Bu saatte biraz temizlik, düzen işine kalkıştım da... en basitinden kitapları boy ve renklerine göre düzenlemeyi seviyorum. Düzen ve temizlik takıntım var.

Bu saatte biraz temizlik, düzen işine kalkıştım da... en basitinden kitapları boy ve renklerine göre düzenlemeyi seviyorum. Düzen ve temizlik takıntım var.
Hayır benim takıntılarım yok zaten takıntılar da sevmem hiç bir şekilde.. insan bir şeyi kafaya takarsa sadece kendine zarar verir.. bu yüzden de rahatım yani kararlarım nettir her konuda bir şeyi gereksiz düşünerek kendimi üzmüyorum
maalesef var. İşini iyi yapmayanlara, egoistlere, insanları hor gören kişilere tahammül edemiyorum. Mutlaka sataşıp bela oluyorum böyle insanlara. Onlara böyle davranırsam ve kötü karakterleri yüzünden hadleri diğer insanlar tarafından bildirilirse belki Samanyolu Beşinci Boyut'taki Salih'in yaptığı gibi düzelmelerine ön ayak olunabileceğini düşünüyorum.
Eig için teşekkürler
Takıntım şöyle var
Bir mekanda masa kenarına mutlaka ben otururum
Başkasının evinde, iş yerinde vs lavaboya kolay kolay gidemem.
Başkasının arabasını kendi arabamdan daha özenli ve temiz kullanır yakıtını tamamlar öyle geri veririm
Eşyalarıma dokundurtmam
Evet var, Eğer odamın kapısı açıksa asla uyuyamam.
Cevap
19Cevap
Takıntı boyutunda değil mi bazen en ince ayrıntıya kadar dikkat edip temizlik yapıyorum. Normal birinin aman ne gerek var diyerek göz ardı edeceği detaylar..
Takıntı derecesinde değil ama temizlik hassas olduğum bir konu🙄 Temiz olmayan insan her ne olursa olsun kim olursa olsun 5000 km uzak olsun
Güzel kokulara takıntım var
Arabaların içinin temiz olmasına ve güzel kokmasına
Yemeye başlamadan önce kesinlikle su içerim
Duzen Simetri ve temizlik hijyen bakim yemek saati gibi var. Sana da kolay gelsin
Takıntı demeyelim, titizimdir, temiz olmayı severim
Kritik durumlarda hepsi uçtuğu için hiç bir şeye takıntım var diyemem
Benim Turkiyede lakabim Toprak dusmanidir. Umarim gerisini anlamisindir kardesim. :)
Arabayı kitledikten sonra birkaç kere kontrol ederim
-de, - da bağlaçlarında yazım yanlışı yapanları kesinlikle uyarırım çünkü görmeye dayanamıyorum.
Evet insanların dediklerine takılırım mesela 3 gündür bana ölü geline benziyorsun dediler kafamda gezip duruyor nasıl ona benzerim ben diye 🤧
En ön koltuk haricinde otobüs yolculuğu yapamam
Düzen severim israf sevmem hiçbir mail adresini boş yere açık tutmam
Parmak çıtlatmak her an her yerde mutlaka
Evin kapısı kitlerken bı kaç kez kontrol ederim
Peynir yediğim gün balık yemem
Hayır yok. Manzaraya bak yahu
Ufak tefek var
Basak burcu ben
Hangi birini desem..
temizlik ve kilo takıntım var.
sevgilime takintiliydim ama gecti
Umursamam pek