Evimin çevresinden uzaklaşmıyorum, gördüğüm her rüya evimde geçiyor arkadaş sanki başka alanlara çelim yasağı gelmiş gibi

Evimin çevresinden uzaklaşmıyorum, gördüğüm her rüya evimde geçiyor arkadaş sanki başka alanlara çelim yasağı gelmiş gibi

Benimki biraz tuhaf, baadır olmuyor ama anlatayım.
Bir aralar hep aynı konseptte ama farklı mekanlarda ve farklı koşullarda rüya görüyordum. Konu şu; istediğim yere ulaşamamak.
Mesela; arkadaşlarımla bir yere gidiyorum ve bir sebepten uzaklaştığımda asla tekrar aynı yeri bulamıyorum. Uçağım kaçacak havaalanına yetişemiyorum, daha doğrusu bulamıyorum. Bazen bazı rüyalarımda birilerine yol soruyorum bilerek yanlış tarif ediyorlar bazen de kendim arıyorum. Bazıları kâbus gibi geçerken bazılarında ise sadece telaş oluyor.
Buna kaybolmak da denemez. Direkt gideceğim yere bir şekilde gidemiyorum.
Genel olarak saçma rüyalar görüyorum daha çok yani izlediğim filmler ile ilgili ya da kurduğum hayaller ile ilgili daha çok bu yüzde de rüyaları saçma buluyorum oldukça zaten genelde çok sık rüya görmüyorum ben. yani gördüğüm rüyaları da hatırlamıyorum çoğu zaman genelde
Cevap
3Cevap
Ev güvenli bölgedir kendi magaranı görüyorsn
Ben genelde bu aralar hep deprem rüyaları gordm
maalesef rüya değil kabus vefat eden anneannemin acı dolu çığlığı ve dedeme işaret etmesi böyle şeyler görüp uyanıyorum ve bir daha uyuyamıyorum
Ya gökyüzüne uçarım ya binalardan düşerim
erotik rüyalar görürüm
Hatırlamıyorum uzun süredir görmüyorum
Rüya görmüyorum
Genelde hep kabus görüyorum.
O kadar karışık ki ayırt edemiyorum.
Karmakarışık şeyler
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?