Senden iyi dost mu, düşman mı olur?

Dost başa düşman ayağa bakar🤣🤣🤣 ben ayağıma bakıyorum; kendimin düşmanıyım 🤣🤣
12 EYLÜL 2023
Senden iyi dost mu, düşman mı olur?

Dost başa düşman ayağa bakar🤣🤣🤣 ben ayağıma bakıyorum; kendimin düşmanıyım 🤣🤣
12 EYLÜL 2023
Ben tabi ki de iyi dost olur aslında ikisi de olur çünkü ben kim nasıl hak ediyorsa öyle davranıyorum bir insanı sevmiyorsam zaten bir nedeni vardır ben kolay kolay kimseden nefret eden bir insan değilim ama intikam almam tabi ki de.. sadece bir insanı affetmem yaptıkları için ve hiç bir zaman da bana yaptıklarını unutmam her zaman hatırlarım ki bir daha hata yapmayayım...
bunun dışında benden çok iyi dost da olur çünkü en çok da kötü günde arkadaşımın yanında olurum onu yalnız bırakmam ve her zaman için de desteklerim..
Dost olur mu bilemiyorum bunu çevrimdekileri sormak lazım ama düşman olamadığından çok eminim bir türlü düşmanlık çıkmıyor Benden Hani bazen olsun istiyorum ama olmuyor
Cevap
39Cevap
Ayakkabı çok cıks. Düşman olmaz benden kin bile tutamıyorum, kalbim saf pamuktan djd 😅 dostluğum güzeldir bak.
Teşekkür ederim, sanirim 2 yıldır giymiyordum arkalarda kalmış görünce giyeyim dedim🤣😅
Sende ben gibisin😄
Rica ederim giyip eskitmeme peşindesin sanırım 😂
Yok o kadar çok ayakkabım var ki unutuyorum 😅🤣🤣 eşim alay ediyor senenin her gününe bir ayakkabın var diye🙄🤣🤣
Aha ayakkabı müzesi olan biri daha :D welcome canemmm
Thanks canım 😀
Benden bir düşman olur offf 😏
Düşmanım düşmanlarına şükreder
Dostluğumda iyidir düşmanlığımda karşımdaki ne isterse onu alır...
Benden düşman olmaz, kin tutamıyorum. Çok iyi bir dost olur bak.😄
Dost olur gadası
Fatih Terim'i hiç sevmem ama güzel bir şey söylemişti zamanında:
-Kimseye dostluğumdan başka şeyi tavsiye etmem..
Harbi bilirim dostluğu.. Dost olsun; bana bir gelene on giderim.. O samimiyeti hissettirsin, kalk gidiyoruz dediğinde nereye diye sorarsam etimi koparsın..
Ama sahte gülücüklerle gülüp, en yakın istasyonda inen insandan ne dost olur ne de post.. Her yerde geçerli bu.. Sanalı manalı aynı..
O topuklar konvansiyonel silah etkisi yaratır.🙂

Dost olabildiğime inanıyorum.🙂
Biraz belki olabilir...
Evet dost görünüyorsun.
Dostum olmaz , düşmanım yaşamaz. Sen benim kardeşimsin. Sorunu cevaplamaya geldim. Şakayı bırakacak olursam benden iyi bir dost olur. Dostun dostumdur , düşmanın düşmanım. Kendine iyi bak dostum.
Seni tanıyor muyum? Çünkü tanıdık gelmedin
İkisi de olur derdim de pek kimseye düşmanlık edesim olmuyor.
Sebepsiz yere asla düşman olmam ama bir sebebim varsa da hak ettiğini elbet bir gün görür. Dostluğum ise çok kıymetlidir ama herkeste dostum olamaz bu konuda da çok seçiciyim.
"Bırak düşmanıma düşman olmayı, düşmanıma bile dost olmuşum ben.." der bir Bedirhan Gökçe sözü
Benden iyi dost olur ama eğer bana saygısızlık olursa, veya karşımdaki kişi bana yalnış yaparsa düşman değil de biraz acımasız tarafı mı görür.
Ben düşman olmam yani bunu istesem bile yapmam kinci bir insan değilim içimde kin öfke taşımam düşmanlık beslemem kimseye.
Dostluğum sadıktır. Ama sevmediğime , güvenmediğime düşman olmasam da net bir sınır çizerim bir daha geçemez o sınırı..
herkesle dost olmam açıkcası ama herkese düşmanda olmaz benden kısaca düşmanlık yapmam diyelim
Benim düşmanlığım bile birçok dost görünümlü insandan daha iyidir. Çünkü her durumda ağzım sıkıdır.
karşımdakişi kişiye göre değişir
adamına göre muamele
İyi dost olur yanımda sıkılmazsın gerektiğinde beter olabilirim 🙃
Benden sadece o muhteşem gözlerinin içinde kaybolan bir seyyah olur...
İkisi de çok iyi olur ama genellikle dostum olmayı seçiyorlar
Benden iyi dost olur ve bu arada ayağına bakarken diyor musun sen ne ayaksın diye?😂😂
Benden dost olur, düşman olmaz. Düşmanlık eden kendisi kaybeder, bana bir şey olmaz.
Düsmanlik yapamiyorum
Küsüyorum arkami dönüp gidiyorum.
- ama dostlugum fena degildir.
;-/
Düşman olmaz korkarım ben 😂
Sen ve korkmak sesli güldüm 🤣🤣🤣
Abla ayarım yok , kaybedecek çok bir şeyim yok falan ölmesine sebep olurum diye 😂
Yoksa korku hormonlarımı aldırdım ben 😂
Tamam şimdi oldu işte 🤣🤣 seninle akraba olma olasılığınız var mı?🤣🤣
Ablam diyorum yeterli sebep bence 🤔 akbaba sevmiyorum be ablan 🥹
Yeterli evet👍
benden düşman olmaz.. hak edene hak ettiğini veririz
Dost olur. Sana bakacak olursak, düşmanlığın sağlam.
Benide yok yere dusman ettin simdi istemeden gormus bulunduk
Denemenden bilemezsinki
Çok iyi bir düşman olur jsfs
Huyuma suyuma gidilirse iyi dost olurum.
Dost
Benden iyi dost olur.
çok güzel düşman olur
Bu zamanda dost olunmaz
dost olur eminim
Kendime düşmanım zarar ettim bugün
İkisini de iyi yaparım jsjsjsks
Hem dost hem düsman olur
Her ikisi de çok sağlam olur
İkisi de olur benden
İkisi de iyi olur benden
Dosta dost düşmana düşman olur benden