, sevilmeyen oldukları için değil sadece hırslı ve gösterişten uzak ya da hayatta herşeyin marka olmadığının henüz farkına varamamış olanlardır ön planda olmayı sevmezler kırmızıyı çok severler ama giymezler mesela :)
2) hayatları boyunca asalak gibi yaşamış belki dışarıdan bakıldığında göz kamaştıran fakat içi bom boş olan günü birlik yaşayan gösteriş meraklısı, açgözlü, görgüsüz, yapmacık, fesat, kıskanç yaptığı hatalardan ders almayıp yapmaya devam eden, bencil insanlar asıl ezikler02 Yorumla
Soran+1 yılNiye gizledin güzel yazmışsın :)
Cevap sahibi+1 yılgösterişi sevmiyorum ;))
Bu soruyu görünce aklıma ''nasıl cool olunur?'' tarzı sorulan sorular geldi. Bu da bir çeşit vur kaç çakması bir şey. Ezik tipin nasıl bir kavram olduğunu öğrenip, ona göre ''havalı kezbanı'' mı oynayacaksın? O vakit boşuna çabalama, benden malzeme çıkmaz ki bu sitede yorumlarımı kaale almanız gerken sayılı üyelerdenim. Eziksen, hep eziksindir. ''Kusursuz cinayet yoktur'' benzetmesi gibi, bir yerden patlak her daim verirsin. Bazı şeyler doğuştan gelir, bazıları sonradan kazanılır.
Aha işte bu da, doğuştan gelenlerdendir lan.12 Yorumla
Soran+1 yılNasıl cool olunacağını merak etseydim nasıl cool olurum tarzı bir soru sorardım senin dediğin gibi. Niye lafı dolandırmak isteyeyim? Dedim ya zaten karizma doğuştan gelir, bu herkesin harcı değildir diye. Benim merak ettiğim şey kim günlük hayatta kime ezik gözüyle bakıyor idi. Havalı kezban olma yaşlarını geçtiğimi düşünüyorum. Ayrıca kimseye havalı gözükmek için çabalayamayacak kadar üşengeç, umursamaz olmam da cabası. Senin bu atağının ve "kaale almanız gereken üyelerden" olduğunu vurgulamanın (kime göre neye göreyse) sebebi de bir çeşit havalı kezban olma çabası gibi geliyor insanın gözüne ilk bakışta :)
- +1 yıl
vurdu gol oldu :DDDDDDDD
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
6
Cevap
32Cevap
+1 yılSuskun ve çekiniktirler. Belirli bir bakış açıları yoktur ve bir konu hakkındaki kendi fikirlerini tam olarak savunamazlar. Önplanda değildirler. Başkalarının dolduruşlarına gelirler. Sağlam bir karakterleri yoktur. Korkaktırlar ve daha birçok şey.
Sağlam karakterli olmak istiyorsan, kimseden çekinme, kendini sürekli geliştir ve kendini ifade etmekten asla korkma. Karşındaki kişi senden korksun. Olumlu ve olumsuz özelliklerini bilip onları kabul et ve olumlu özelliklerinden dolayı kendini değerli hisset. Kimsenin senin duygu durumunu değiştirmesine izin verme, alınma. Sağlam ve güler yüzlü görün.54 Yorumla- +1 yıl
Ek olarak, karşı cinsle birlikteyken ezilip büzülen, çekinen utanan, kızın kıçını yalayan, ona köle olan erkek veya kız tam bir eziktir. Kiminle olursan ol karakterini korumak, o kişinin karşısında ezilmemek ve lider gibi davranmak da bir sağlam karakter belirtisidir.
