Kişilik & Karakter Gerçeği görebilmek için özel gözlüğe ihtiyacı olanlardan mısınız 😀? WorldOfTheMELKOR Takip Et Xper 7 Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Bir eşek gözlüğü gerek mi size gerçekleri görmek için 😀😀😀 Gerçeği görebilmek için özel gözlüğe ihtiyacı olanlardan mısınız 😀? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,2b cevap paylaştı. Özel gözlük iyi olurdu 0 0 Yorumla
u inciitanesiii Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 9,8b cevap paylaştı. Yok ya satılsa gidip almam bazı şeyleri görmesemde olur. 1 1 Yorumla WorldOfTheMELKOR +1 yıl İyiymiş o zaman. 😀 Yorumla
mitskii Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl evet bana gözlük lazım körüm görmek istemiyorum 1 3 Yorumla WorldOfTheMELKOR +1 yıl Zor gerçekten görsen bir dert görmesen başka bir dert 😀😀😀 Yorumla mitskii +1 yıl gördük artık🥲 Yorumla WorldOfTheMELKOR +1 yıl Geçmiş olsun mu diyeyim o zaman 😀 Yorumla
Rabia4ad Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Evet 1 1 Yorumla WorldOfTheMELKOR +1 yıl Gözleri iyi gören biri gibisin oysa 😀 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Özel gözlük iyi olurdu
Yok ya satılsa gidip almam bazı şeyleri görmesemde olur.
İyiymiş o zaman. 😀
evet bana gözlük lazım körüm görmek istemiyorum
Zor gerçekten görsen bir dert görmesen başka bir dert 😀😀😀
gördük artık🥲
Geçmiş olsun mu diyeyim o zaman 😀
Evet
Gözleri iyi gören biri gibisin oysa 😀
Biraz