Anlayamıyorum kim kötü 😒

#inci🌸
Anlayamıyorum kim kötü 😒
#inci🌸
Herkese farklı davranılması gerekmiyor mu?
Her insan kendine has bir karektere sahip mesela bazi insan ciddidir bazısı değil ikisinede aynı muamele de bulunursak bir taraf rahatsız olur.
Herkese aynı davranmak kötülük mü bilmiyorum ama bencilce geliyor bana. Ben böyleyim diyip karşısındaki insanın ne hissettiğini düşünmeden kendine göre hareket ediyor.
Günaydın 🌺 bence ikisi de kötü.. herkese aynı davranan kişi zaten samimiyetsizdir gerçekten güvenilir bir kişi odluğunu düşünmem hiç çünkü mesela dostum dediği kişiye de aynı davranır düşmanım dediği kişiye ya da tanımadığı kişiye de aynı davranır. herkese farklı davranan kişi de zaten iki yüzlüdür. çünkü mesela yapmayacağım dediği bir şeyi başkasına gidip yapabilir.. ya da işte ben yalan söylemem der ama gider başkasına yalan söyler kısaca bir duruşu çizgisi olmaz bu iki insanın da..
Teşekkür ederim Günaydınn
Yerine göre kendi menfaati için farklı davranan tehlikelidir bence.
Rica ederim ne demek
Her kadına aynı davranan erkek müsveddesi tehlikeli djdj :D neyse şaka bi yana herkese aynı davranan insana tehlikeli diyemeyiz ayırt etmiyordur, insanlara şans verip tanıyordur, hal ve hareketleri karşısındakine göre şekil alıyordur. Bana göre normal olan bu. Herkese farklı davranan insan bunu bence sinsilikten yapıyor, iki yüzlü gibim bir şey :D
Bana iki yüzlü dedi😀 ben farkli düşünmüştum ya.. derin konular bunlar jsjs
Sorularını biraz daha açmalısın sanırım. Benim anladığım şekilde anlamıştır herkes. ☹️
Ben seni anladim çiçem.. o yuzden konu derin😀
☺️ sorun yok o zaman çünkü ben sana iki yüzlü demem
Cevap
15Cevap
Bu insanın kendi duruşu göre değişir. Bana göre en tehlikeli insan herkesle samimiyet kurmaya çalışandır. Bir tutar tarafı yoktur çünkü.
Herkes tehlikeli kimse ile tanışmayın 😃
Yoo ben cok tatlıyım
Sen insanı şeker hastası edersin o zaman o daha tehlikelidir 😃
İğnesi falan var kullansın kajsj
Kullanır kullanır 😂
Herkese aynı davranan tehlikeli
Kötülüğü anlamak için kötü olmalısın
Herkesle samimi olan. İnsanlar karakterini değiştirmez ama tavırlarını ve üsluplarını değiştirebilir. Birine karşı çok kibarken başkasına karşı çok kaba olabilir. Ya da birine merhametliyken başkasına acımasız olabilir. Aslında bu kişinin gerçek yüzü acımasızdır. Sadece fayda sağlayacağı ya da ilgi çekeceği için başka bir kimliğe bürünüp merhametli numarası yapar bazısı. En kötüleri ve can yakanları da bu dolandırıcılardır zannımca
Kişinin beklentisine bağlı. Herkese aynı davranan bir insanın sana özel davranmasını beklemek sana kötü biriymiş gibi hissettirebilir.
Herkese farklı davranan birini de niye böyle davranıyor diye çok sorgulamak şüpheye düşürebilir. Karışık işler 😄
Al birini vur ötekine, ne farkı var birbirinden?
Herkese farkli davranan.. daha iyi değilmi.. kişisine göre diyalog, ve samimiyet farklıdır
Diğerine göre kısmen daha iyi : ))
😀tm geçtim bu nottan jsjs
Sen her zaman geçersin : ))
Tişikkir idirim 😀
Rici idirim 😂 ne kadar zor yazdım, nasıl yazıyorsunuz bunları anlamıyorum : )) bir de bunun oooo larla yazılanı var ki tam bir işkence 😂
En sevdiğim
Tosokkor odorom jsjsjsj
Zorlanmadın mı yazarken : ))
Yiooo😀alışkınım ben
Vay beeee : ))
😀yiiaa ne sandin
Koloy doğol sonmoştom ko doğolmoş zoton bor doho oslo donomom bono😂😂
Kac dk uğraştın buna doğru söyle 😀
5 dakika uğraşmışım 😂
😀neyse ilk oldu jsjs
Son olması dileğiyle 😂
😀 ben yazarım yerine
Sana yakışır : ))
Herkese aynı davranan herkesle aynı konuşuyordur herkesi aynı kefeye koyuyordur. Oysa ki terazinin bir kefesine bir kişi en ağır basar. Onu ayrı diğerlerine ayrı koymak lazım.
Bence herkese aynı davranan, samimiyetsiz yalan dolan. Herkese farklı davranmak da kötü ama şöyle herkese aynı değeri vermeyen anlamında dersek iyi ama herkese farklı şeyler söylüyorsa kötü.
Herkese aynı davranmak değerlerini kendilerini belirlerler aslın da ederi kadar saygı sevgi alırlar nabza göre şerbet.
Herkese farklı davranan tehlikeli.. yağmur nere tarla Ora derler ya.. bu insanlar aman ama. nn
Herkese aynı davranarak başlıyorum zaman onların değerini ya düşürüyor ya da yükseltiyor kendi davranışları ile
Herkese farklı davranıp dost görünüp arkadan iş çeviren insanlar
Böyle insanların olması üzücü bunu da yazayım
Herkeze farklı davranan! Böyle bi insan tanıdım Allah uzak etsin
Herkesle vıcık vıcık olan genelde ikiyüzlü oluyo dikkat et
Herkese farkli davranan daha tehlikelidir
Herkese ayni davranan oldugu gibi bir insandir
Herkese farklı davranan insan bana göre tehlikeli düpedüz çıkarına göre hareket ederler
İkisi de çok tehlikeli.
Neden ama... kişiye göre muamele davranmak iyi değil midir? Hassasa hassas yaklaşırsın, şaka kaldirabilene şaka yaparsın, herkese samimiyetlik olmaz mesela, bazısına duvar olman gerekiyor gibi.. ben onu düşünerek sordum bu soruyu
Tabii ki de herkese aynı davranan daha tehlikeli insanların değerine karakterine göre herkese farklı farklı davranılması gerekiyor zaten
Aynı davranan tehlikeli
Kişiye özel davranmasi nerenin tehlikeliki dimi? O hassastir ona hassas yaklasirsin. Oteki kopektir köpek gibi yaklaşırsın jsjsjs
Çakala çakal gibi olamıyorum beni harcarlar heee
En İyi Cevap