Soran+1 yılEzik olduğumu düşünmüyorum tavsiyeye ihtiyacım yok teşekkür ederim tanımınız için :))
- +1 yıl
Ben seni düşünerek yazmadım zaten merak etme, genel yazdım. Üsluptan dolayı öyle anlaşılmış olabilir :)
Soran+1 yılİkinci paragraftakiler biraz bana akıl veriyormuş gibi oldu. Ama genel olarak söylediklerinize katılıyorum
+1 yılSosyal Olmayan Mesela Şunları Örnek Verebilirim Lise Hayatında Hemcinsleriyle Test Çözerken Eğlenen Tipler, Dışardan Kendilerini Belli Ederler, Hiçbirşey Yapmazlar, İnsanlarla Konuşmayı Beceremezler Sadece Kendilerini İfade Edebilcek Şeylerle İlgilenir Ve Odaklanırlar Mesela Çalışkan Olup Bütün Sosyal Hayatını Bitiren ya da Şu FEM Dershanesinde Olan Bazı İnek Tipler Zayıf Ve Küçüktürler Sosyal Konumda Kendini Tamamlıyamamış Tipler Felen... Kendini Kendisinden Ve Toplumdan Kısıtlamış Kimse İŞte Yaaa... )
11 Yorumla
+1 yılGenelde birilerinin peşinde kuyruk gibi dolanan tipler vardır silik adını hatırlamazsın günaydın dese cevap vereni olmaz ya da herşeye evet der sesini çıkaramaz tepkisini gösteremez amacı insanlar beni sevsindir ^^
24 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın aslında kendilerini bu duruma kendileri sokuyor
- +1 yıl
yani karşındaki insanın senden üstün bir yanı yok onunda 2 kolu 2 bacağı var -_-
Soran+1 yılKesinlikle :D
ezik insan yoktur, göreli algı vardır... bunu değiştirmekte herkesin kendi elindedir...
33 Yorumla- +1 yıl
ezik olduğunu düşünmek bir şikayet şeklidir... şikayet ise bir kaçış... her şey insanın kontrolündedir... bir insana ezik demek ise algı meselesidir... kimse mükemmel değil... ezik dediğinden ezik, güçlü dediğinden güçlü er zaman vardır... bunu değiştirmek ise gene insanın kendi elindedir...
Soran+1 yıl:) Kesinlikleeeeeeeeeee
Ezik bir insan yoktur kendini keşfedemeyen insan vardır zamanla acılır seni beni bile sollar eziklerden korkun la adamların belli bir zamandan sonra içinden godzilla cıkıyor :D
41 Yorumla
Soran+1 yılhahahahahah :D iyiydi
Abi bilmiyorum ama ben mekana girdiğimde boydanmıdır karizmadanmıdır bilemem ama gözler üstümde. Herkes önce bir süzer ama ben gider alacağımı alır ve otururum. Burgerda örnek vereyim İçeri girerim renkli giyinen biriyim önce herkes süzer kasaya kadar bakarlar daha sonra ben menüyü alıp oturduğumda herkes unutur o girişi :D Ezik insanmıyım bilmiyorumda Karizma olduğumuda söyleyemem herhalde.
00 Yorumla
+1 yılprofillerine fotoğraf koymazlar, gizli soru ve cevap yazarlar, aynaya bakmaya korkarlar, sohbet edrsin herşey şahane gider buluşalım dediğinde binbir bahane sunarlar, kendilerinin farkında olmazlar, kıçındaki donunu gosterecek taytlar giyerler, bir tek gogus ucları kapalı olacak bodyler giyerler v. s...
çık şükürki kendimin farkındayım... yakışıklı karizmatik dürüst kimseden çekinmicek olduğundan 5 6 yaş genç gösteren kendine güvenen biriyim... üzülüyorum ezikler için... :)112 Yorumla
Soran+1 yılEzik tanımını genelde kızlar üzerinden yapmışsın
- +1 yıl
karşı cinsimi değerlendiriyorumda ondan. erkekleri incelemedim hiç ya :)
Soran+1 yıldar bakıyorsun olaylara o halde :)
- +1 yıl
yok hayır erkeklerden hoşlanmıyorum doğam gereği. yani napmam gerekiyo sokaktaki ezik erkekleri mi inceliyim :)) ya da buradaki :)) neyse ya. he dar bakıyorum :))
Soran+1 yılSonuçta bir kızın giydiği tayt açtığı gögüsleri vs. onu ezik yapmaz. Bu tamamen senin flört konusundaki bakış açının yansıması. Normalde insanlar kendilerini ezik görürler ve bu çok saçmadır. Hayatlarını boşuna maahvediyorlar. Ben onlar için üzülmekte istemiyorum kendileri bu hale getiriyorlar
- +1 yıl
kendini beğenen ve ozguveni olan bir kız kimseye iç çamaşırını gosterme ihtiyacı duymaz. buna emin olabilirsin. uzulmeme konusuna gelince bu konuda katılıyorum haklısın. ben kendimi ayakta tutup kendime guvenebiliyorsam onlarda yapmalı. sağol ;)
Soran+1 yılkendine güvenmeyen insanlarda genelde kusurlarını örtmeye çalışır ama bu nasıl bir çelişkidir :)
- +1 yıl
anlamadım. nasıl yani?
