Kişilik & Karakter Sizin için de hedefe giden yolda her şey mübah mı? dasMaedchenisthier Takip Et Yoda Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Ben genelde şartları zorlarım, olmuyorsa da kolay kolay pes etmem, en büyük hedefim için son çarem ise ekteki görseldedir :d Sizin için de hedefe giden yolda her şey mübah mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,1b cevap paylaştı. Hayır değildir her şeyi yapmam. karakterime yakışmayacak kötülükleri ya da hak yemeleri yapmam ben. 1 0 Yorumla
highanxiety Takip Et Bilge Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Arkadaşlar sahte iltica dosyası hazırlatmayın red yiyorsunuz. Artık avrupa birliği her şeyin farkında. 1 1 Yorumla dasMaedchenisthier +1 yıl Tabii ki öyle, ben dalgasına koydum zaten fotoğrafı, eskisi gibi değil sistem, ıncığını cıncığını araştırıyorlar Yorumla
OlamazMıKardeşim Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı. Görselden hiçbir halt anlamadım. Ben maymun iştahlıyımdır, 2-3 gün canım pahasına mücadele eder sonra sıkılırım 1 2 Yorumla dasMaedchenisthier +1 yıl Yurt dışına gitmek isteyenler için sahte bir şekilde görseldeki belgeler hazırlanıyor kaçış kolay olsun diye belli bir ücret karşılığında Yorumla OlamazMıKardeşim +1 yıl PKK'lılar daha mı kolay çıkıyor Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Hayır değildir her şeyi yapmam. karakterime yakışmayacak kötülükleri ya da hak yemeleri yapmam ben.
Arkadaşlar sahte iltica dosyası hazırlatmayın red yiyorsunuz. Artık avrupa birliği her şeyin farkında.
Tabii ki öyle, ben dalgasına koydum zaten fotoğrafı, eskisi gibi değil sistem, ıncığını cıncığını araştırıyorlar
Görselden hiçbir halt anlamadım. Ben maymun iştahlıyımdır, 2-3 gün canım pahasına mücadele eder sonra sıkılırım
Yurt dışına gitmek isteyenler için sahte bir şekilde görseldeki belgeler hazırlanıyor kaçış kolay olsun diye belli bir ücret karşılığında
PKK'lılar daha mı kolay çıkıyor
Bu kaa alçalmam