.. yani herşeyinizi harfiyen bilmek istemeleri, kendi öz hayatları o kadar b*kki sırf size odaklanmış cahil beyinlere bu platform sayesinde ne demek istersiniz?
Edepli yorumlar etmeniz dileğiyle..
.. yani herşeyinizi harfiyen bilmek istemeleri, kendi öz hayatları o kadar b*kki sırf size odaklanmış cahil beyinlere bu platform sayesinde ne demek istersiniz?
Edepli yorumlar etmeniz dileğiyle..
Beni sık boğaz eden kişiler yok olsa da onları hayatımdan çıkartırım zaten ama tavsiye olarak Etrafındaki insanları sürekli sık boğaz edenlerle baş etmek zor olabilir. Bu tür insanlar, genellikle başkalarını kontrol etmek ve kendi isteklerinin yerine getirilmesini sağlamak için başkalarının duygularını veya ihtiyaçlarını önemsemezler. Bu durum, kurbanlar için sinir bozucu, yorucu ve hatta zararlı olabilir. Sık boğaz edenlerle başa çıkmanın birkaç yolu vardır: Sınırlarınızı belirleyin ve bunları uygulayın. Sık boğaz edenlerle başa çıkmanın en iyi yollarından biri, sınırlarınızı belirlemek ve bunları uygulamaktır. Bu, onlara neleri kabul edeceğinizi ve neleri kabul etmeyeceğinizi net bir şekilde ifade etmek anlamına gelir. Örneğin, sık boğaz eden biri size sürekli olarak tavsiyelerde bulunuyorsa, bunu yapmayı bırakmasını söyleyebilirsiniz. Duygularınızı ifade edin. Sık boğaz edenlerin davranışları sizi nasıl hissettiğinizi ifade etmekten korkmayın. Onlara, davranışlarının sizi rahatsız ettiğini ve bu davranışlarını değiştirmelerini istediğinizi söyleyin. Kendinizi korumaya odaklanın. Sık boğaz edenlerin davranışlarından kendinizi korumaya odaklanın. Bu, onlarla olabildiğince az zaman geçirmek, onlara kişisel bilgilerinizi paylaşmamak ve onların olumsuz yorumlarına kulak asmamak anlamına gelebilir. Profesyonel yardım alın. Sık boğaz edenlerle başa çıkmak zor olabilir. Eğer bu durum sizin için çok fazla soruna neden oluyorsa, profesyonel yardım almanız faydalı olabilir.
Evet var öyle meraklı melahatlar. Ben kendimi ve özel hayatımı anlatmayı pek sevmem. Onlar konuşurlar ben dinlerim, kendimden çok sır vermem. Ancak karşı karafın içtenliğine, samimiyetine, dostluğuna inamışsam açılırım. Dertleşirim. Yoksa ben fazla mesafeliyim. Bu karşı tarafın canını çok sıkar. Bazılarının ben sana o gözle bakmıyorum’u anlaması gerek. Bir de şöyle tipler var. Beni takibe ekliyor, tekrar siliyor, tekrar eklemeye çalışıyor. Ruh hastası…
Ben sana bir kez o şansı verdim. Daha ne diye oyun oynamaya kalkarsın ki? 🤦🏼♀️ Aptal şey. Bi de bunlar 45+ yaş üstü Olgunlaşacaklarına çocuklaşıyorlar. 35+ yaş üstü aklı başında olan erkeklerden beterler. Demiyorum hepsi fakat kimisi. Bazen z kuşağını daha aklı başında, amacına odaklanmış zeki buluyorum. En azından 45+ yaş üstü gibi alıngan, tripli, sorun çıkaran, çocuk gibi kaprisi olan hiç değiller.
Cevap
6Cevap
Ve ansızın bir ses duyar telefondan " Aradığız numara şu anda meşkul lütfen daha sonra tekrar deneyin" 😎💪
Kocaman susuyorum...
Hiç aram yok
İyi değil
Kim kızdırdı seni 😊
Sevmem
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?