Soran+1 yılYaniii birisi bir yerlerini açıyorsa orasına güveniyordur demek istiyorum.
- +1 yıl
saçmalama ya :) asıl guvenmeyen açar. guvenen neden sergilemek zorunda hissetsin ki :)) taytı giyince sanki kıcının kotu oldugunjmu goruyoruz ya da o destekli sutyenleri takınca gogusleri topluyor gordugun yeri mukemmel oluyor. eve gidip bir soyuyosun bu ne ya diyosun. o daracık kotu bir cıkarıyosun 50 kilo dediğin kız oldu sana 70 kilo. :))) bunu ben mi ogretcem sana. giyoyolar daracık taytı kotu topluyolar butun kotu yerlerini... kendine guvenen kız normal giyinir her zaman...
Soran+1 yılÇarpık bacaklrı varsa açmaz, gögüsleri küçükse dekolte giyinmez bunları saklamak ister. Bir kız biyerlerini açıyorsa orasına güveniyordur. Kızım benden iyi mi bileceksin:D Güzel olduğu halde açmayan kız ahlaklıdır. Bu ayrımı yapman gerek.
- +1 yıl
peki
Kimse ezik değildir aslında hiç kimse anasının karnında özgüven sahibi olmuyor. yaşayarak darbe yiyerek arkadas ortamına katılarak utan verici şeyleri yaparak insan özgüven sahibi olur.
11 Yorumla
Soran+1 yılhaklısınız
+1 yılböylede takıntılı insanlar var işte, en kolayından kimse kimseye kendisini ispatlamak zorunda değil ki.. neyin özgüveni bu.. robotics teknology ile ilgili olarak kahveye girsem kimse tanımaz beni bahsettiğim şeylerdende bir bok anlamazlar tübitak, türksat, havelsan' a gitsem hepsi ilgi duyar.. kişisine göre değişir bunlar soru yanlış, ne okuyorsun olm daha soru yanlış..
020 Yorumla
Soran+1 yılTüm bunların ardında ezik diye baktığımız insanlar var bu dünyada. Fazla derinleştirme konuyu
- +1 yıl
onlarda lazım.. lütfen bilinçlendirmeyelim, farkındalık sağlamayalım.. yoksa kazanamayız..
Soran+1 yılHayatlarını boşa yaşıyorlar ama
- +1 yıl
bu konu tartışılır ancak sen neden bunu düşünüyorsun ki aileni düşün yeter bundan sanane.. çok istiyorsanda;
Kymatica türkçe altyazılı
Zeitgeist Addendum türkçe altyazılı
Zeitgeist Yol Almak türkçe altyazılı
üsttekileri googledan arattırıp izle/izlettir madem.. bunları vermem bile yanlış şu an savunma sanayisine çalışan olarak, vatan millet bayrak adı altında hep savaş çıksın ki silah mermi satışımız hep daim olsun, neyse bilinçlendirmeyelim çok..
Soran+1 yılBence bilincindeler zaten.
- +1 yıl
kimse bildiğini zannedenden daha kör olamaz, herzaman öğrenilecek şeyler vardır..
Soran+1 yılbir insan ezikse bunu bilir felsefe yapma içimi daralttın:D
- +1 yıl
ezme:D
- +1 yıl
filsifi yipmi içimi drilttin hebeibibi
Soran+1 yıl:)) yok canım.
- +1 yıl
:)) hadi canım.
Soran+1 yılgay taklidi yapma nolur skhdsfs
- +1 yıl
ahah:D nedemek efendim o senin eşcinselliğin:)
Soran+1 yılKim eşcinsel taklidi yapıyorsa eşcinselde odur ffsfs
- +1 yıl
naif ve doğru, saygıdeğer hitab' ı gay olarak anlayan bir kezban ki insanlığın dozer girmemiş sisli yamaçlarına düşmüş kezo tanesi olarak lütfen, beni uğraştırma seni ilaçlasınlar da bir kenarda öl, ben gay olamadım belki ama pamuğu sana tıkasınlar hadi birde öl, ölde gel:D
Soran+1 yıl"filsifi yipmi içimi drilttin hebeibibi" bunun için demiştim dostum
Soran+1 yılNeyse ki senin beyin ölümün zaaten gerçekleşmiş hhahaha
- +1 yıl
beyinsiz tarafıma rasgeldin ben ne yapayım:)
Soran+1 yılsenin tek tarafın o :)
- +1 yıl
nasıl emin olabiliyorsun_?
