Kendinizi beğenmişliğiniz ne seviyede😀
Hayranlık duyduğunuz bir özelliğinizden bahsedebilirsiniz👒🍂

Kendinizi beğenmişliğiniz ne seviyede😀
Hayranlık duyduğunuz bir özelliğinizden bahsedebilirsiniz👒🍂
Dünyada kendine en hayran insan benim kendi resimlerimi açıp hayran hayran bakıyorum gamzelerime kendime düşüyorum resmen bak sana en büyük yemin olsun eğer kendimle sevgili olabilseydim sana yemin ederim kendime çıkma teklifi eder sevgili olurdum zeynep koçak kendine hayrandır ismime soyadima hayranım özellikle zeynep ismine hayranım kendime aşığım özgüven patlaması değil bu tabi oda var işin için de ama harbi kendime aşığım aynada kendime bakarım sürekli kendi resimlerimi açar açar seyrederim bu dünyada hayran olduğum tek kişi kendimim benden bir tane daha yok o kadar şanslıyım kendime sahip olduğum için delikanliyim merhametliyim kendimi anlayabiliyorum kendimle arkadaş kalabiliyorum zekiyim kurnazım romantiğim yakışıklıyım espriliyim komiğim kendimi eglendirmesini biliyorum kendimi yanlış anlamıyorum kendime trip atmiyorum kendimi yanlış anlamiyorum kendimle hem sevgiliyim doğduğum günden beri hem en iyi arkadasiyim kendimin kendimle öpüşebilsem kendimle bir kere dudaktan öpüşmek isterdim keşke şansım olsaydı bir kere kendi gamzeli yanagimdan öpmek isterdim kendimi bir kere kendime sarılmak isterdim imzalı tshirt isterdim kendimden yakında üstüme zeynep koçak baskılı tshirt yaptırıp giymek istiyorum aşırı kendime hayranım bu dünyada en çok aşık olduğum kişi kendimim ben kendime aşığım çünkü iyi niyetliyim kimseye zararım yok kendi hayatımı kimseye zarar vermeden yaşıyorum ben mesela gülmeyi çok severim bütün arkadaş ortamlarında herkesi güldüren o girişken kişi benim sinirlenmem kolay kolay sakinim eglenmesini bilirim kız arkadaşlarıma ayak uydururum çok uyumluyumdur ortama çabuk ısırırım sicakkanliyim kız arkadaşlarım hadi sunu yapalimmi zeynep dediklerinde hayır demem tadını çıkarırım çok eğlenceli çılgın bir tipim manyak ve deli bir ruh hali uçuk kaçık serseri biriyim capkinim ama en önemlisi kadınlara karşı inanılmaz kibar romantik ve centilmen biriyim dünyadaki hiç kimseye benzemiyorum kendime özgü biriyim içimden geldiği gibiyim doğalım yapmacık değilim özenti değilim ben zeynebim rol yapmam doğalım kendime hayranım çünkü bir tane karıncanın canı yansa oturur üzülürüm bir tane kızın saçının teli düşse ben üzülürüm ben inanılmaz biriyim ben gerçekten çok aşık oldum kendime kendim gibi biri kıyamete kadar çıkmayacak karşıma herkes kötülükten kıskançlıktan fesatlıktan kafayı bozmuş ben öyle değilim benim tek amacım kızlar ben kızları çok seviyorum öldürseler yine sevecem aşırı kız düşkünü biriyim iyi davranirim kızlara kibar davranırım beni bu dünyada o kadar hoyrat akıllara zarar biri olmama rağmen bir zeynep koçagi sadece kızlar yola getirebilir ben sadece kızların sözünü dinlerim benim bu kadar hoyratligimi sadece kızlar durdurabilir bu arada kendime de bayılıyorum aşığım zeynep ismine ölürüm kendi ismime tapıyorum
Kendini severim ama öyle hayranlık derecesinde değil. Ufaktan narsistliğe kayar o iş. Kriz yönetimi sırasındaki soğuk kanlılığımı takdir ederim ama 👌
Cevap
24Cevap
Kendimi komple seviyorum ya ben :D ama öyle kibirlenmiyorum
Sen sevilmez misin hiç yaa 🥰🤗🥳
Ben de seni seviyorum bebeim ❤🤗💋
🥰
Evet kendimi aşırı seviyorum tabi ki de.. hatta kendime aşığım da denebilir..
Çalışkan oluşuma hayranım. Bazı şeyleri de çok bildiğim için hayranım 😂
Mutfaktaki el becerimi ve el lezzetimi , prarikliğimi seviyorum ☺️
Evet severiz ama güzel kadınlarda görünce yüreğimiz hop hop ediyor
Var. Yediğim onca kazığa rağmen hala ayakta duruyorum
O kadar çok seviyorum ki kendimi kimseye göstermiyorum
Hayır. Tanrı'nın verdiği şeyler için sadece şükrederim.
Kendimi seviyorum ve her insan kendini sevmeli hayran duymalı..
Kendime hayranligim oluyor bazen arada ayna da güzel durduğumu hissediyorum 😂 ruh halinden kaynaklı biraz da
Var olmaz mı? mesela birisi var ondan hiç saklanamıyorum ve sürekli enseleniyorum ama sadece ona :D hatta bu çok hoşuma gidiyor yakalanmak yani
Erkek olsam deli gibi aşık olurdum kendime, o kadar hayranım.
Kendini beğenmiş biri değilim ama genelde iyi laf soktuğumu söylerler
Kumral saçlı, yeşil gözlü olmam ve ince, uzun boylu olmam enn sevdiğim özelliklerim. Çok şükür. Tabi kimseye de anmam, söylemem. Yani kendini beğenmişlik , hava atmak falan kesinlikle yapmam.
Herkeste narsistik eğilimler vardır ama bende çok az
Ponçik parmaklarım bu soruya cevap verirken yoruluyor
Sevgili gözlerim, sizi yorduğum için de özür dilerim.. ahs
Kendime bayılıyorum adeta.
Kendimi severim. İyi kızımdır😄
Evet var tabii ki de 😄
Kendine hayran olmayan var mıdır : ))
evet var kendimi severim
yoo aksine ben bazen kendime gıcık oluyorum
Güzel kadınları kendime aşık ediyorum.
Fazla dişiyim
Seviyorum kendimi kalp kalp