Kişilik & Karakter Sonbaharın en sevdiğiniz yanı ne? Bitkin_Prenses Takip Et Yoda Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Yapay Zekaya Sor Sıcak severim ama yeter artık. Biraz yağmur, biraz serinlik 😏 Sonbaharın en sevdiğiniz yanı ne? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,7b cevap paylaştı. yağmur olması serin hava olması 1 0 Yorumla
VuR-KaN Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 892 cevap paylaştı. hatunun kafası olsaydı sevebilirdim sonbaharı :( 1 1 Yorumla Bitkin_Prenses 1 yıl Sjajssj Yorumla
tiryakinimtiryakin Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 1 yıl tarzıma uygun kıyafetler İçin ne soğuk ne de sıcak olması.. Ayrıca ben doğmuşum bu mevsimde.. 😄 1 0 Yorumla
u Summerwind Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 99% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 591 cevap paylaştı. Yaprakların o pastel renklere bürünmesi yerlerde milyonlarca yaprağın görüntüsü ve havanın serinlemesi 1 0 Yorumla
Gereer Takip Et Bilge Yaş: 48 , eic 100% 1 yıl Eskiden kavuşmak ile eş anlamlıydı. Alpay, Eylül'de Gel manasıydı... Şimdi, Ayrılık Hediyesi bir nevi oldu. 1 0 Yorumla
Eftelyaoura Takip Et Xper 6 Yaş: 21 , eic 100% 1 yıl Ne sıcak ne soğuk yam ortası deri ceket mevsimi olduğu için bayılıyorum esasen. 1 0 Yorumla
Aristokratımsı Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7,9b cevap paylaştı. Hava 2 derece nesini seveyim, yine geldi soğuklar.. 0 0 Yorumla
Lum0sMaxima Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 99% 1 yıl Havası sadece Bu yaz çok sıcaktı 1 2 Yorumla Bitkin_Prenses 1 yıl Evet, bu yıl bunalttı cidden. Her yerde rekor sıcaklıklar. Soğuğu çok sevmem ama bu kadar sıcak fazla. Seviniyorum ben de sonbaharın geldiğine. Lum0sMaxima 1 yıl Kesinlikle bende.
kirazzz3427 Takip Et Xper 4 Yaş: 28 1 yıl Yağmur ve uçuşan sarı yapraklar.. Adeta, resim tablosu.🌧🍂😌 1 0 Yorumla
Nickbulamadim91 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 90% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 10,5b cevap paylaştı. Havanın serinlemesi 1 0 Yorumla
beyzaondr350 Takip Et Master Yaş: 24 , eic 99% 1 yıl Havaların serin olması sıcak içecekler 1 0 Yorumla
Somebody123 Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Hic sevmiyorum yagmur camur, en guzeli ilkbahar 1 0 Yorumla
İKİcEYREK Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 500 cevap paylaştı. Balık yasağının kalkması tabiki 1 0 Yorumla
xxAnonimGirlxx Takip Et Yoda Yaş: 21 , eic 100% 1 yıl Sonbahardayız ama yanıyoruz yine sıcak 1 0 Yorumla
Gök-mavi Takip Et Master Yaş: 37 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 6,3b cevap paylaştı. Abur cubur tv telefon 1 0 Yorumla
ergn0638 Takip Et Xper 7 Yaş: 34 , eic 87% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 417 cevap paylaştı. Serinlik.. 2 0 Yorumla
angelrosepink21 Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 97% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 693 cevap paylaştı. Serin olması 2 0 Yorumla
yarenimsii Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,8b cevap paylaştı. kiyafetlerr 1 0 Yorumla
Şeftaliturşusu2 Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 99% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,7b cevap paylaştı. Serin hava olması 1 0 Yorumla
Kirginimcokk0 Takip Et Master Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,5b cevap paylaştı. Doğum günüm jdkfifiv 1 0 Yorumla
YorgunBirCicek Takip Et Master Yaş: 23 , eic 98% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,8b cevap paylaştı. Havanın serin olması 1 0 Yorumla
windman107 Takip Et Master Yaş: 32 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 12,1b cevap paylaştı. Melankolik havası 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
yağmur olması serin hava olması
hatunun kafası olsaydı sevebilirdim sonbaharı :(
Sjajssj
tarzıma uygun kıyafetler İçin ne soğuk ne de sıcak olması.. Ayrıca ben doğmuşum bu mevsimde.. 😄
Yaprakların o pastel renklere bürünmesi yerlerde milyonlarca yaprağın görüntüsü ve havanın serinlemesi
Eskiden kavuşmak ile eş anlamlıydı. Alpay, Eylül'de Gel manasıydı... Şimdi, Ayrılık Hediyesi bir nevi oldu.
Ne sıcak ne soğuk yam ortası deri ceket mevsimi olduğu için bayılıyorum esasen.
Hava 2 derece nesini seveyim, yine geldi soğuklar..
Havası sadece
Bu yaz çok sıcaktı
Evet, bu yıl bunalttı cidden. Her yerde rekor sıcaklıklar. Soğuğu çok sevmem ama bu kadar sıcak fazla. Seviniyorum ben de sonbaharın geldiğine.
Kesinlikle bende.
Yağmur ve uçuşan sarı yapraklar.. Adeta, resim tablosu.🌧🍂😌
Sonbahar kombinleri 😀
Yağmur, kasvetli havalar.
Havanın serinlemesi
Bunaltıcı sıcakların sona ermesi
Havaların serin olması sıcak içecekler
Hic sevmiyorum yagmur camur, en guzeli ilkbahar
Yağmurla gelen toprak kokusu
Balık yasağının kalkması tabiki
Sonbahardayız ama yanıyoruz yine sıcak
Ortalamayı bulması.