+1 yılAdı üstünde kendine özgüveni olmayan tiplerdir. Çeşitli sebepleri vardır. Kimi utangaçtır ortamqa girmeyi bilmez, kiminin parası yoktur liste uzar gider. Eziklik bence bir kişilik şekli bazı insanlar ezik olmak için doğmuşlar diye düşünüyorum bazen.
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 323 cevap paylaştı. Tam bilmiyorum ama ben gittiğim ortamlarda kimseyle konuşmam konuşursamda kısa cevaplar veririm. Kimseyle ilgilenmem böyle bir şey herhalde...
11 Yorumla
Soran+1 yılBence öyle bir şey değil
+1 yılburada gizlenerek soru sorarlar. Kapak yapıp engellerler.
11 Yorumla
Soran+1 yıl:) oda bir çeşittir.
+1 yılEzik karakter diye bir tanım yoktur. Ezik kelimesi orta okul ve lisedeki ergenlerin kibirleriyle çıkardıkları bir şeydir. En zavallı insan ise kendini beğenmiş kişidir.
06 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın, katılıyorum. Ama düşünce dünyasında yaşamıyoruz. gerçekler daha acı
- +1 yıl
Akıllı olan insan zaten kimseden kendini üstün görmez. Ezik kelimesi hayatta en nefret ettiğim bir kelimedir. Ekonomik durumum iyi , yakışıklıyım ancak bu güne kadar kimseye ezik demedim hiç bir insanında başka bir insana ezik demesi kabul edilemez.
Soran+1 yılÇok haklısınız
- +1 yıl
görüşlerime katılmana sevindim
- +1 yıl
soruyu soran bayan zaten benimle aynı görüşte
bu nasıl bir soru mk.. insanlığa belki içimizden birine laf yapıyorsun kendi TÜRK milletinin içinde bu cümleyi soruyu sorman yanlış arkadaşım CEVAP=Senin gibiler
117 Yorumla
Soran+1 yılKimseye laf yapmıyorum. Sosyal hayatta etrafımızda bir sürü insanla karşılaşıyoruz. Ezik olarak bulduğumuz tipler de var, ışıldayan tipler de. Bu gerçeği yok sayamayız. Ve kimseyi küçümsemek için sormadım bu soruyu. Bakalım kim kime niye ezik gözüyle bakıyor diye meraktan sordum. Ayrıca cevabından kendini ezik gibi gördüğünü çok güzel ele verdin.
Soran+1 yıltırt yürü git
Soran+1 yılöögh
Soran+1 yılKendinden mi hahahaha
Soran+1 yılkim kendini düzeltmeye çalışıyor be, ezikos sus gari. Senin verdiğin cevap soruma alınmandan ileri gelen bir çirkeflik içeriyor :D
Soran+1 yılühühü ağlarım bak şimdi hahahah
Soran+1 yılhep ağlıyorsun ya ordan biliyon dimi çakaaal seni
Soran+1 yılöyghh sen varsın ya şeker sdkfls:D:d
Soran+1 yıltamam
Gizli Üye(36-45)+1 yılBazıları demiş arkaplanda kalan tipler eziktir falan diye. Bence bu doğru değil. Asıl sürekli kendini öne atan eziktir. Kendini bir kanıtlama çabası içindeler sürekli.
01 Yorumla
Soran+1 yılArka planda olmayı tercih etmek eziklik değildir haklısınız :)
+1 yılSen önce insan ol *mk karizma yapmak insanlara yukarıdan bakmak mı esas karizma adamlıktır oda sende yok kızım
01 Yorumla
Soran+1 yılKarizmayım demedim ki.. ne komplekslisiniz ya
+1 yılaşırı ısrarcı olmaları özellikle erkeklerde görülüyo ne yazıık ki
03 Yorumla- +1 yıl
kuyruk sallamalar bu kadar çokken
- +1 yıl
ne alakası var yolunda giden hiç tanımadığı kadına ne kadar diye yaklaşan sonra da hadi ama niye naz yapıyon diye kadın cirkefe bağlayınca seni zaten kimse almaz diye laf yapıp kuyruğunu kıstırıp giden kişiye erkek denir ha adamlar var onlar ayrı sen hangi kategoriye giriyon?
