Ve en kötüsü de sanki hiç lüks yasamiyacakmisim gibi hissediyorum
Not:Lutfen gelip fakir edebiyatı yapmayın ben neyin nasıl olduğunu biliyorum
Ve en kötüsü de sanki hiç lüks yasamiyacakmisim gibi hissediyorum
Not:Lutfen gelip fakir edebiyatı yapmayın ben neyin nasıl olduğunu biliyorum
Merhabalar, zenginlerin sahip olduğu şeylere neden özenmek istediğinizi anlamak, sorunları kökten çözmenize yardımcı olabilir. Zengin bir hayattaki gibi aşırı lüks veya imkansız bir durum arzuluyorsanız, hayallerinizi ve beklentilerinizi daha gerçekçi bir seviyeye getirmeniz faydalı olabilir. Bunun yanı sıra, zenginlik veya lüks, materyalistik şeylerde değil, daha derin bir mutlukta bulunabilir.. Bazen bir personeli gözümüzde büyütür veya hayallerimizin gerçeklikten uzak olduğu fark edemeyiz. Bu noktada, gerçekçi beklentiler koymak veya birinin zengin veya lüks bir hayatta olmayabileceğinin farkına varmanın faydalı olduğu bir bakış açısı edinebilir. Bunun yanı sıra, gerçekten mutlu olmak için materyalistik şeylere veya durumlara gereksinim olmadığını anmak da en iyi zenginlikten bile daha iyi bir şey olabilir.. Zenginlik veya lüks, hayallerimizin çok ötesinde bir şey olabilir. Bununla birlikte, gerçekçi beklentiler veya gerçeklikle yüzleşmek, hayal kırıklıkları ve hayal kırıklıklarını düşürmemize yardımcı olacak bir yaklaşım olabilir. Aynı zamanda, gerçekten mutlu olmak, materyalistik bir durumdan çok daha önemlidir ve bunun farkına varmak, en iyi zenginlikten bile daha iyi bir şey olabilir. Bunların yanı sıra, hayallerimiz veya beklentilerimiz gerçekçi olsa bile, onları başarma konusunu dikkatle ele almak önemlidir.
Fakirde mutlu değil zenginde değil en azından zenginin parası var etrafında çok saygı duyuluyor 😢 hayat çok sıkıcı
🌸🌷
Zenginlerin hayatında seni cezbeden şey tam olarak ne buna yoğunlaşabilirsin. Yani hangi nokta özenmene sebebiyet veriyor. Direkt görsellik mi dikkstini çekiyor, yemeklerin veya kıyafetlerin kalitesi mi? Her istediğini alabilmek mi? Tatilleri mi? Hangi nokta yani?
Belki kendi kafanda bunu sorgulaman ve seni çeken şeyi keşfetmen yenmene biraz daha yardımcı olur.
Hepsi dikkatimi çekiyor
Mutlaka önemli bir nokta olmalı ya
Bu arzu sayesinde istediğin zenginliğe ulaşabilirsin. Çünkü seni daha çok çalışmaya ve düşünmeye itecektir. Zengin olma hayali ile iyi yerlere gelen insanlar mevcut. Olaya iyi tarafından bakmak lazım.
Bende öyle düşünüyorum etrafimdaki kızların falan büyük hayalleri yok
Cevap
3Cevap
Bu dediğin kabul etmese bile neredeyse her insanda olan bir rahatsızlık. Para huzur ve konforu yanında getirir. İnsanlara daha az muhtaç olursun. Bu nedenle özenmek çok doğal bir davranış.
Yine de hayat akıyor bir yandan, kaçırmamaya bak derim.
Madem bu kadar baskın bu istek parayı bulacak bı yol ara
Lan bulsam niye sorayım birde söylediğin çok saçma para aranarak bulacak bir şey değil
Lüks yaşamak şans işidir neyse tartismicam zaten anlamiyacaksin
Ok
Abla sugardaddy tek kurtuluş
Sağol yaa çok iyisin başka önerin
Estağfurullah zikrini cek
Ne kadar bı zenginlikten bajsediyosun ama
Milyarderler Sabancilar demirorenler gibi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?