Ne tarz rüyalar görüyorsunuz?

Benim rüyalarım hep aksiyon içerikli sjsjjs eğer kaydedebilsem güzel bir film olur cidden. Bugün gördüğüm rüyayı anlatıyorum.

Bir pansiyon işletiyorum ve bir müşteri geliyor diyor ki ben artık evime gidicem bavullara yardım eder misin bende tamam diyorum ve bavulları taşıyoruz. arabanın bagajını açtığımda çok fazla silah ve diğer korkunç şeyler var. Adama siz bekleyin ben bakkala gidicem diyorum ve bakkala girip polisi arayıp hemen buraya gelin diyorum ama telefon çekmiyor. ve adam arkamdan gelip polisi aradığımı görüyor bende onu itip hemen koşmaya başlıyorum ve uzun uzun koştuktan sonra bir okula giriyorum. Hemen bir sınıfa girip saklanıyorum. Adam okula girip herkese ateş etmeye başlıyor bende öğretmene gidip telefonunuzu verin diyorum polisi aramaya başlarken hep yanlış tuşa basıyorum ve bir türlü arayamıyorum. Uzun süre denedikten sonra sonunda polisi arıyorum ve kadına lütfen gelip kurtarın herkes ölüyor diyorum. Polis bana bekle telefon çalıyor diyor ve öbür telefonu açtığında katil adamın sesi geliyor. SENİ BULDUM diye bağırıyor ve ben camdan atlayarak okulun dışına koşuyorum. Bir polis arabası görüyorum ve onlara işaret yapıyorum çabuk gelin katil burada diye. Polisler beni arabaya bindiriyor ve katil adamda arabanın içine biniyor ve bir görüyorum ki poliste o katilin adamı. Daha sonra tam ateş edeceklerken uyandım. Rüyamdaki aksiyona bakın shfshfsjh

yapay zeka çizmeye çalıştı tam olarak böyle değil ama baya benzetebildi