♾️ Geriye dönüp baktığınızda şimdiye kadar yaşadığınız en güzel Son bahar hangisiydi? ve neler hissetmiştiniz veya Son bahar da nasıl hissediyorsunuz

♾️ Geriye dönüp baktığınızda şimdiye kadar yaşadığınız en güzel Son bahar hangisiydi? ve neler hissetmiştiniz veya Son bahar da nasıl hissediyorsunuz

Çok severim sonbaharı ve aylarını kışı da daha çok tabii ama hep genelde bir hüzün kaplar içimi bu aylarda hep bir durgunluk sarar gerçi çok da farklı bir adam değilim ama...
Sonbahar en aktif mevsimdir, kışa hazırlık yaparız, en enerjik mevsimdir, biraz tembellik edip dinlendiğimiz yazın ardından tazelenerek hayata geri dönüş yaparız, duyguların ise en güzel şekilde yaşandığı mevsim olabilir çünkü hissettirdiği duygular romantizmi besliyor. Sonbaharda şehir gezilebilir ve bolca fotoğraf çekilebilir, güzel müzikler eşliğinde iç dünyamızı daha fazla keşfedebiliriz. Kendi adıma sonbaharı henüz hayallerimdeki gibi yaşamadım fakat inancım tam yaşayacağıma sonbaharın güzelliklerini, çünkü gerçekten hem ruha, hem zekâya hem de kâlbe hitap ediyor kesinlikle 🍀😎
🍀🍁
🍀🍁
Yere düşen yaprakların içinde çisen yağmurun altında yürürken rüzgarda savrulan saçlarımın eşliğinde müzik dinlemek. Bu bana göre sonbaharda yapılacak en iyi aktivite
Teşekkürler😊
@askioldurmek Rica ederim ☺️
Sonbahar hangi mevsim oluyor ki dur unuttum ajajjsd sonbahar hep kötüüü 🙄🙄
Günaydın şu an yaşadığımız mevsimdi sanırım sdjsdj 😂
Haklısın bende bilmiyorum zaten sdjsd 😂😂🍁
Cevap
9Cevap
Geçen sene sonbahar güzeldi.. öyle pek bir anım yok ama seviyorum baharları ben.
Memleketimde geçirdiğim her sonbahar anılarımın hepsi en güzeli.
Sonbaharda yaşadığım, özellikle beni mutlu eden ya da "en güzel" diyebileceğim bir anı hatırlamıyorum. Umarım en güzel sonbahar anımı henüz yaşamamışımdır 😄 ve sonraki sonbaharlar daha güzel geçer.. 🍁
Balık tutmaya gitmiştik. Soğuktan donmak üzereydik hiç balık tutamadıi ayrıca. Mangal yapıp geri döndük. Çok gülmüştük o kadar olta ile gidip boş dönmeye 🤣
Aklımda kalan en güzel sonbahar 2020 sonbaharıydı.
Hava ne sıcak ne soğuk tam ortası. Rahat giysiler, hafif bir esinti böyle serin serin üşütmeden miss
Geçen seneye ve bu seneye bakacak olursak
Bu senedeki sonbahar daha bir güzel daha bir cıvıl cıvıl ve daha bir ferah geldi diye bilirim
Kırklareli Langoz ormanlarında yaptığım yürüyüş doğanın renklerindeki ahenk ve her adım atışımda yaprakların çıkardığı ses huzur bu olsa gerek
Genelde inzivaya çekilme dönemidir o anılar zaman zaman beni üzse de güzel anılarIMI tekrar yaşadığım da oldu.
Sonbahar mesimlerin en güzeli, en romantiği ve en keyif veren mevsimlerden bir tanesi. Bana okul yıllarımı hatırlatıyor...
okula gittiğim zamanlar okul başlıyor diye sevinirdim arkadaşlarımı görüp onlarla vakit geçireceğim diye.
güzel bir anım aklıma gelmiyor ama sonbaharı ve soğuk havaları seviyirum
Sonbahara daha yeni girdik 🤷♂️😄 bir sonbahar anım yok ama cumartesi günü belki olabilir
Sonbahari çok severim.. ama dönüp bakınca en çok bu bahar güzeldi dediğim Yok
Sonbahar anım vardır ama baya eskiler de arkadaşlar ile 😂
Mevsimler klasik geçiyor özel bi sonbahar anısı yok benim için..
Ortaokul zamanlarım sonbaharda ve ilkbaharda bambaşka olurdu
Hatırlamıyorum ama sonbahar başlı başına güzel bir mevsim
geriye dönünce hiç öyle bir şey hatırlamıyorum
Yaprağa kafa atmak xd
Parkta oturup etrafı izlemek
öz abimle buluşmam
Yokki sonbaharı hiç sevmem güzel bir anımda yoktur
Kuzenimle yaptığım motor gezileri
Bilmem aklıma gelmedi 😃
Sevgilimle tanışmamız
Balkonda oturup yağmuru seyretmek
Yürüyüş yapmak