Kişilik & Karakter Kendinizin kibirli ya da çekilmez biri olduğunuzu düşünüyor musunuz? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor Sabredenler var mı size Kendinizin kibirli ya da çekilmez biri olduğunuzu düşünüyor musunuz? Kendinizin kibirli ya da çekilmez biri olduğunuzu düşünüyor musunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,3b cevap paylaştı. Hayır düşünmüyorum ama beni kibirli bulan ya da çekemeyen varsa kapı orada derim çok keyifle... 1 0 Yorumla
Acid_Qeenn Takip Et FenomenMaster Yaş: 45 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 9,6b cevap paylaştı. Kibirli biri değilim ama çekilmez biri olduğum doğrudur... 1 0 Yorumla
PandaİsBack Takip Et FenomenYoda Yaş: 27 +1 yıl Kibirli değilim ama çekilmezim. Her insanın harcı değil bana katlanmak. :d 1 0 Yorumla
Malefiz1313 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7,6b cevap paylaştı. Asla kibirim yoktur çekilmezin akdine yaşam sevinciyle doluyum ama bazı burnu havada insanlara kibirli oluyorum onların dilinden konuşuyorum onlarla 2 0 Yorumla
Edaaa97 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Kibirli değilim kinci de değilim ama şu detaya katılıyorum bir insan bana ne kadar insansa bende ona o kadar insani olurum 2 0 Yorumla
Saddov Takip Et FenomenMaster Yaş: 32 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 8,2b cevap paylaştı. Bazı konularda kibirli değil bilgiliyim. Bilmediği halde bilmişlik taslayanlara kibirli olabilirim. 0 0 Yorumla
Gzz00 Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Kibirli değilim egom yüksek biraz ama en azından dürüstüm diğerleri gibi egom 1500 dolaşıp bidibidibidi takılmıyorum 😂 1 0 Yorumla
flaneurx Takip Et Master Yaş: 125 , eic 63% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 11,5b cevap paylaştı. Kibirli , kendini beğenmiş, güzel, mutlu, neşeli, enerji doluyum... 1 0 Yorumla
nerdeyimki Takip Et Xper 1 Yaş: 26 +1 yıl Bazen çekilmez olabiliyorum ama kibirli biri değilim 1 0 Yorumla
tiryakinimtiryakin Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 +1 yıl Çekilmez olduğum söylenir ama neye ve kime göre.. 0 0 Yorumla
kendikendine34 Takip Et Bilge Yaş: 42 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 443 cevap paylaştı. Düşünüyorum 1 0 Yorumla
Zena24356 Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,5b cevap paylaştı. Değişiyor 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Hayır düşünmüyorum ama beni kibirli bulan ya da çekemeyen varsa kapı orada derim çok keyifle...
Kibirli biri değilim ama çekilmez biri olduğum doğrudur...
Kibirli değilim ama çekilmezim. Her insanın harcı değil bana katlanmak. :d
Asla kibirim yoktur çekilmezin akdine yaşam sevinciyle doluyum ama bazı burnu havada insanlara kibirli oluyorum onların dilinden konuşuyorum onlarla
Kibirli değilim kinci de değilim ama şu detaya katılıyorum bir insan bana ne kadar insansa bende ona o kadar insani olurum
Bazı konularda kibirli değil bilgiliyim. Bilmediği halde bilmişlik taslayanlara kibirli olabilirim.
Kibirli değilim egom yüksek biraz ama en azından dürüstüm diğerleri gibi egom 1500 dolaşıp bidibidibidi takılmıyorum 😂
Kibirli , kendini beğenmiş, güzel, mutlu, neşeli, enerji doluyum...
Bazen çekilmez olabiliyorum ama kibirli biri değilim
Kibrim yok çok şükür
Çekilmez olduğum söylenir ama neye ve kime göre..
kesinlikle değilim
Düşünüyorum
Değişiyor
Şahsen benim
Çok mükemmelim sadece bunu düşünüyorum
Öyleyim zaten
Evet