Az önce sigaraya sinirlendim ben de şaşırdım tövbe nenemlailehe. 

Ben hiç sinirlenmem ben hayatım boyunca sinirlenmedim sinirlenirsem ya ağlarım ya da direk hiç beklenmedik derecede yoğun tepki gösteririm korkarsın kolay kolay sinirlenmem durduk yere falan ters cevap vermem ve sinirli insanları hiç sevmem
Cevap
7Cevap
Hayır nedensiz olmuyor mutlaka bir nedeni oluyor. bu yüzden de sakin kalmayı deniyorum. günde 1 pakete çıktı sigara :D
Şu sıralar sinirleri alınmış gibiyim...😄
Uzun zamandır sinir yok bende gayet relax biriyim
Huysuz ve sinirli biri değilim. Sadece hadsizliğe tahammül edemem , öyle durumda da uzaklaşirim, silerim zorla gel kaşi derse kaşirim ama
Biz kadınlar için normal bir durum
Bir ayın 10 günü normal yaşıyoruz
Gerisi stres sıkıntı kaygı
Daha ziyade çöpe atmakla tehdit ediyorum sinirimi bozan canlı cansız herşeyi. Ciddiye alıyordur diye düşünüyorum
Sinirli değilimdir ama bu aralar çok eften püften sebeplere öfkeleniyorum hatta sebepsizliğe bile öfkelendim şu an..🤦🏻
Sadece sabah uyandığımda sinir oluyorum 😂
Onun dışında sıkıntı yok 😂😂
Trafikte sebepsiz sinirleniyorum sadece, onun dışında sorun yok
Yok sebebsiz değil bisiye sinirlenip başka şeylerden çıkardığım doğrudur arada 🙂
Bazen neye sinirlendiğimi bile unutuyorum hobi gibi bir şey oldu artık
Özellikle muayyen günler yaklaşırken evet. Ülke geneli antidepresan kullanmalı bence.
Sen ne diyosun. Tabağa bardağa şişeye bile sövüyorum bazen
Türkiye -Ermenistan naçı sonrası yarım gün anlamsız şekilde bir sinir harbi yaşadım.
Ne alaka mk.. halbuki çokta ziklemem futbolu..
Evet. Dün durduk yere agresifleştim. Arkadaşımın mesajlarına cevap vermek istemedim, öylece kimseyle konuşmadan durmak istedim.
Türkiye genelinde karşımıza çıkan duvara bile sinirleneniliyoruz bu burada ne geziyor diye 🤣ekonomi kötü yapacak bişe yok😂😂
Sebepli bile sinirlenmeyi pek tercih etmiyorum
Her şey üst üste gelince sinirlenirim sadece
Sebepsiz değildir sebebi vardır birikmiştir
Oluyor evde kriz geçiriyorum bazen
Yok ya o kadar da değilim 😂
Olabiliyor.. :)
Ağrım varsa huysuz oluyorum…
Sinirlenmemin illa ki sebebi vardır
Evet oluyor. Bazı günler modum yerinde olmuyor.
Benim her zaman bir sebebim muhakkak vardır
Pek olmaz, hayır. Kolay da sinirlenmem zaten.
Hayır, ben çok sabırlıyım 😂😂😂
Kolay kolay olmaz
Sebep sövüyorum
O kadar delirmediö
Uuu, hemde cok 😏
Herzaman
Oluyo
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?