Kişilik & Karakter konusunda 605 cevap paylaştı. İ3 İşlemcisi olan
250GB SSD
GTX650 Tİ E. kartı
Şaka mısınız? Yahu nasıl sorudur bu.01 Yorumla
Soran+1 yılöyle işte
Genelde sanal alemde herkese laf sokan kişilerdir gerçekte ki ezikliklerini kapamak amacıyla
01 Yorumla
Soran+1 yılaşağılık kompleksi :)
Kendini ezdiren özgüveni eksik konuşamayan insan türü.
10 Yorumla
+1 yıladı üstünde ezik işte hiç bir şeyi kendi yapamaz özgüveni sıfırdır sürekli pasif durur
10 Yorumlaezikte değilim bunu biliyorum
11 Yorumla
Soran+1 yıl:))
+1 yılBu devirde öyle olmak çok kötü bence harcanirlar
31 Yorumla
Soran+1 yılKendilerini o duruma kendileri getiriyor
+1 yılAşırı utangaç, kendini savunamayan, ezik gösteren, başkasının eline bakan, hakkını aramayan insandır. Net
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılben kızlar karşında biraz ezik kalıyorum mesela koluma giren oluyor ama ben aynı tepkiyi veremiyorumm
10 Yorumla
+1 yılKaybetmekten kazanmayı unutan kişilik
22 Yorumla
Soran+1 yılbu iyiydi :)
- +1 yıl
Eyw.
bu sitede takılan sen ben dahil hepimiz eziğiz a-q
12 Yorumla- +1 yıl
en iyi
Soran+1 yılniye öyle düşündün bu bir terbiyeli ol bu iki
+1 yılAynaya bak kendini güzel buluyorsan sorun yok..
217 Yorumla
Soran+1 yılKendimi ezik bulmuyorum. Sorun insanlar kendisini neden ezik yapar? Hayatın içine etmek değil mi bu
- +1 yıl
Yaşam koşulları yapar.. kral gibi bir hayata sahipsen kibirinden.. özgüvensiz bir ailede hayata sahipsen ürkek...
Soran+1 yıldoğuştan geliyorsa bu ürkeklik peki?
- +1 yıl
insan doğarken korkuyu bilmez annesinden duyduğu güven sayesinde yaşadıklarından öğrenir korkmayı..
Soran+1 yılAma iki kardeşten biri özgüvensiz olurken diğeri atılgan olabiliyor?
- +1 yıl
Aile iki çocuk arasında ayrım yapıyorsa? ki türkiye de aşırı derece yaygın bir durumdur bu biri yaramazlık yapınca tatlı dille uyarılıyorsa ya da aman çocuk değilmi yapsın der iken diğeri yapınca dayak ceza ve sesli şiddet görüyorsa? olması da gayet normaldir..
Soran+1 yılikizlerse? Birisine daha farklı davranmalarının sebebi daha ürkek olmasıysa, doğuştan?
- +1 yıl
duygular doğuştan kazanılmaz yaşanılananlardan kazanılır 5 yaşında ki bir çocuğa 1 yıl zarar verme eğilimi öğretirsen büyüdüğünde sadece bunları doğru kabul eder ve vazgeçiremezsin bundan tam tersi de uygularsan onları kabul eder ikizler olmasına gerek yok ben insan olarak değerlendirdim durumu =) eğer duygularımız doğuştan gelmiş olsaydı çocuklar melek kadar masum olmazdı =) değil mi? onları kendi gibi cani ya da melek yapan gördükleridir ve örnek aldıkları insanlar (anne baba abi abla).. hırsızla dost ol üç gün sonra sende olursun.. Sorun işte anne babalarda keşke bunu bilselerdi de güzel bir evlat yetiştirslerdi.. gerçi onlar da anne babasından görmediler bunları..
Soran+1 yılHem doğuştan gelen ver hem çevresinden edindiği davranışlar var. Ben sizin dediğinize yanlış demiyorum ama doğuştanda bazı kişilik özellikleriyle doğarız.
- +1 yıl
bunlar da tamamen çevresindendir =) annesinin karnında ki bebek annesinin üzülmesinden üzğün oluyor mu olmuyor mu? bu üzülme duygusunu ilk kim tarafından öğrenmiş oldu şimdi? anne mutlu olunca bebekte mutlu oluyor vs vs sizin bunları daha iyi bilmeniz gerek =) hamile iken kadını çok çok mutlu etmek gerek çünkü bunlar çocuğa yansıyacak yedikleri içtikleri hissetikleri..
