♾️ İç güdüleriniz ve sezgileriniz güçlü müdür, hisleriniz sizi yanıltır mı hiç. Bir şeyden şüphelenirseniz bu mutlaka doğru çıkar mı?

♾️ İç güdüleriniz ve sezgileriniz güçlü müdür, hisleriniz sizi yanıltır mı hiç. Bir şeyden şüphelenirseniz bu mutlaka doğru çıkar mı?

Selamlar,
İç güdülerimizi ve ön sezilerimizi güçlendirmek için birkaç önemli faktör bulunmaktadır. İlk olarak, öz farkındalık geliştirmek büyük bir öneme sahiptir. Kendimizi, duygularımızı ve düşüncelerimizi daha iyi anlamak, içsel dünyamızı keşfetmek, iç güdülerimizi daha iyi algılamamıza yardımcı olur. Meditasyon, günlük günlük tutma veya terapi gibi teknikler bu konuda yardımcı olabilir.
İkinci olarak, deneyimlerimize ve bilgi birikimimize yatırım yapmak içgüdü ve önsezilerimizi güçlendirebilir. Farklı deneyimler yaşamak, yeni şeyler öğrenmek, okuma, araştırma yapma ve öğrenme sürecine devam etme içgüdülerimizi zenginleştirebilir.
Üçüncü olarak, doğru bir yaşam tarzı ve sağlıklı bir beden, iç güdülerin daha iyi çalışmasına katkı sağlayabilir. Yeterli uyku, sağlıklı beslenme ve düzenli egzersiz, zihinsel ve duygusal dengeyi destekleyebilir ve içsel rehberlerimizi daha net bir şekilde duymamıza yardımcı olabilir.
Son olarak, empati geliştirmek ve başkalarının duygularını ve davranışlarını daha iyi anlamaya çalışmak, içsel sezgileri güçlendirebilir. Başkalarının perspektifini anlamak, insanların davranışlarını daha iyi tahmin etmemize ve ilişkilerimizi geliştirmemize yardımcı olabilir.
Sonuç olarak, iç güdülerimizi ve önsezilerimizi güçlendirmek için öz farkındalık, deneyim, sağlıklı yaşam tarzı ve empati gibi faktörler büyük bir rol oynar. Bu becerileri geliştirmek, daha iyi kararlar vermemize ve hayatımızın farklı alanlarında daha başarılı olmamıza yardımcı olabilir.
Ben içgüdü ve seziyle hareket etmem.
Analitik mantık, sağduyulu bakış, partizanlıktan, cinsiyetçilikten, fanatizmden, sürekli kendi mahallesini koruyan fedai tavrından uzak objektif yaklaşım ve gerçekçi tutumum bana her zaman isabetli öngörüler yapmamın önünü açıyor.
Bu özelliklerimden dolayı toplumda herkesten daha çabuk ve daha çok tanınan birisi olmama rağmen hiç kimsenin sevmediği bir adam konumundayım. Buna literatürde değerli yalnızlık deniyor.
Doğuştan bu ya.. kimin hakkında ne dediysem çıktı.. tamam bazılarında yanılmış olabilirm. Mesela ne kadar iyi biri o dediğim kişinin firavun yüzünü görmüşlüğüm var ama oda ona güvenmemden dolayı oluyor.. insan sevince, güvenice, kusurlarını görmüyorsun.. neyse hisslerim kuvvetlidir, aşırı pinpirikliyimdir, dikkatliyimdir ve kafamda en kötü senaryoyu yazar, ona göre adım atarım. Dediğimde çıktığı için, yanılmam.
Tenkyu...
Rica ederimm
Bana göre yediğimiz kazıklar toplamı. Yani bir nevi hayatta edinmiş olduğumuz kötü tecrübeler.
Teşekkürler ☺️
Rica ederim ☺️
Cevap
8Cevap
Mutlaka doğru çıkar diyemiyorum maalesef.. beni yanılttığı da olmuştur hislerimin hele ki aşk konusunda. Onları güçlendiren ise tamamen karşımdaki insanın tutumu, davranışları, sözleri vs. Şöyle bir şey var; şüphelenmeye başladıysam bir şeylerden kurcalamadan bırakmam, altını üstüne getirir doğrusunu öğrenmeye çalışırım. Sanırım şu zamana kadar iki kere falan yanıldım veya hislerimin beni yanılttığını düşündüm taa ki o kişi hayatımdan çıkıp tamda hissettiğim yolda yürümeye başlayana kadar.
Genelde hislerimde yanılmam. Güçlendirmek için bir şey yapmaya gerek yok ki. Tabikide yaşanmışlıkların da katkısı vardır. İnsan sadece kendini dinlediği zaman, her zaman doğru yolu bulacağına inanıyorum..
Şüphelerim güçlendiriyo ve eninde sonunda çıkıyo...
Çeşitli olumlamalarla veya meditasyon ile ön sezilerimizi geliştirebiliriz. Evrene gerekli olan mesajı doğru bir şekilde ulaştırırsan geri dönüş alabilirsin. Evet hislerim kuvvetlidir. Olacak birçok şeyi öncesinde rüyamda görür veya hissederim. Evrenden gelecek olan ilahi mesajlara zihnim her daim açıktır.
