Ben genel de evde takılan birisiyim :) Evi daha çok seviyorum ama tabi dışarıya çıkmayı da seviyorum :D
Ev daha rahat abi :D
Gezentiyim :D
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Ben genel de evde takılan birisiyim :) Evi daha çok seviyorum ama tabi dışarıya çıkmayı da seviyorum :D
Üniversite bitene kadar gezmeyi dışarıyı daha çok severdim hiçbir şey yapmasam kafe kafe dolaşırdım ama şu an gürültülü geliyor arkadaşlarla dışarda içilen kahvedense evdeki daha güzel geliyo ekonominin de etkisi olabilir buna gerçi
Ya ben evde takılırım arada bi çıkarım market alışverişimi hallederim okul ev dışarı gezmeye yani arada giderim onda da beğendiğim bireyler varsa onları alırım boş bos oturmam genelde zaten internetten alışveriş yapıyorum daha kolayıma geliyor ama İnternette ben istediğim bazı şeyleri bulamıyorum açıkçası mecbur olmadıkça pek cikmam
Cevap
7Cevap
Çalışmasam 7/24 evde olurum o kadar çok seviyorum evde vakit geçirmeyi.
arkadaşım olmadığı için gezmiyorum şu sıralar evdeyim.
Her gün her gün dışarı çıkası gelmiyor insanın. Sürekli evde durmak da. Ama ikisini kıyaslarsam ev daha rahat
Dışarı çıkınca yaşayacağım ciddi maddi zararı düşününce şu sıralar genelde evdeyim:) arkadaşlarımı da eve çağırıyorum genelde
Ev de dinlenmek de çok güzel oluyor. Bazen de gezmek çok güzel oluyor. Hava durumu ve benim duruma göre değişir.
Gezmeyi çok severim paramın beni götürdüğü yere kadar
İki tarafım da var fakat evde durmayı daha çok seviyorum.
İkisini de severim ama evde takılmayı daha çok tercih ediyorum.
Evcimen bir insanım ama gezmeye karşı koyamam.
Bazen evden çıkasım gelmez
Bazen de sürekli gezmek isterim
İkisi de uygundur benim için..
Gezmeyi sosyalleşmeyi severim
Gezmeyi seven
Keyfime göre iyisem gezerim keyfim yoksa gezmem
Gezmek daha iyi tabii paran varsa 🙄
Evciyim 😃
Her ikisi de iyi 👍🏻
Her ikisiyim, eve daha düşkünümdür ama
Duruma göre değişir ama ev insanı değilim
Evi daha çok severim…