Soran+1 yılYahuuuuu onlar dışarıdan öğrenilen tamam ben onlara bir şey demiyorum. Ama doğuştan kişilik özellikleriyle doğarız beni bundan vazgeçiremezsin boşuna uğraşma:D
- +1 yıl
:D uğraşmıyorum ki kişilik yoktur sonra ortaya çıkar..
- +1 yıl
Doğru söylemişsin kardeşim
Soran+1 yılkabul etmiyorum. Çevresel etkenlerin katkısı büyüktür buna katılıyorum sadece.
- +1 yıl
=) aman etmezsen etme ben sana sadece gidebileceğin yolu gösterebilirim kırmızı hapı alır neye inanmak istiyorsan ona inanırsın ya da mavi hapı alır gerçekleri öğrenmeye ve onlarla yüzleşmeyi...
Soran+1 yılba ba bak hala daha kendisinin doğru olduğunun altını vurguluyor :D Araştırıcam bu konuyu
- +1 yıl
Araştır :D mavi hap diyorsun yani
Gizli Üye(36-45)+1 yılezik miyim lann benn? :P
01 Yorumla
Soran+1 yılyoh gız
+1 yılsen ezıksın bence cv mı hazırlıyosun
138 Yorumla
Soran+1 yılBelki hohohoho
- +1 yıl
Cok kotu hos olmayan bır soz o kac yasındasın bılmıyorum ama hepımızın peygamberı veda hutbesınde derkı hıc kımsenın kımseye ustunlugu yoktur sıyahın beyaza arabın arap olmayana der ustunluk sadece ALLAH a takvadadır der
Soran+1 yılBen kimseye ezik olduğunu vurgulamıyorum. Sen o gözle bakmıyor olabilirsin ama sosyal hayatta bu ayrımı yapan insanlar var. Üzerinde konuşmamak onların varlığını yok saymaz. Ayrıca bende normal bir insanım kimseye ezik falan demem. Ezik olduğumu da düşünmüyorum. Soruyu sorarken düşüncelerimden pek bahsetmedim diye benimle bu şekilde konuşma hakkı da sende bulunmuyordu.
- +1 yıl
ezık lafı meyve sebze ıcın yanı ınsan ve hayvan dısında canlıların durumunu belırtöek ıcın kullanmaya ozen goster kardesım ıyı aksamlar
Soran+1 yılben zaten kimseye ezik demem kolay kolay. Sende bana demişsin cevabında gördüğüm kadarıyla. İlk kendini düzelt sonra bana akıl ver:)
- +1 yıl
benımkı senınkı gıbı bır soru ıyı aksamlar vaktımı alıyosun
Soran+1 yılcv mi hazırlıyorsun bir sorudur. Başındaki düşünce. Sen vktini şu beynini geliştirmekle harca haklısın. İyi akşamlar.
- +1 yıl
umutsuz vaka ıyı aksamlar yazma
Soran+1 yılsana ne? hahahah
- +1 yıl
geldıgın yerı ıyıce bellı ettın yazma ya
Soran+1 yılsen yazmasan konu kapanacak. Ayrıca benim davranışlarımı karşımdaki belirler. Diğer cevapları okusan bazılarına çok seviyeliyim, anlayışlıyım. Öyle olduklarımdan olamıyorsan bu senin bir hatandır. Sen yazma da kapansın bu konu.
- +1 yıl
cennet mahallelısın galıba ıyı aksamlar
Soran+1 yılcennet mahallesindekiler insan değil mi? Ben şu an sana çatıyorum ve benim hakkımda iyi şeyler düşünmüyor o insanlardan olduğumu düşünerek hakaret etmeye kalkıyorsun. Kim kimi aşağılıyor şimdi. Karakteriz sen bir de gelmiş burada ahlak dersi veriyosun ha:d Vah vahh senin haline :D:D
- +1 yıl
ALLAH KOCNA SABIR VERSIN YAZMA IYI AKSAMLAR
Soran+1 yılOğlum ne ergensin sen ya :D
- +1 yıl
farkında ısen kısa kısa yazıyorum defetmek ıcın ama sen uzun uzun yazıyosun yazma ıyı aksamlar
- +1 yıl
gul bakalım yazma ıyı aksamlar
Soran+1 yılhoşt
- +1 yıl
ısmın mı yazma ıyı aksamlar
Soran+1 yılSen yazma yok sana sesleniyorum çok ayıp insan kendi adını bilmez mi şekerim :D:D
- +1 yıl
sekerımmı yavsıyomusun sımdıde ıstemıyorum senı yazma ıyı aksamlar
Soran+1 yılhahahahah oğlum tek erkek kalsan bakılmazsın. bir yürü git lenn:D Diyorum sen yazmazsan konu kapanacak. Çok meraklısın benimle konuşmaya hahaha:D:D:P:p
- +1 yıl
ınat ettım sus gıdecegım yazma ıyı aksamlar
Soran+1 yılbende inat ettim. Sen y-a-z-m-a.
