Kişilik & Karakter Aşırı düşünme sendromu yaşıyor musunuz? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Aşırı düşünme; geçmiş ya da gelecekle herhangi bir konu hakkında gereğinde ve uzun süreli düşünmeye denir. Geceleri kafanızın içinde sesler susuyor mu kolay uykuya dalabiliyor musunuz? Aşırı düşünme sendromu yaşıyor musunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,9b cevap paylaştı. Hayır yaşamıyorum hiç 1 0 Yorumla
TatlıKızzzz34 Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 +1 yıl Zaman zaman bu durumu yaşıyorum.. Böyle zamanlarda herkesten herşeyden uzaklaşmak istiyorum.. 1 0 Yorumla
вуηαяcσѕ Takip Et FenomenMentor Yaş: 38 +1 yıl Maalesef. Dönem dönem fazlasıyla yaşıyorum. 1 0 Yorumla
indifferent28 Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Hayır düşünmem gerekenleri düşünüyorum sadece gerisi boş 1 0 Yorumla
AntiAnensefalik Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 450 cevap paylaştı. Bunu hergün yaşıyorum 1 0 Yorumla
Ehlivukuf Takip Et Mentor Yaş: 34 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 18,4b cevap paylaştı. Evet yaşıyorum. 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Hayır yaşamıyorum hiç
Zaman zaman bu durumu yaşıyorum.. Böyle zamanlarda herkesten herşeyden uzaklaşmak istiyorum..
Maalesef. Dönem dönem fazlasıyla yaşıyorum.
Hayır düşünmem gerekenleri düşünüyorum sadece gerisi boş
Bunu hergün yaşıyorum
Evet yaşıyorum.