Kişilik & Karakter Dünyada en çalışkan millet hangisidir? redork Takip Et Yoda Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Japon Alman İngiliz Fransız Finli Türk Diğer Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Dünyada en çalışkan millet hangisidir? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,7b cevap paylaştı. Japonlar bence 0 0 Yorumla
thecutewitch Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 5b cevap paylaştı. Japonya bana göre 1 1 Yorumla redork +1 yıl Evet zamana ve değişen onca şeye rağmen hala atalarının yolundan adım adım ilerliyorlar. Yorumla
ultrapatates Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Çinli 1 1 Yorumla redork +1 yıl Şu an olmasa bile gelecekte olabilirler, dünyanın en büyük ekonomisine sahipler en güçlü ekonomisine sahip olmaya da yakınlar. Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Japonlar bence
Japonya bana göre
Evet zamana ve değişen onca şeye rağmen hala atalarının yolundan adım adım ilerliyorlar.
Çinli
Şu an olmasa bile gelecekte olabilirler, dünyanın en büyük ekonomisine sahipler en güçlü ekonomisine sahip olmaya da yakınlar.