duygusal dalgalanmalarda kendinizi kontrol edebiliyor musunuz yoksa duygularınızın esiri mi oluyorsunuz?

duygusal dalgalanmalarda kendinizi kontrol edebiliyor musunuz yoksa duygularınızın esiri mi oluyorsunuz?

Evet kendimi kontrol edebiliyorum tabi ki de.. yani duygularımın esiri değilim sadece bazen aşırı duygusal olabiliyorum ama o da her zaman değil zaten. ve hakkım yenmediği ya da adaletsizlikle karşı karşıya kalmadığım sürece ya da sevdiklerim zarar görmediği sürece de kendimi kontrol ederim
Maalesef :/ çabuk sinirlenen bir yapım var. Çoğu konuda da kendimi kontrol edemem. Çabalasam da karşımdaki genelde şey oldugu icin beni anlamasi zor oluyor. O anlamadıkça ben daha da geriliyorum. Gerildikçe geriliyorum bunun asla sonu gelmiyor 😂
Kriz yönetimi zaman zaman sahip olmakta çok zorlandığım bir şey ama irademin gücüne laf söyletmem
Laf söyleyen bin pişman sonra 😂
😂 düşman olursa daha kötü olur ama djfdg
jklsdhjkdfs kafamda canlandırdım bir de çok komik oldu adamın akşam yatağa girip var olup olmadığını sorgulaması jkdf
😂 pişmanlıktan düşündüğünün farkına varırsa falan
Zeki insanların iradesiz olup aptalların iradeli olması gibi bir paradoksu anlayamam maalesef sdkjdf
bundan olsa olsa 10 bilinmeyenli denklem olur ajsdas öylenen imkansız
sallamak parayla değil ya uydururlar her yerlerinden 😂 neyi uydurmuyorlar ki zaten gjfh
🍁
Hfghgdh Rica ederim
Rica ederimRica ederimRica ederimRica ederimRica ederimRica ederimRica ederimRica ederimRica ederimRica ederimRica ederimRica ederimRica ederimRica ederimRica ederim
Olduğu kadarıyla edebiliyorum sonra enginlere sığmam taşarım oluyorum 😅
Kükremiş sel gibiyim, bendimi çiğner, aşarım.
Yırtarım dağları, enginlere sığmam, taşarım.
böyle daha güzel oldu asdjhf Dellendirmeyin bu kızı
Bu da olabilir sjsjsj dellendirmeyin uğraşamam bak kimseyle
"sjsjsj" jkdsffg ben de diyorum ne eksik randomuymuş :D
Tabi klavyem otomatik olarak ekliyor onu valla asfghs
Klavyem yazdı sfgsgd
Tenk yuuuu 💫
Ricauu🥂
Cevap
8Cevap
Hissettiğim her türlü duyguda ayrım yapmaksızın derin bir sessizliğe gömülürüm.. duygularımı bastırırım. İyi bir şey değil bu.
evet pek iyi değil
Görsel çok hoşuma gitti 😊 şu kedi..
Meksikalı ya 😂
😂
Çok kontrolcü biri olduğum söylenemez duyguları gelişine yaşarım
Gelişine şut :D
Hocam yapamadığımız soruyu boş bırakabiliyoz mu 🙋🏻♂️😃
salla gitsin tutturursun belki jdsf
yok izin verdim götürmüyor gsgfgh
msuu asjkl
Arabulucu işi bitti aramızda halledemedik kural olsa araya bulamaz niyetler sivri biber oldu geriye dönüş yok Evet düzgün insana nasıl davranacağiımı çok iyi bilirim.
Genelde evet kendimi kontrol edebiliyorum bunun zaman içinde öğrendim
neyse yaşıyorum kontrol etmek istesem de edemem. bastırılmış duygular sonradan daha ağır olabiliyor.
Sinir dışında kontrol edebiliyorum diğer duygularımı.
Öfke , üzüntünün evet bazende kıskançlığın
kıskançlık biraz sıkıntı :D
Çok kıskanç olmadığım için sıkıntı çıkmıyor
Bu yaştan sonra edelim bir zahmet 😂
akıl yaşta değil başta demişler ama ahahashf
edebiliyorsan ne mutlu tabi :D
bebe AJKHSDKAJHSFA
bazen kontrol edebiliyorum ama her zaman değil
Eskisine nazaran daha çok diyelim 🍃
Duyguları kontrol etmek de bir yere kadar.
Kontrol etmeye çalışırım
Accuk kontrol edebiliyorum
Ederim. Yeri gelir edemiyormus gibi yaparım
sinir babında çok zorlanıyorum.
Her zaman değil
Her zaman
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?