Taklit eden değil; zekasıyla, esprileriyle, laf sokmasıyla, aurasıyla size benzeyen..

Taklit eden değil; zekasıyla, esprileriyle, laf sokmasıyla, aurasıyla size benzeyen..

hayır bana benzeyen kimse yok şimdiye kadar da bana benzeyen kimseyi görmedim zaten karakter olarak biraz benzeyen kişiler ile anlaşabiliyorum çünkü kendim gibi oldukları için güvenmem kolay oluyor
benim ruh eşim benzerim bende çok uzakta yaşıyormuş mesela çok geç tanıdım kendisini maalesef hayatta değil bazen aklıma geldikçe vay be ne çok benziyormuşuz diyorum saç şekillerimizden burçlarımızdan sevdiğimiz renklere uğurlu sayılarımıza kadar aynıydık hatta duygularımız bile neredeyse aynıydı
Nadir de olsa o frekansı algıladığım insanlar oluyor.. tabi ki her zaman iletisimde kalmak mümkün degil ama "yok" da değil bu bile ümit vaad ediyor..
Hayır hiç yok… 😅 ben bu döneme ait hissetmiyorum zaten…
Cevap
23Cevap
Bana benzeyenini bulsam var ya sımsıkı sarılırım ona, kardeşlerim bile benzemez bana, şahsıma münhasır bir kişi olduğumu düşünüyorum, isterdim kendime benzeyen birisini bulabilmeyi, dinlediğim müzikleri dahi dinleyen yok nerdeyse, ben pek denk gelmiyorum.
Benzemez Kimse Sana şarkısını da Benzemez kimse bana☺ diyerekten kendime armağan edeyim o vakit
Yok ya benim kafada bir yanı deli dolu bir yanı gece gibi simsiyah olan kimseler yok herkes çok monoton alışmışlar bir ev iş para lazım düşünce kafası akşam yorul gel uyu... hayatlar olmüş düşünceler stabil...
En yakın arkadaşlarımdan bana bazı özellikleriylr benzeyenler var
Etrafımda yok varsa da ben görmedim 😂 5 yaşında bir yeğenim var o benziyor olabilir belki biraz, 5 yaşında espri yapmaya bayılıyor😂 severim ben de espri yapmayı
Çevremde yok ama burada biri var. Zekasıyla belki bir tık ondan daha düşük olabilirim ama diğer yönlerden biraz benzerlik var gibi...
1 tane çocukluk arkadaşım var sadece ben leb demeden leblebi der gözümün içine baksın yeter 😌
Yok sanırım. Ama birbirlerine saydığın şekilde benzeyenler var 😀
Kimler.. 😅
ben kimseyle kafelerde görüşmedim. Aurasını bilmem aurası bilecek kadar yakın olmam. Priw gördüm herşeyi gördüm. Ben hiç aldatmadım ama çok güzel aldatıldım
Kafa dengi diyebileceğim birileri var. Böyle bir avuç insan biriktirebildiğim için mutluyum
Yok ben birtaneyim. Adana’da olmayabilir ama öbür şehirde vs. Vardır.
Evet yakın arkadaşlarımla benzer karakterdeyiz
Evet böyle bir arkadaşım var. Özgür ve derin bakış açısı, zevkleri ve hevesatları aynı benimki gibi.
Eğer öyle biri olsaydı çok iyi kanka olurdu şu an bakıyorum kankam da yok 😂
Benden 1 tane. Fazlasını bu insanlar kaldıramaz 🤣
Düşündümde yok galiba kafa dengi olan var evet ama benzeyen yok.
Eşim, benzerim yoktur benim, bir başka benim gibi mal birisi olamaz😂
Var, yani biraz bile olsa huylarimizin benzedigi insanlar var. İnsan demek daha doğru olur.
Var çok görmedim olsaydı hemen yanına gidip arkadaş olurdum
Kimseyi kendime benzetmiyorum. Benzetirsem mutlaka kıyaslama yaparım.
Etrafımda bana benzeyen insan yok maalesef olsaydı çok güzel olurdu.
Tam anlamıyla yok elbette ama çoğu özelliğimizin benzediği yakın bi dostum var evet.
Hayır herkes birbirinden uyanık
Hayır yok sadece tipim kör olasıca halama benziyor o kadar
Evet bana benzeyen dostlarım var
Cok takildigim insanlara nasil oluyosa huylarim bakislarim espri ozelliklerim geciyo ama kendi auramin aynisini suana kadar kimsede goremedim
Yok sanmıyorum benden 1 tane var
Benzemeye calisan cok
Yok bana benzese ben olur
Hem var hem yok
Bir kişi var koca çevremde
Hatyır yaa en g güzeli yok
Özgün insanlarla birlikteyim.
Evet var.
Çocukluk arkadaşım.
Yok ben eşi benzeri olmayan farklı bir insanım
Yok ben tekim kim benzesin bize 😂
Sanmıyorum aurama yetişecek birinin olduğunu djd