Teşekkürler☺
Boş zamanlarınızda ne yaparsınız? anketin öne çıkarılan içeriklere eklendi, ışık hızıyla gelecek cevaplara hazır ol!
Tekrar teşekkür ederim ☺
Bunlarin hepsi olur ya her zaman değişik uyurum da keyfime bakarim da film dizi seyrederim de telefon da oyun da oynarım tek bir şey yapmam ya her zaman değişik
Hiçbir zaman gitmeyeceğim daha doğrusu gidemeyeceğim yerleri google earth'ten sokak sokak gezmek, fotoğraflarına bakmak, nasıl gidilir , nerede kalınır gibi abuk sabuk bilgilere bakmak.
Cevap
21Cevap
film dizi izliyorum
Kitap okumak için kendime zaman yaratmaya calisiyorum. İnsanlardan soyutladım resmen kendimi..
İşletmeme gidip eksik gedik varsa onlara bakıyorum en azından oturup bir bardak çay içiyorum
Dışarı çıkar hava alırım, oyun oynarım, ders çalışırım, müzik dinlerim, kitap okurum
Film, Kitap , telefon, bakım, onlayn alış-veriş , yanımda bir kişide olursa dedi kodu 😂
Yürüyüş yaparım.
Doğa veya deniz yürüyüşlerini severim
Kitap okumak kadar bir diğer güzel şey ise, gezmektir.
Dizi-film-anime izlerim, kitap okurum. Depresyona derinlemesine girerim rjdj
Boş zamanlarında matematik dersi veriyorum online
Spor yapıyorum
Beşiktaş
Araştırma öğrenme ve yazma
Ders calisiyorum, kahve iciyorum, film izliyorum, resim ciziyorum, muzik dinleyip gitar caliyorum, kitap okuyorum, yemek yiyorum, uyuyorum ve geberiyorum
Kitap okuyorum..
Bilgisayarda yapılacak bir sürü iş var. Üşeniyorum çoğunu yapmaya, geçiştiriyorum
Bu seçenekler arasından kitap okurum.
Kitap okuyorum
Müzik dinlenirim
internette takılıyorum
Gamer olmak ayrıcalıktır
Çalışıyorum sürekli, boş zamanım olmuyor genelde
Dizi izliyorum
Dizi film izliyorum ve uyuyorum
Oturup kendimle kavga ediyorum 😂
Müzik 🎧 dinliyorum 👂
KS da gezerim zevkli site
üzülerek diyorum ki prno izlemek