Anlık olarak 21 yaşına girdim ve doğum günümün kutlanmasını istemiyorum. Oldum olası hiç sevmedim parti vs ama her seferinde daha bir geriliyorum. Bana göre kutlama vs yapılmadan o gün sıradan geçirilmeli

Anlık olarak 21 yaşına girdim ve doğum günümün kutlanmasını istemiyorum. Oldum olası hiç sevmedim parti vs ama her seferinde daha bir geriliyorum. Bana göre kutlama vs yapılmadan o gün sıradan geçirilmeli

Mutlu ve güzel bir ömür diliyorum. Bana da çok manasız geliyor kutlamalar. Aileme ve sevdiklerime defalarca söylememe rağmen hep kutlarlar. Benim için olmasa da olur. Keşke 21 yaşına dönebilsem bende.
Bugün benimde yaş günüm ♥️ doğum günün kutlu olsun her şey gönlünce olsun 🌸bende büyük kutlama beklemiyorum ama pasta ve hediye almak güzel bence, değer verilip onemsendigin anlamına gelir yani ben kendim için öyle düşünüyorum. Ama kimse bişey almadı bide para verelim git kendine pasta al dediler yapmamalarıni geçtim bu teklife ciddi kırıldım. Tek istediğim bir pastaydi.
nice yıllara insanları boş ver
Ben herkese özendim varya hep gittim aldım şimdi benimkine kuru kuru kutlama o kadar küçücük pasta bile yok önemli olan düşünülerek alınması pasta hikaye ama üzüldüm ya kalbim kırıldı 💔
Doğum günün kutlu olsun
@Umursamazbirpanda_ teşekkür ederim ♥️
kim sana nasıl davranıyorsa sende oyle davran aşko
Cevap
4Cevap
Çünkü bazı şeylerin farkına varıyor insan veya hayat eğlencesini kaybediyor. Eğlence anlayışın kutlama değil de daha farklı şeyler oluyor.
Bende sevmem ve saçma bulurum. Özellikle doğum günleri. Sıradan bir gün yani neyin çabası bu.
Benimkini hatırlayan olmaz zaten
yo ben hatırladım
Sürekli kutlandığı için olabilir.
Depresyona girdiğinin işareti mi acaba
Oluyorsa sevdiklerinin kutlanmasi iyi olur
bende
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?