Benim bu altıncı oldu. Rüyaların gerçekleşebilme olasılığı yüzde kaçtır.

Benim bu altıncı oldu. Rüyaların gerçekleşebilme olasılığı yüzde kaçtır.

Genelde karmaşık ve karanlık rüyalar görüyordum. Lucid rüya görmeyeli 1 yılı geçti. Öncesinde o kadar gerçekçi kabuslarım olurdu ki uyku düzenim bile bozulmuştu. En son rüya ile gerçeklik birbirine girmişti. Bazı şeyleri gerçekten yaşamış gibi hissediyordum. Artık normal rüya bile görmüyorum pek neden bilmem.
Bilinçaltına yoğunlaşmıyorsun muhtemelen günlük hayatın yoğunluğu engel oluyor buna kendi bedenine ve gerçek hayatta yaşadığın anılara yoğunlaşınca beyin gerçeğe odaklanınca öyle oluyor
Bilmiyorum, öncesinde rüya içerisinde gezinme kısmı çok iyiydi. Etrafta dolaşıyordum, bir şeyler yiyip tadını alıyordum, güneşi hissediyordum filan ama çoğunlukla etrafımda farklı bir varlık hissediyordum ve kabuslarım çok sıklaşmıştı. Rüyaları sonlandırma kısmında bayağı iyiydim istediğim zaman uyanıp istediğimde devam ediyordum. Sonra kötü bir dönemden geçtim belkide söylediğiniz gibi bilinçaltım etkilenmiş olabilir bu dönemde.
Hayat nasıl gidiyor peki şu an genelde bir şeyler normalleşmeye başladığında böyle oluyor
Yavaş yavaş normalleşiyor evet
O yüzden seyrekleşiyor
Bazen rüyaları o kadar hissediyorum ki gözümde yaşlarla uyandığımı bilirim.
Bu da yaşantımızdan kaynaklı genellikle 🥲
Kesinlikle!
Belirsizlik, olumsuzluk, umursanmamak, önemsenmemek, yaşanmamışlıklar ve dark edilmemenin neticesinde terk edilmişlik hissiyle bilinçaltımızda yerleşen açlığın yansıması
Cevap
1Cevap
Ben saçma rüyalar görüyorum
Ben ilk kez mantıklı ve güzel bir şey gördüm ama rüya olması kötü hissettirdi o rüyanın içinde kaybolmayı dilerdim
Gördüm ve genelde gördüğüm rüyalar gerçeğe çıkıyor
Bazen birilerinin vefat ettiğini görüyordum sabaha ölüm haberi gelirdi
Fenaymış
Keşke benim gördüğümü de görsen😄
Anlatmak ister misin
Böyle köhne eski bir bina vardı önümde bakımsız ama temiz rengarenk bir yerleşke her yerde rengarenk çiçekler vardı, etrafta bir sürü çocuk vardı, sürekli müzik çalıyor insanlar çocuk, genç, yaşlı kadın erkek demeden dans ediyordu herkes mutlu festival havasında bir ortamdı, biraz çingene mahallesi gibi bir havası vardı. İçinden geçtiğim bina labirent gibiydi müziğin etkisi ile adımlarımı seri bir şekilde atıyordum bulutların üzerinde koşar gibi ama bir türlü çıkışı bulamıyordum çıkışı bulamayınca bir kız çocuğuna sordum buranın bir çıkışı var mı diye gülümseyerek başını salladı ve eliyle işaret etti o yöne doğru yürüdüm ve karşıma rengarenk basamaklardan oluşan 12 basamaklı bir merdiven çıktı hızlı bir şekilde indim dışarısı içerden daha renkli bir ortamdı ve müzik daha net duyuluyordu meğer dışarda çalıyormuş dedim,
yalnız dışarda kimse dans etmiyordu sadece oturup sohbet ediyor kimi içkisini yudumluyordu kimi de sigara içiyordu, ben dışarı çıkınca dışarda bir düzine insan selam verdi gülümseyerek bir kısmı ise meraklı ve boş gözlerle bakıyordu ben yürümeye devam ediyor ve etrafıma bakınıyordum, yürüdükçe ortam sessizleşiyor ve sıradanlaşıyordu rengarenk binalar, çiçekler, müzik ve insan sesi azalıyordu, daha çok bilindik aşina bir yer halini alıyordu ortam, yolun sonuna geldiğimde artık ne rengarenk evler, apartmanlar, çiçekler ne de müzik sesi ve insan vardı, ortam tanıdık bir yer gibiydi başım eğik bir şekilde ellerim cebimde ağır ağır sallanarak yürürken sağımda yaklaşık 20 metre uzaklıkta kapşonlu sweat giyinmiş birinin benim gibi eli cebinde salınarak benimle birlikte yürüdüğünü fark ettim. Ara sıra dönüp bana bakıyordu bende ona bakmaya başladım, sadece bakıyordu bu esnada bulunduğum sokağın benim eve giden sokak olduğunu fark ettim evimin sokağına dönüşüyordu, neden bakıyorsun diye sordum, hiç cevap vermedi sadece bana doğru yürümeye başladı yürüdükçe bu kişinin zarif spor giyimli bir kadın olduğu anlaşılıyordu önümde durdu ve başını kaldırıp gülümsemeye başladı. gözlerine bakınca bu o dedim hayatımın kadını sonra sohbet etmeye başladık birlikte mükemmel vakit geçiriyor eğleniyorduk ve konuştukça aramızda bir enerji oluşuyordu sonra bir an öyle sustuk ve birbirimize bakarken ben gözlerimi kapattım ama açamadım daha muhtemelen heyecan tavan yapınca beynim fazla uyarılınca gerçekte uyku modundan çıktım rüyada uykuya daldım
Ya bende korkulacak bir rüya sandım ama uyanman da hayal kırıklığı olmuş be
Gerçi ben korkmuyorum*
Yok çok güzel bir rüyaydı o yüzden dedim benim gördüğümü görsen belki gerçekleşirdi rüyam😄
Aynen baya baya hayal kırıklığı oldu eşekten düşmüşe döndüm
Korkacak ne var adı üstünde rüya
😂 geçmiş olsun
Sen öyle diyince dedim kesin korku rüyası
Teşekkür ederim🤣
Hmm anladım yok değildi
Rica ederim 😅
😆
Son zamanlarda beni çok yoran rüyalar görüyorum. Farklı olaylar sürekli bir stres var.
Başka boyuta seyehat yapıyorum gibi gittiğim yere gerçekten gidiyorum
Aynen dokunduğunu bile hissediyorsun hatta yürüdüğün merdiven, tuttuğun trabzan, havanın kokusu vs
Yorulmuş olarak uyanıyorum sanki gerçekten orada yürüyordum
Seninki daha enteresanmış
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar