Kişilik & Karakter Çocukken kalem ucu yediniz mi hiç? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Yapay Zekaya Sor ben kardesimle birlikte oturup bir kutu uç bitirmiştim Aklıma nerden geldi bilmiyorum sordum açım galiba ondan dkdk Çocukken kalem ucu yediniz mi hiç? Cevapla Çocuk Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,9b cevap paylaştı. yemedim hiç ama yemiş de olabilirim yapmışımdır öyle bir şey sdfsdf 1 0 Yorumla
busegmss Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,1b cevap paylaştı. Hocaamm Aygutt uç yiyoorhttps://youtube.com/shorts/X067tCnudA0?si=tqLQsmURFaP104Ze(Ben yedim) 0 0 Yorumla
Oluştur Takip Et Master Yaş: 30 , eic 74% +1 yıl Sigara külü, kömür gibi kükürt bazlı gıdalar tercih sebebiydi 0 5 Yorumla Soran +1 yıl O kadar ileriye gitmedim ben Yorumla Oluştur +1 yıl Bunların hiç değilse kendine has lezzetleri vardı, ileriye gitmek uç yemektir bence Yorumla Soran +1 yıl Sigara külünü denemiştim galiba ama kömür gibi bir özentim olmadı hahaMeraktan yemiştim hoşuma gidince... Yorumla Oluştur +1 yıl Sigara külünden halen rahatsız olmam, birama içkime düştüğünde çıkarmaya çalışmam yani. Hala lezzetli Yorumla Soran +1 yıl Aa değişikmiş şekli parmağınla basıp ezmek daha güzel onu da denemelisin Yorumla
bbb416 Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 97% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 337 cevap paylaştı. Ben uslu çocuktum hiç yemedim uç filan kggkfdjjfdj 1 5 Yorumla Soran +1 yıl Şaşırmadım senden beklemiyordum zaten ckxkx Yorumla bbb416 +1 yıl Sen de kraker gibi yemişsin be kızım bir kutu uç yenir mi anan aç mı bıraktı ğskshemflxbsndbd Yorumla Soran +1 yıl Kardeşimi yerken yakalamıştım tadına bak seversin demişti ben de denedim idjx bitirdikten sonra bi güzel dövdüm fjfj Yorumla bbb416 +1 yıl Aklımda canlandı kahkaha attım jrşglgnelflvkvb Yorumla Soran +1 yıl Haha Yorumla
DenizinKızı0 Takip Et FenomenGuru Yaş: 24 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2b cevap paylaştı. Yedim kalshsjgz 1 0 Yorumla
benmti Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 94% +1 yıl Zeki birisi olduğum için yemedim 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Aferin paşama Yorumla benmti +1 yıl Paşam ? Yorumla
Suskunnn_ Takip Et Xper 7 Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Yedim, saman gibi tadı tuzu yok 😅 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Haha ayy neyseki tek yiyen değilmişim Yorumla Suskunnn_ +1 yıl Yok yok daha dur bak kimler kimler gelecek 😅😂 Yorumla Soran +1 yıl 😅😅 Yorumla
ZurafaninBiri Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Hiç yapmadım bunu sjsjdjd 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Ahh be benden başka yiyen olmamış mı xkdk Yorumla ZurafaninBiri +1 yıl Valla oha dedim ilk okuyunca sjsjshs Yorumla Soran +1 yıl Jsjs o kadar mı ya Yorumla
Nükleerteori Takip Et Mentor Yaş: 32 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 26,3b cevap paylaştı. Yok yemedim 1 9 Yorumla Soran +1 yıl Yemiş gibi bir halin var Yorumla Nükleerteori +1 yıl Benim ergenliğimde uç yaptığım şey metal müzik dinlemekti. O kadar Yorumla Soran +1 yıl Haha iyiydi bu Yorumla Nükleerteori +1 yıl 😂😂 Yorumla Soran +1 yıl Eig. Yorumla Nükleerteori +1 yıl Teşekkür ederim şimdiden 😄 biraz torpil gibi oldu sanki 😄 Yorumla Soran +1 yıl Olsun hep başkalarına mı yapılsın Yorumla Nükleerteori +1 yıl Sen takdirin 😊 Yorumla Nükleerteori +1 yıl *Senin takdirin Yorumla
carsngirls Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Yedim. :D 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Ohh sevindim kendime birkaç arkadaş daha arıyorum Yorumla carsngirls +1 yıl Derdimiz ne? :D Yorumla Soran +1 yıl Ölmek istiyoruz Yorumla carsngirls +1 yıl Ben istemiyom. :D Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
yemedim hiç ama yemiş de olabilirim yapmışımdır öyle bir şey sdfsdf
Hocaamm Aygutt uç yiyoor
https://youtube.com/shorts/X067tCnudA0?si=tqLQsmURFaP104Ze(Ben yedim)
Sigara külü, kömür gibi kükürt bazlı gıdalar tercih sebebiydi
O kadar ileriye gitmedim ben
Bunların hiç değilse kendine has lezzetleri vardı, ileriye gitmek uç yemektir bence
Sigara külünü denemiştim galiba ama kömür gibi bir özentim olmadı haha
Meraktan yemiştim hoşuma gidince...
Sigara külünden halen rahatsız olmam, birama içkime düştüğünde çıkarmaya çalışmam yani. Hala lezzetli
Aa değişikmiş şekli parmağınla basıp ezmek daha güzel onu da denemelisin
Ben yemişimdir kesin
Ben uslu çocuktum hiç yemedim uç filan kggkfdjjfdj
Şaşırmadım senden beklemiyordum zaten ckxkx
Sen de kraker gibi yemişsin be kızım bir kutu uç yenir mi anan aç mı bıraktı ğskshemflxbsndbd
Kardeşimi yerken yakalamıştım tadına bak seversin demişti ben de denedim idjx bitirdikten sonra bi güzel dövdüm fjfj
Aklımda canlandı kahkaha attım jrşglgnelflvkvb
Haha
Yedim kalshsjgz
Zeki birisi olduğum için yemedim
Aferin paşama
Paşam ?
Yedim, saman gibi tadı tuzu yok 😅
Haha ayy neyseki tek yiyen değilmişim
Yok yok daha dur bak kimler kimler gelecek 😅😂
😅😅
Hiç yapmadım bunu sjsjdjd
Ahh be benden başka yiyen olmamış mı xkdk