Hayatın adaletsiz olduğunu fark ettiğiniz ilk an neydi? (kendi başınıza gelen bir olay üzerinden yanıtlayınız lütfen)?

Merhabalar. Hayatın adaletsiz olduğu gerçeğiyle yaşamayı aşağı yukarı herkesin kabul ettiğini düşünüyorum. Şayet, birimiz daha zengin diğerimiz daha yetenekli ve/veya bir diğerimiz daha güzel/yakışıklı geliyor dünyaya. Ben, şükür ki, temel ihtiyaçlarımdan bir çoğunu sağlayabilen bir anne babaya sahip olduğum ve doğuştan sahip olduğum fiziksel veya ruhsal bir hastalığım olmadığı için benim için adaletsiz olan kısımlar bunlar değil. Fakat çevreme şimdi baktığımda, bazı insanlar tutkuları olan işleri yapmak için hem kendileri hem de aileleri/arkadaşları tarafından harekete geçirilmiş vaziyette. Ben ise tam olarak ne yapmak istediğimden dahi emin değilim. Farkındayım, belki de burnu havada bir düşünce (o yüzden bu minvalde bir şey söylerseniz beni etkilemeyecek). Yine de sizin düşüncelerinizi de öğrenmek isterim.
Hayatın adaletsiz olduğunu fark ettiğiniz ilk an neydi? (kendi başınıza gelen bir olay üzerinden yanıtlayınız lütfen)?