Neyi eksik yapıyorum?

Temizim ilişki yaşamadım etmedim merakımda yok değil her insan merak eder dua ederim çabuk bağlanırım yalnızlığım o kadar psikolojimi bozdu ki yani anlayamazsınız gibi düşünüyorum konuştuğum her insanla hemen arkadaş olup dost olma çabasındayım sonra ne oluyorsa oda gidip geçiyo dışarı pek çıkmam yeni taşındım başka semte açıktan okuyorum pişmanım yalnızlığım çirkinliğim ya da kotu davranışımdan değil çoğu erkek elbet bir ilişkiye girmiştir ben sevdiğim kızın elini tutmadım ya tutamadım sanal gibiydi yaşım gelmiş 19 a tipim var mı var özgüvenim çok küfür desen çook sevmem etmem sesim kalın biraz şair gibi diyorlar okuldayken bir kaç hoca severdi ama tek sorun var benim adam gibi bir arkadaşımın olmaması boyum 1.88 basketle aram iyi tipimde var yalan dolan sevmem her şeyim doğru yani ne eksik anlayamıyorum gerçekten biri olsa sevgiliyi bırak insan gibi bir arkadaşımız olsa ne bilim dolaşsak orda burada gezsek beraber gülsek yani sigara yok içki yok düzgün bir hayat yaşasak ailelerimiz bilse bizi ne bilim duygusal bir insanım neyse bu gecede yalnızım yapıcak bişi yok yalnızlık zor.
Neyi eksik yapıyorum?