Neler görüyorum Alfia soruma gelmiş sjsjjs
Şöyle bir siteye dalış yapayım dedim. Enerjist kesildim djfdjfd
İyi yapmışsın sdjsdjsd
Labradorit taşı , ay taşı ve mor ametist
Bu kombinasyon çok iyi veya hazır olan çakra kolyeler de var
Ama dediğim kombinasyon daha iyi üc taş olan
Vücut çakralarının açık olmasını da kolaylaştırır
Algılar açık olur her kanalda
Ön sezi için ay taşı
Mor ametis çakralar için
Labrodorit taşı 3. Göz
iç güdü duru görü içindir
Eskiden cadılar şamanlar bu taşı kullanırdı
Bir kişi hakkında bir fikir sahibi olmak için öncelikle onunla bir arada bulunup gözlem yapmam gerekir. Ama bazı durumlarda ilginç bir şekilde başkalarının anlayamadığı, çıkaramadığı sonuçları kişiden veya durumdan çıkarıp bir kanıya varabiliyorum. Bu yapbozun parçalarının tamamlanması gibi bir durum oluyor ve beni hemen hiç yanıltmadı. Bu konudaki tecrübelerim arttıkça bunun gibi durumlarda yanılma payım daha da azalıyor.
Evet çıkar. İlk bakışta bile anlıyorum. Hatta görmeden de anlıyorum. sakalımız yok diye dinlenmedik😄
Beni de dinleyen yok ama haklı çıkıyorum hep :D
Benim iç güdülerimi ve ön sezilerimi güçlendiren şey genellikle geçmişte yaşadığım deneyimlerim oluyor. Sezgileri güçlendirmek için açık fikirli olmak, duygusal zekayı güçlendirmek ve doğruya odaklanmak da yardımcı olabilir🍃
İçi dışı bir, tek niyetli biriyim ve bu iç güdülerimin, ön sezilerimin daimi ışığı. Çünkü iç güdü ve önsezi yapı olarak dürüsttürler, sinsiliği ve kurnazlığı desteklemezler, kimin iç güdüsü ve ön sezisi olursa olsunlar.
İç güdülerim tıpkı bir kaplanınki gibi. Arrwww 😂 Genelde hislerimi dinlemeyip mantıklı olanı yapıyorum. Her seferinde de iç güdülerim doğru çıkıyor. Bir türlü akıllanmadığım için kendi kendimi mağdur ediyorum.
İçime bir şey doğarsa yakın zamanda hep olur, sezgilerime güvenip öyle hareket ederim, bu zamana kadarda pişman olmadım 🙂
Bir şeylerden şüphe edersem çıkıyor. Bu zamana kadar çoğu çıktı keşke çıkmasaydı tabi. İç güdülerimi neler güçlendirir konusuna gelirsek bilemiyorum.
6. hislerim kuvvetlidir ama yanıldığım da oluyor
Yalnızlık daha çok güçlendiriyor. Kendimi dinleyince çakraları açıyorum.
Pek yanilmiyorum şüphe ettiğim konularda haklı çıkarım..
Bir şeyi söylüyorsam o net tutuyor tanıdığım ya da tanımadığım biri fark etmeksizin çok denedim bunu analiz yapıyorum mesela %70 tutuyor. Neler güçlendirir sorunuza da bence benim sezgilerimi güçlendiren tecrübeden ziyade bioenerji
Şuna sallıyorum deyin de anlayalım bioenerjiymiş. Tüm sırlarını burada döken, kimseye yalan konuşmayan bir insanın sabah akşam sayfasını stalklayarak öngörü edinmek için bioenerjiye ihtiyacın yok ok.
Şimdi sana soruyorum. Benim elimde bir kağıt var. Üzerinde de bir sayı var. Bil bakalım bu sayı nedir? Hani senin bioenerjin var ya. Hadi bil bakalım hangi sayı yazıyor kağıdın üzerinde. Harbiden bionerjin varsa bilirsin. UNDERSTAND.
@FikretinMücadelesi ne kadar koymuş sana söylediklerim sjsjsjs hazımsızlığına soda iyi gelir canım ha son olarak kendini fazla önemsiyorsun bence kimsenin umurunda değilsin bak işine canım hadiiii
Eveeeet demek ki bioeneji falan yokmuş sende. Kapa çeneni o zaman bu konularda.
@FikretinMücadelesi ya bir hadi ordan git ya bunca zaman kimse sana haddini bildirememiş demekki benim dediklerim çok koymuş sana ruh hastası bugün engelliyor yarın yazıyor ertesi gün tekrar aynı şey yemin ediyorum sen ruh hastasısın hadi canım başka kapıda havla artık etkileşim peşinde olduğun çok belli basit ve işsiz
Senle etkileşeceğime gider sokakta travestilerle etkileşim kurarım daha iyi. Sen kimsin de bana had bildiriyon la. Sen kendi haddini bilememişsin başkalarının hayatına burnunu sokuyon. Maksadını aşan işler yapıyon.
Kimin işsiz basit olduğu belli. 10 gün boyunca sayfalarımı stalkladın, sonra gecenin 2'sinde geldin DM'den Seni özledim bilmem ne diye giriş yaptin. Yüz bulamayınca rengin değişti.
Yazışma kayıtları hala duruyor elimde. Öyle gizli profil ardına geçmekle olmaz ifşa ederim seni canımı sıkma benim.
Engelini de kaldırdım madem bu kadar ağlıyorsun.
@FikretinMücadelesi ifşa etsen ne olur hasize bak shshsh gören de elinde ne var sanır adımı bile bilmiyorsun sen varya ateş olsan beni yakamzsin daha fazla yorum yapma cidden senin gibi basit bir insanla muhatap olmak istemiyorum
Tecrübe ettiğim bir şeyse mutlaka doğru çıkıyor..
Araştırmaya ve gözlemlemeye devam ederim.
Hisler
Yaşanmışlıklar. yol gösteriyor..
Hislerim harekete geçer sadece
Çoğu insanda doğru çıktı dedilerim.
Temiz kalp olumlu dusunce
Delillerrr😂
Sanırım doğru çıkar
derin düşünmek
şüphelerim
Tabiki şüphelerim 😄
Hiç sekmedi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?