Eğer mümkünse bu nasıl olur?
Evet değişir
Hayır neyse öyle gider
Yaşamadan bilemem
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Eğer mümkünse bu nasıl olur?
İnsanın karakteri tamamen değişmez ama zamanla olgunlaşır ve şekillenir. Hayat tecrübeleri, yaşanan olaylar ve çevresindeki insanlar onun bakış açısını etkiler. Mesela gençken sabırsız biri, zamanla daha sakin ve anlayışlı olabilir. Ancak özünde iyi biri kötülüğe, bencil biri de aniden fedakâr birine dönüşmez. Değişim mümkündür ama kökten değil, gelişim şeklinde olur.
bi insan diyelim doğduğu evde kotu orneklere maruz kalıp kotu aliskanliklar edinebilir bunlar ilerde cabayla değişebilir ama özünde fıtratı değişmez bence. hem bi sözde der ki "Dağın yerinden oynadığını duyarsanız inanın, fakat bir kişinin huyunun değiştiğini duyarsanız inanmayın
Güzel sözler bunlarn
Cevap
14Cevap
Evet değiştirir karakter her şeydir zaten insan değişmek istiyorsa kişiliğinden başlamalı yaşadığı şeyler de etkiler karakteri.
Hayvan sevmeyen birinin hayvan sahiplenmesi gibi olur herhalde, anlamsızdır ama imkansız değildir
Değişir.. Eğer o insan bir sıviysa girdiği ortama göre şekil alır..
Karakter değişmesi değilde düşünceleri değişir veya oturur. İnsanda yontuluyor.
Psikologlar diyor ki, ergenlikte insanın karakteri oturuyor yani değiştirmek olmuyor ama az çok özelliklerini törpülüye bilir.
Tabi ki de değişir. Bazen iyi anlamda bazen kötü anlamda. Ama her insan her yaşta her koşulda değişir
Değişmek mevsimlere yakışır ama insan ne yakışmazsa onun peşinde. Değişir elbet, beğenilmek için de değişir. Sevilmek için de
Değişmez, sizin için zoraki bazı huylarını değiştirmeye çalişabilir fakat uzun sürmez
Kimse değişmez, kimse de kimseyi zorla değiştiremez.
Asla ve asla değişmez. Yılan kabuğunu değişir ama yine ısırır. Insan da yılan gibi.
Nedemişler eskiler köpek tüyünü atar huyunu atmaz yani deyişmez
Karakter sonradan öğrenilmiş davranışlar olduğu için ömür boyu değişebilir
Değişir, karakter yaşadıkça değişen bir şeydir
Evet değişir. Ancak hayatta canından çok sevdiği, değer verdiği bir şey veya bir kişiyi sonsuza dek kaybettiğini anladığı zaman değişir.
Karakter değişir mizaç değişmez diye biliyorum insan davranışları dersinden
Sadece kendi isterse değişir
Değişir ve değişmek zorunda
Değişmeyen tek şey değişimdir.
İnsanlar değişmez, rol yaparlar.
ben inanmıyorum arkadaş
Değişmez kesinlikle
Yaşadığı tecrübeler sonucunda değişir tabi.
Karakteri oturmamış kişilerde değişir
Belirli olgunluktan sonra çok zor
Kendisi istiyorsa değişir onun dışında değişmezz
Karakter değişmez, huy değişir
Değişmiş gibi yapar sadece
Değişen gördüm, çok nadirdir
Yaşantılarından dolayı değişebilir
İstese değişir beni çok ezdiler iyi niyetimden ben değiştim
Değişir, yaşadıkları, gördükleri değiştirir
Zamana birak
Değişir
huylu huyundan vazgeçme