Başka bir üye geldi gülüyorum yazdı, gelmişsin hala ona bile sanki ben yazmışım gibi yazma diyorsun. Dikkatsiz sorunlu jhfjkhfs- +1 yıl
gıt ıste baska uye ıle konus yazma ıyı aksamlar
Soran+1 yıldefolllll
- +1 yıl
kaybol yazma ıyı aksamlar
Soran+1 yılseni engelleyeyim de en son ben yazayım sende çatla hahaha
- +1 yıl
mal
- +1 yıl
yazdım :)
Soran+1 yılzaten şaka yapmışsım sazan jfhdsj
- +1 yıl
sen ne belaymıssın yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
- +1 yıl
yas 15 mı
Soran+1 yılyaklaştın 18 :)) Yine küçümsemeye çalışıyorsun ama senin yaşın 05 gibi bile durmuyor :(:( Ne muhattap oluyorsuun benim olum bas gittttt
- +1 yıl
yazma ıyı aksamlar
Soran+1 yılYazmamı istemiyorsan yazmayacaksın inat değil mi? Asabımı bozma defol git artık
+1 yılinsanları senin gibi ayıranlar eziktir.
01 Yorumla
Soran+1 yılAyırdığımı kim söyledi? Gerçeklerin üstünü örtüyle örtünce o gerçek yok olmaz. Ezik kişilik vardır ve yok demek yalancılıktır.
Kişilik & Karakter konusunda 604 cevap paylaştı. Beni bilenler ezik pısırık diyodur eminim
05 Yorumla
Soran+1 yılOlma öyle bunu biliyorsun madem.
Soran+1 yılDeğil ama bunu kabullenip utangaçlığı bile avantaja çevirebilir insan. Yeter ki kendini küçük görme
Soran+1 yılEvet bazı erkeklere çok yakışıyor. Utangaç olduğunu bilip bundan memnun olanlar mesela
genel özellikleri gizli kullanıcı olmaları :D
02 Yorumla
Soran+1 yılyeapp :D
Gizli Üye(30-35)+1 yılEzik tip sendin aşkım.
01 Yorumla
Soran+1 yılsağolasın kanka
ozguvenlerı olmaz
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbu site full ezik mk. kızından erkeğine hpsi ezik.
14 Yorumla
Soran+1 yılsen? :d
- +1 yıl
Bi' sen şahanesin zaten. Dimi
Cevap sahibi+1 yılben de :D kolalı kanka seni severim :D
+1 yılbil-ezik
01 Yorumla
Soran+1 yıl:D:D
+1 yılal ben işte örnek :)
012 Yorumla
Soran+1 yılEzik olduğunu mu düşünüyorsun?
- +1 yıl
evet sıfır özgüven var
Soran+1 yılYapma be yahu.. Bunu demeye çalışıyorum kimseden küçük değilsiniz hayata girin yaşayın hayatı izlemeyin. Hergün aynaya bak ve ben mükemmelim ulan de :D
- +1 yıl
he anca kendime lafım geçiyor zaten :D
Soran+1 yılHerkes kendini bir b*k sanmalı bu hayatta.
- +1 yıl
ya aslında bir b. k değilsen?
Soran+1 yılzaten genelde öyledir :) Bir b. k değilsindir ama kendini bu şekilde kandırmadan mutlu olamazsın :)
- +1 yıl
sahte mutluluğu kim ister ki :/
Soran+1 yılBence sandığın kadar tırt bir insan değilsindir. Kendine güven
- +1 yıl
bunu nasıl yapacağımı bilmiyorum
- +1 yıl
sağol dostum da öyle değil işte :)
Devamını Gör(23)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi