İki arada bir derede kalmayi sevmiyorum. Dereye atlayıp yüzmeye gidiyorum...

İki arada bir derede kalmayi sevmiyorum. Dereye atlayıp yüzmeye gidiyorum...

Eğer, sonunda mutlu olacaksam evet, elimden geleni yaparım daha fazlasi için uğraşırım. Bu yaşıma kadar hiç bir şeye kolay ulaşmadım... sürekli çabalarım, uğraşırım, savaş halinde bulurum kendimi, kolay ulaşınca huzursuz olurum, kıymeti olmaz benim için... Her şeyin güzel olacağına inanmak istiyorum. Yorulsam da bazı yerlerde sendelesem de o yolda yürümek ve o yolu güzelleştirmek için elimden gelen her şeyi yaparken buluyorum kendimi. İnsanın hep gizli bir gücü varmış içinde, ortaya çıkınca fark ediyormuşsun... o gizli gücü kaybetmemeye de çalışıyorum, onun için de ayrı bir savaş veriyorum. Her şeyin üstesinden tek başıma bir şekilde gelebiliyorum. Kızsamda, üzülsemde kendi kendime dağ oldum ama bazı şeyleri asla kabullenemiyorum. Mesela neden her şeyin üstesinden tek başıma gelmek zorunda bırakıldım? Bunu kabullenmek, kendi kalbime yapacağım en büyük ihanet oluyor.
Aslına bakarsan herseyin üstesinden tek başına gelebilmek büyük ve derin bir mesele... hele ki bu sorumluluğu üstlenemeyecek kadar küçük bir yaşta yüklenince insanin ruhu yaşıtlarina nazaran daha farklılasiyor. Hatta öyle farklilasiyor ki bazen içinden küçük bir çocuk gibi davranmak geliyor en olmadik yerde ve en olmadik zamanda. Bazen de herkesten daha akıllı daha olgun davranıyor hiç de öyle davranmamasi gereken bir noktada...
Dengeyi kurabilen huzurlu ve sağlıklı oluyor. Yoksa inan sonunda mutlu olacagimiza inandığımız şeyler için bile çabaladigimda bazen o inancımızi öyle bir sarsıyorlar ki... Ve insan kendine şunu soruyor.."ben mutlu olcagimi sanmıştım inanmistim o yüzden denedim o yüzden yaptım. Benim suçum değildi"... inanarak çabalamak yerine artık beklentiye girmeden sonucu ne olursa olsun denemeyi tercih ediyorum konu nolurs olsun. Çünkü inanmak biraz anlam yükleyip biraz da beklenti sokuyor... herkes için durum böyle değildir belki fakat yaşadıklarımdan aldığım en iyi ders bu...
Cevap
3Cevap
Evet ben yaparım sonuna kadar mücadele eder ve şansımı denerim her zaman için
Kendimi yırtarak çabalamam. SADECE ELİMDEN GELENİ YAPARIM O KADAR.
Ben de aynen bu şekil devam ediyorum.
Konuya göre değişir bu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?